- 10 Nisan 2015
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.281
isveç diyeti yaparken bu kadar sporu pek önermiyorlar aslında cnm.Çünkü zaten hızlı kilo verdiren zor bir diyet olduğu için sporla daha çok bünyen yorgun düşecek malum kuş kadar yiyebiliyoruz bu diyette.
evet isveç ile verdim
Arkadaşlar tuz kullanabiliyor muyuz salatalara ya da başka bir şeye ??
Günaydın kızlarcım
İlk günü biraz halsizlikle atlattım belkide iş ve pazartesi yorgunluğudur... Ağır bi iş yapıyorummbugünde günübirlik arabayla şehir dışına çıkıp gelcem Allah yardımcım olsun
Ben her sabah tartılmayı sevenlerdenim bu sabah 78.3 çıktım yani giden 1.2 kg tabiki ödem şişkinlik vs ama eksi görmek beni mutlu etti söylemiştim benim hedefim 5 kg la bitirip bi kendime gelip diyetisyene devam etmek bakalım hedefe 3.8 kg var)) ben kahvemi yudumlayıp yollara düşeyim öpüldünüzzzz
Tatlım kilon mu az acaba ben kilolu olduğumdan hızlı gidio olması bırmal :)Ne güzel ilk günden karşılığını almışsin :) ben 6.gunumdeyim ve hala giden 1.5 kg üstelik spora rağmen
Tatlım kilon mu az acaba ben kilolu olduğumdan hızlı gidio olması bırmal :)
TeşekkürlerHayır canım kullanılmıyor
Ahhh keşke az olsa5 ay önce sezeryan doğum yaptım. Şuan boyum 162 kilom 71.5 6 gün önce 73 kilo ile başladım bu diyete. Fazla kilom ve fazkl göbeğim var.. Doğumdan sonra metabolizmam yavaşladı sanırım. Yoksa ben şimdiye 3-4 kilo verirdim bu diyetle..
Çok ilginç yaa neden gitmemiş bilemedim.belki gerçekten doğum kilosu daha zor gittiği içindir pes etmemen güzel birşey.başkası olsa 1 kilo gitti diye bırakırdı diyetiBen az yemeye alışığım o yüzden isveç diyeti beni yormuyor. Spor yaparsam kilo verebilirim diye düşünüyorum malum doğum kiloları normal kilolar gibi değil yapışmış durumda... Bugün 5.gunum çok nadir diyet yaramazligi yaptım o da light ürünlerle yine.. Ama hala 1 kilodan fazla veremedim
Çok ilginç yaa neden gitmemiş bilemedim.belki gerçekten doğum kilosu daha zor gittiği içindir pes etmemen güzel birşey.başkası olsa 1 kilo gitti diye bırakırdı diyeti
Bakalım 6 günde ben nolcam. Valla canım kilon ölede çok değil doğum bu sonuçta.. Bu diyetle biraz toparlayıp daha sağlıklı bişeyler yapmalı
Aynen benim de düşüncem bu 5-6 kilo verip sonra norm bir diyetle devam etmek. Bu diyetle metabolizmayı harekete geçirmek istiyorum. Bakalim 13 gün sonunda ne kadar vermiş olucam.. Inşaallah 4-5 kg versem yeter şimdilik esas vermem gereken 15 kilo ama benim zamana ihtiyacım var..
Benim de ikinci günüm gayet güzel gidiyor 1 kilo gitmiş
Kolay gelsin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Birlikte başlamışız :)) kolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?