Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Haklısın mavi boncuk.bir kere tartıldım 1 kg zayıfladığımı görünce devamı geldi :) kilo düsmese de 2 gundür gözle görülür incelme var çok şükür.sen daha önce yaptın mı diyeti ?

Evet canim daha önce birkaç kez yaptim her yaptigimda 10 gün yapip 5 kilo verdim sonra halilelik düşük derken geri aldim bu kez 13 günü tamamlamakta kararliyim arada kacamak oluyor ama pes etmeyecegim

Kan testi yaptır sağlık ocağında imkanın varsa.belli olur orda.bu ağır bir diyet o yüzden erken baktırsan iyi olur bence.kaç çocuğun var?

Kan testinde hemen cikarmiki haklisin galiba bugünü de yapayim birakayim yarina kadar gelmezse pazartesi yaptırırım testi 1 tane oğlum var 5 yaşında

Kan testinde hemen cikarmiki haklisin galiba bugünü de yapayim birakayim yarina kadar gelmezse pazartesi yaptırırım testi 1 tane oğlum var 5 yaşında

Allah bağışlasın.kesinleşsin de öyle devam edersin.ben bıraktım diyeti.çünkü çok yoğun tempom var.halsiz düsmekten korktum.ara menülü beslenip akşam belli saatten sonra yemeyerek veririm inşallah kalan 5 kg da.
Sizlere bol zayıflamalar.sağlıcakla kalın.

Seni merak ettim.bitmiştir diyet kaç kilo verdin toplamda.ben tekrar başlarım belki 4 kilo daha vermem lazim.böyle ömür boyj diyet yapamam:))

Ben de başladım son bir senede neredeyse yirmi kilomaldım ve diyetisyen çok yavaş ve sağlıklı zayıflatıyor daha iyi olduğunu biliyorum ama gelişme göremeyince motivasyonumu kaybediyorum bu konuda çok mutsuzum ve bu diyet eğer işe yararsa ilaç gibi gelecek en azından aldığım kilonun yarısını versem kalan kısmı için daha sağlıklı bir program yaparım diye düşünüyorum

Tekrar başladım bugün. Haşlama ıspanak yerine marul yedim.
Akşam bir tane armut yedim kaçamak olarak.
Başlama kilo:87.6

Merhaba. Bende 1,5 sene önce yapmistim ve baya kilo vermistim. Dugunumden önce seyda coskuna gidip dugun öncesi kilo verdim ama hala fazlam var. 8-10 kilo vermek istiyorum ve "pazartesi" gunu basliyorum. 13 gun yapmak istiyorum umarim yapabilirim. Gunde en az 2 litre su ve yapabilirsem yuruyus yapacam ama en son bu diyeti yaptigimda cok halsiz kalmistim cok zorlanmistim.

Beraber baslamak isteyen varmi?

Evet Ben bugün başladım artık pazartesi başlıyacagım vs.söylemlerini bir kenara bıraktım

Şuan şekersiz kahvemi içiyorum bir yandan da diyet listesine göz gezdiriyorum , öncelikli hedef 5 kg versem bile kardır. 59 kg şuan tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…