Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hayır spor yaptım sadece haftada 5 gün spora gittim akşam 6 dan sonra yemek yemedim hepsi bu bugün de diyetin 3. günü 2 gündür spora gidemiyorum diyet halsiz bırakıyor umarım aç kalmama değer bu diyet.

Selam kızlar ben 4 sene önce 65 kiloydum diyetiysene bile gitmiştim ama kilo verememiştim sonra isveç diyetiyle beraber 54 kiloya düştüm ve onu 3 sene korudum şimdi 58 kg oldum tekrar başlıcam ama şimdi ki hedefim de 49 olmak inş herkese başarılar

mrb kızlar ben de bugün başladım 69 kiloyum. hedefim 63 falan olmak. aşağısına hayır diyemem.
ama birazcık değişik yapıcam mecbur. mesela ben sade kahve içemiyorum. şekeri çıkarıp ikisi biraarada içtim sabah. öğlen 1 domates 2 yumurta ve 1 elma olarak yicem. umarım pes etmem. 70 benim için psikolojik sınır.. çok korkuyorum..

gnydın kızlar :) 63 yukarısını görmeyen ben 72 oldum çökünteym aynen bende bugün başladım pes etmeyelim beraber destek olalım birbirimize :) bende ıspanak yemicem onun yerine ne yesem bilemedim

gnydın kızlar :) 63 yukarısını görmeyen ben 72 oldum çökünteym aynen bende bugün başladım pes etmeyelim beraber destek olalım birbirimize :) bende ıspanak yemicem onun yerine ne yesem bilemedim

brokoli karnabahar haşlayıp limonla falan yiyebilirdin. ben ani bir kararla başlayınca en kolayı elma oldu. zaten 10 kilo vermesem de olur. ben 6 falan versem de razıyım. istersen birbirimizi motive edelim. çünkü ben baya iradesi davranıyorum..

Kızlar bugün 3. günüm ilk iki güne göre daha iyi hisediyorum ıspanak yerine iki salatalık ve bir tanecik de diyet bisküvi ve elma yedim öğlen yemeğinde :) şimdi de akşamı bekliyorum sakın pes etmeyin :) 3 . gün daha bi alışmış oluyorsunuz baş dönmeleri azalıyor.

ben de bugünü atlatsam sanki daha kolay olacak.. şu an tek ihtiyacım motivasyon zira halsizlik geldi birazcık..

bugün ve yarın zorlanırsın miden ağrır bozacak derceye gelrirsin ama dayan 3. gün daha rahat alışıyorun yavaş yavaş. En azından 6 gün bırakalım zorlanalım biraz.

inş ya çok istiyorum. sürekli artarak kilo alıyorum. bu bir son vermem gerek. hep birlikte hedeflerimize oluşuruz inş..

merhaba arkadaşlar bende bugun başladım.aslına bakarsanız çok da zorlayacak bır dıyet degıl.ben kendimi keşfettim ben açlıkla susuzluğu karıştırıyormuşum.ben 62 kiloyumve 53 olmak istiyorum.kaldımı 9 kilo.hadi bakalım herkese kolay gelsin. destek olmayı unutmayalım bırırmıze..

canım harika kilo vermişsin hemde 3 günde.peki boy kilo oranın nedir? kendımle kıyaslamak ıcın soruyorum.bende bugun basladım.

kızlar bugün 3. günümdü. akşam yemeğini yedikten sonra tartıldım bugün kaçamak olarak çorba ve kayısı meyve suyu içtim metabolizmam çok yavaş olduğu için 80 kilo ile başlamıştım 3.günün akşamı 79 çıktı kızlar çok az değil mi yorumları oluyorum 4 günde 4 kilo veren bile var

sıkma canını sabah tartıl yemekten sonra ile ki fazla çıkar. ve daha yeni kilo verdiğin için 5 kilodan sonra yavaş kilo verilir bildigim kadarıyla. pes etmek yok moral motivasyonumuzu bozmayalım kızlar :)

İşte o muhteşem diyet! Daha önce yapıp kilo vermiştim karışık diyet yaptığım için isveçle kaç verdim hatırlamıyorum ama toplamda 75ten 59a düşmüştüm ama 1 yıl sonra tekrar 65 oldum çünkü aşırı aşırı yedim
Tekrardan başlıyorum isveçciğime salıdan beri diyetteyim zaten o günden sonra tartılmadım
boyum 1.65
kilom 65
hedef 55
Ay sonuna kadar sürem var 13 gün isveçten sonra duruma göre yol belirleyeceğim aynı zamanda günlükte tutuyorum
etle çok aram yok onun yerine yeşil mercimek tüketmeyi düşünüyorum daha öncede yapmıstım etkili olmustu
Konu çok gerilerle kalmış güncel tutalım
hadi kızlar 13 gün ne ki bekliyorum geleceğin fit hatunlarını

Herkese merhabaa :)
Ben 165 boyunda 3 ay önce 90 a 1 kala (yani 89 kilo :) )olan bi kızdım :)
İnsülin direnci çıktığı için matofin adlı ilacı kullandım
Sporlada beraber çok rahat 9 kiloyu verdim ve şuan 80 kiloyum
Ama artık spor yapıp ilacıda kullanmama rağmen bi türlü inemedim 70 li sayılara
Sanırım ilaçta bi yere kadar
Ve bende artık isveç diyetine başlıyım diyorum
İnşallah bende sizler gibi kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…