- 29 Mart 2015
- 20
- 7
- 3
- 30
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.241
tebrik ederim cnm 15 günde çok güzel kilo vermişsin sporla birlikte bişey yaptın mı :)
bende gruba yeni katıldım 1.67 boy 72 kiloyum. 63 den yukarısını hiç görmemiştim bu sene ani bi kilo aldım 10 kilo hemencecik gitsin istiyorum :S bende yarın başlamayı düşünüyorum bu diyete :)
gnydın kızlar :) 63 yukarısını görmeyen ben 72 oldum çökünteym aynenbende bugün başladım pes etmeyelim beraber destek olalım birbirimize :) bende ıspanak yemicem onun yerine ne yesem bilemedim
inşallah olursun canım :)Selam kızlar ben 4 sene önce 65 kiloydum diyetiysene bile gitmiştim ama kilo verememiştim sonra isveç diyetiyle beraber 54 kiloya düştüm ve onu 3 sene korudum şimdi 58 kg oldum tekrar başlıcam ama şimdi ki hedefim de 49 olmak inş herkese başarılar
ben ıspanak yerine 2 tane salataık yiyorum :)gnydın kızlar :) 63 yukarısını görmeyen ben 72 oldum çökünteym aynenbende bugün başladım pes etmeyelim beraber destek olalım birbirimize :) bende ıspanak yemicem onun yerine ne yesem bilemedim
Kızlar bugün 3. günüm ilk iki güne göre daha iyi hisediyorum ıspanak yerine iki salatalık ve bir tanecik de diyet bisküvi ve elma yedim öğlen yemeğinde :) şimdi de akşamı bekliyorum sakın pes etmeyin :) 3 . gün daha bi alışmış oluyorsunuz baş dönmeleri azalıyor.
ben de bugünü atlatsam sanki daha kolay olacak.. şu an tek ihtiyacım motivasyon zira halsizlik geldi birazcık..
bugün ve yarın zorlanırsın miden ağrır bozacak derceye gelrirsin ama dayan 3. gün daha rahat alışıyorun yavaş yavaş. En azından 6 gün bırakalım zorlanalım biraz.
canım harika kilo vermişsin hemde 3 günde.peki boy kilo oranın nedir? kendımle kıyaslamak ıcın soruyorum.bende bugun basladım.ben de ilk başta yeşil çay konusunda ikileme düşmüştüm ama araştırınca bitkisel çayların yasaklanmadığını gördüm ki etkileri de bunu doğruluyor ama şeker kullanmayın :) benim 4. günüm 3 kilo verdim umarım siz ve anneniz de güzel sonuçlar alırsınız :)
sıkma canını sabah tartıl yemekten sonra ile ki fazla çıkar. ve daha yeni kilo verdiğin için 5 kilodan sonra yavaş kilo verilir bildigim kadarıyla. pes etmek yok moral motivasyonumuzu bozmayalım kızlar :)kızlar bugün 3. günümdü. akşam yemeğini yedikten sonra tartıldım bugün kaçamak olarak çorba ve kayısı meyve suyu içtim metabolizmam çok yavaş olduğu için80 kilo ile başlamıştım 3.günün akşamı 79 çıktı kızlar çok az değil mi yorumları oluyorum 4 günde 4 kilo veren bile var
bende zor dayanıyorum pizza o kadar canım çekiyo ki napcam hiç bilmiyorum7 gün yaptım 3 kilo gitti bugün akşam dayanamayıp döner yadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?