Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar herkese . bugün 6. günüme girmiş bulunmaktayım ve tam 3 kiloma veda ettim arkadaşlar. zor oluyo ama sonunda kadar gitmeyi planlıyorum . sizlerle :)

selamlarr...bu dıyetı tekrar uygulamak ıcın dıyet bıtımınden ne kadar zaman sonra baslanmalı bılgısı olan var mı acaba ?

as gümüşece 3 aydan önce tekrarlamamn gerekiyo zaten kolay bi diyet değil . o yüzden bence 3 ay geçince tekrarlamalısın vücudunu yıpratır.

selamlar herkese, günüm 7 , zorlanıyorum ama pes etmek yok yola devam :) bu arada spora başladım. ıspanak 200 gr dı ama önemsiz abartısız ye bence çok bi kalorisi yok. iyi pazarlar

Arkadaşlar aranızda hem çalışıp hem bu diyeti yapan birileri var mı ? çünkü çalışan bi bayan olarak söylemeliyimki,bu diyeti uygulamak oldukca zor oluyor iş yerinde

Arkadaşlar aranızda hem çalışıp hem bu diyeti yapan birileri var mı ? çünkü çalışan bi bayan olarak söylemeliyimki,bu diyeti uygulamak oldukca zor oluyor iş yerinde
ben okula gidiyorum, bence dışarıdayken daha kolay evde olunca diyeti bozma ihtimalin artıyor, sen diyette misin?

selam kızlar , günüm 8. birazcık sinirlerim hassaslaştı malum açım aç ... neyse ama değer çünkü veriyorum verdiğimi gördükçe mutlu oluyorum. bu mesajı da size destek olsun diye yazıyorum. 8. günüm ve yaklaşık 4 kilo verdim. ama şunu belirteyim evdeyim evde olduğım için şanslıyım. bence bu diyet masabaşı bile olsa çalışan için zor bence uygulamayın derim. çünkü ben hiçbişey yapmasam bile halsiz yorgun biraz mutsuz hissediyorum ama değecek ve pes etmiyorum. sevgiler yapanlara kolay gelsin..

selam kızlar bende gecen hafta baslamıstım 3 gunden sonra bırakmak zorunda kalmıstım . şimdi yenıden baslıyorum bugun ılk gunum hadi hayırlısı .. hepimize kolay gelsin ..

Merhabalar ben calisiyorum ayni zamanda ama 2. ve 3. Gunum haftasonuna denk geldi. Bugun 4. Gun simdilik cok iyiyim. Bu tarz diyetlerde evde oldugunuzda akliniz hep yemekte oluyor ama en azindan şimdi aklimi işe veriyorum. Su iciyorum bol bol ve olabildigince hareket etmeye calsiyorum. Ilk gun sabah 75.8 gelmistim bugun 72.5 geldim. Hedefim zaten 14. Gun geldiginde 68 i gormekti ama boyle giderse daha da altina iner gibime geliyor

Ben de destekçi arıyorum birbirimizi gaza getirebiliriz, ben başladım ama üçüncü gün pek sevgili erkek arkadaşım bozdurdu şu an izne ailemin yanına geldim bi keredaha başladım valla ben de pek inanamadım ama ikinci gün tartıda üç kiloya yakın bir eksik gördüm.annem sürekli spor rejim durumunda olduğundan tartıdan da şüphe edemiyorum bu kadar vermek normal mi tedirgin oldum :/

merhaba arkadaşlarım 5. gundeyim. 75.8 le başlamıştım bugun 72 geldim. spor olarak sadece ofisteki hareketim var. kendimi çok iyi hissediyorum. ama ben bazı şeylerde değişiklik yaptım mecburen. mesela bugun ogleyin 200 gram yağsız haşlanmış balık diyor ben onun yerine light ton balığı getirdim yanımda. etrafta gidip balık yiyebileceğim bir yer yok. öğle ile akşamı yer değiştirebilirsiniz diyor ama akşamki yemek de cok ofıs ortamına uygun değil brokoli veya karnabahar bulamam.. bir de ben yagsiz demedikten sonra yağ oranlarına çok özen göstermeden tüketiyorum gıdaları. daha 4 gün yaptım ama incelme hissediyorum. umarım hepimiz 13. güne harika sonuçlarla geliriz

slm arkadaşlar 9. günümdeyim ve tam 5 kiloma veda etmiş bulunmaktayım. sporda yapmaya devam ediyorum. inceldim ama biraz yorgunluk, halsizlik var malesef. ama sizlerden güç alarak bunu yazıyorum ve kilomdan çok memnunum şu an hedefim 63 lere inmek gerisini düzenli yemek ve düzenli sporla halledeceğim. diyet yapanlar sizlerleyim sitede takip ediyorum. hayırlısı ile bitsin umarım.

arya hanım meraba tabi destek olurum . ama 2 günde 3 kilo bana da hiç normal gelmedi. ben ortalama iki günde 1 kilo veriyorum ve dengedeyim. sizde de emin olamadım . bu arada kilonuz kaçtı ve spor yapıyo musunuz?

85 kiloyum ve spor şu şekilde yaptım çılgınlar gibi koşturdum inanılmaz işim vardı tüm gün bir dakika oturamadım inanın bana da tuhaf geldi belki son zamanda kiloyu birden aldığım için vücuda oturmamıştır bilmiyorum ben de çözmeye çalışıyorum

arya hanım o zaman hareketten dolayı daha çok vermişsiniz ama bence diyette az hareketli olarak diyeti yapın çünkü zaten diyet zor bi diyet çok ayakta kalırsanız daha çok verirsiniz ama çok vermekte sorun çıkarabilir bence. tatilinizde veya sakin zamanlarınızda yapın tabi bu benim fikrim diğer yapan arkadaşlar da var ise cevaplayabilirler. diyette 20 kilo diyo ama o kadarı hastalık yapabilir çünkü dediğim gibi zor bi diyet bunu yapabilen hepsini yapabilir diye düşünüyorum. birden takatsiz kalmanızı istemem. sevgiler.

Ya ben neyi atladığımı anladım mezuniyet yılım ve ders çalışmak için pharmaton alıyorum ondan mı acaba enerji veriyor ben hiç halsiz düşmüyorum şimdi geldi aklıma

olabilir arya çünkü ben evdeyim okulla meşgul olsam bu diyete pek kalkışmazdım açıkçası .. çalışırken yapanlarda var da bünye meselesi bu iş. 2 güne 3 kilo çok geldi bana ,hızla kilo vermek yani çok hızlı iyi değil bence. ama en iyi sen bilirsin kendine göre hareket etmelisin. aslında hareketli isen başka diyetlerde uygulayabilirsin sitede bi sürü diyet mevcut.

Ya şimdilik etkisini gördüğüm için devam edicem çünkü alt tarafı onüç gün diyorum zorluk yaşasam da şurda bir bir buçuk haftaya bitecek başka bir diyet bu kadar işimi görmez gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…