Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben az yemeye alışığım o yüzden isveç diyeti beni yormuyor. Spor yaparsam kilo verebilirim diye düşünüyorum malum doğum kiloları normal kilolar gibi değil yapışmış durumda... Bugün 5.gunum çok nadir diyet yaramazligi yaptım o da light ürünlerle yine.. Ama hala 1 kilodan fazla veremedim
isveç diyeti yaparken bu kadar sporu pek önermiyorlar aslında cnm.Çünkü zaten hızlı kilo verdiren zor bir diyet olduğu için sporla daha çok bünyen yorgun düşecek malum kuş kadar yiyebiliyoruz bu diyette.

Günaydın kızlarcım
İlk günü biraz halsizlikle atlattım belkide iş ve pazartesi yorgunluğudur... Ağır bi iş yapıyorumm bugünde günübirlik arabayla şehir dışına çıkıp gelcem Allah yardımcım olsun
Ben her sabah tartılmayı sevenlerdenim bu sabah 78.3 çıktım yani giden 1.2 kg tabiki ödem şişkinlik vs ama eksi görmek beni mutlu etti söylemiştim benim hedefim 5 kg la bitirip bi kendime gelip diyetisyene devam etmek bakalım hedefe 3.8 kg var )) ben kahvemi yudumlayıp yollara düşeyim öpüldünüzzzz

Ne güzel ilk günden karşılığını almışsin :) ben 6.gunumdeyim ve hala giden 1.5 kg üstelik spora rağmen

Ahhh keşke az olsa 5 ay önce sezeryan doğum yaptım. Şuan boyum 162 kilom 71.5 6 gün önce 73 kilo ile başladım bu diyete. Fazla kilom ve fazkl göbeğim var.. Doğumdan sonra metabolizmam yavaşladı sanırım. Yoksa ben şimdiye 3-4 kilo verirdim bu diyetle..
Tatlım kilon mu az acaba ben kilolu olduğumdan hızlı gidio olması bırmal :)

Bakalım 6 günde ben nolcam . Valla canım kilon ölede çok değil doğum bu sonuçta.. Bu diyetle biraz toparlayıp daha sağlıklı bişeyler yapmalı

Selam kizlar bn bir bucuk yillik evliyim. Bir yildir cocuk istiyoruz. Ama henuZ gelen giden yok on kilo aldm hamile kalmadan aldiklarimi vermek istiyorum... boyum 1.69 kilom yetmis baya balik etli gibi duruyorum bnde diete bugun basladm ama kahve yerine balli sut ictim oglende bir kase yogurt yedim. Yani daha ilk gundn uymadm cok vermk istiyorum su on kiloyu yaaaa

Çok ilginç yaa neden gitmemiş bilemedim.belki gerçekten doğum kilosu daha zor gittiği içindir pes etmemen güzel birşey.başkası olsa 1 kilo gitti diye bırakırdı diyeti

Gobekte ve basenlerde kilo öyle bir yerleşmiş ki kopamiyorlar benden ama yılmak yok öyle yada böyle gidecek bu kilolar yavaş yavaşta gitse olsun sonuçta normal bi kilo değil sezeryan oldum yani...
Çok ilginç yaa neden gitmemiş bilemedim.belki gerçekten doğum kilosu daha zor gittiği içindir pes etmemen güzel birşey.başkası olsa 1 kilo gitti diye bırakırdı diyeti

Aynen benim de düşüncem bu 5-6 kilo verip sonra norm bir diyetle devam etmek. Bu diyetle metabolizmayı harekete geçirmek istiyorum. Bakalim 13 gün sonunda ne kadar vermiş olucam.. Inşaallah 4-5 kg versem yeter şimdilik esas vermem gereken 15 kilo ama benim zamana ihtiyacım var..
Bakalım 6 günde ben nolcam . Valla canım kilon ölede çok değil doğum bu sonuçta.. Bu diyetle biraz toparlayıp daha sağlıklı bişeyler yapmalı

Bakalım nolcaz ) o 15 kilo bendede var canımcımmm

Vee günün özeti..
Sabah kahvem şekerim en sevdiğim öğün adımdanda anlaşılacağı gibi kahve aşığı bi kişililiğim :)
Öğlen yoğurt ve salam vardı ama normal yoğurt yeseydim midem çok bulanacaktı o yüzden sütaşın light meyveli yoğurdundan yedim ve salamıda arada yuvarladım :))
Akşam dışarda yemek zorunda olduğumdan biftekli salata yedim herşey güzeldi ama üstüne biraz hardal sos koymuşlar onuda yemiş bulundum
Yemeğin üstüne gelen sütlü kahveden 5-6 yudum alıp bıraktım benim için irade savaşıydııııııı
Kan şekerim düşmedi üstelik bugün arabamla uzun yol yaptım şükür bı skıntı yaşamadım
Ve ikinci günü küçük hasarlarla atlattım
Sabah kilo paylaşımım yine olcak... Günü kapattım,,, umarım!!! :)
Herkeslere iyi akşamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…