- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.161
gümüşece zaten çalışan kesim için ondan iyi değil dedim çünkü ben evdeyim bu halimle yoruluyorum. bence ikinci seçeneğin daha uygun kilon ve yaşın kaçkızlar bu dıyetı uygulamaya calıstım .. gecen haftada 3 gun uygulayıp bıraktm dershaneye gıdıyorum ve eve uzak spor olsun dıye gıdıs gelıs yuruyorum ancak cok yorgun ve halsız dusuyorum ve sureklı ders calısma halındeyım bu yorgunluk çalısmamı etkılıyor .. sureklı bır seyler yemek ıstıyorum ayrıca bende dıyetı bıraz hafıflettım sabah bır dılım etımek turk kahvesı ve 1 haslanmı yumurta öglen çorba ıcıyorum bır dılım etımekle ıkındı gıbı meyve yıoyorum aksamı isvectekı menuyu yapıyorum bazen sadece salata yıyorum 19-20-:00 den sonra meyve bıle yemıyorum .. 2 yada 2.5 litre muhakkak su içiyorum .. aralarda canım yıne bısey cekerse yesıl cay yada acaılı form cay ıcıyorum ..bakalım boyle surdurucem.. 13 gunden fazla boyle devam etmeyı dusunuyorum ..siz ne dusunuyorsunuz ?
gümüşece zaten çalışan kesim için ondan iyi değil dedim çünkü ben evdeyim bu halimle yoruluyorum. bence ikinci seçeneğin daha uygun kilon ve yaşın kaç
Ben de aksine aşırı bir çözülme var ben yoğurt olan günlerde bir avuç kadar lifalif katıyorum yoğurda biraz hızlandırsın diye normalde çok sık kabızlık çeken bir insanım diyet bana bu konuda iyi geldi , bol su ve bir iki bardak yeşilçay da bu sorunu çözer diye düşünüyorum ,sen kaçıncı günündesin ve kaç kilo verdin paylaşabilir misinkızlar selam bugün 10. günüm ve dün biraz kaçamak yaptım . tam 5 kilo eksiğim var hala sabit. diyeti uygulayanlar var ise onlarda çok ayıptır demesi ama kabızlık çekiyo mu.. ben şahsen çekiyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum. sevgiler.
Ben de aksine aşırı bir çözülme var ben yoğurt olan günlerde bir avuç kadar lifalif katıyorum yoğurda biraz hızlandırsın diye normalde çok sık kabızlık çeken bir insanım diyet bana bu konuda iyi geldi , bol su ve bir iki bardak yeşilçay da bu sorunu çözer diye düşünüyorum ,sen kaçıncı günündesin ve kaç kilo verdin paylaşabilir misin
evet belki de ama bazen bırakmayı düşünüyorum çünkü dediğim gibi yorucu bi diyet hedefim 63ler gibi olmak 5 kilomu verdim 4 kilomu yayarak vermek istiyorum da halime göre bakacağım şimdilik devam..Ama sonlarına gelmişsiniz belki de ondan zorluyor biraz, diyet ağır sonuçta darısı başıma ben de onuncu günü bir görsem
Kızlar bende yeni başladım 1. Gün kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))
Cuma günü tartılcam inşallah vermişimdir
Yok yok niyetim yok bozmaya acıkmadım da fazla göz açlığı işte :)) sporda var zaten haftada 3 gün bu sefer gidicek bu fazlalıklarhoşgeldiniz kaçıracaksanız bence yazmayın biz bitirme odaklıyız :) ciddi ciddi:) sizde bize kararlı katılın derim :)
ben de başlamak istiyorum nasıl zorlanıyo musunuz kızlar cesaret edemedim de
Kaçamak yapmayın ve tutun kendinizi bir ya da iki günengiden kiloları görünce zaten kaçamak istemeyeceksiniz :) en azından benim için böyle olduKızlar bende yeni başladım 1. Gün kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))
Cuma günü tartılcam inşallah vermişimdir
hadi bakalım gidecek inşallah güveniyorum size :)Yok yok niyetim yok bozmaya acıkmadım da fazla göz açlığı işte :)) sporda var zaten haftada 3 gün bu sefer gidicek bu fazlalıklar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?