Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben de bugün başladım, arkadaş olursa yanıma güzel olur bence bakalım göreceğiz pes etmeyeceğim sonuna kadar inşallah bi sıkıntı olmazsa yapmaya gayret edeceğimm.

bugün 4. günüm. şimdiden 4 kilo gitti. ama bazen baş ağrısı yapabiliyor.. 2 günde bir de yarım saat yürüyüş yapıyorum. sabah kahve içmek benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor bakalım pes etmeden devam etmeye çalışacağım kaldı 9 gün!

Ayy harika insallah bizde veririz
Diyete harfi harfine uydunmu degisiklik ler yaptinmi acaba canim

Ayy harika insallah bizde veririz
Diyete harfi harfine uydunmu degisiklik ler yaptinmi acaba canim

ay inşallah hep beraber gider kilolarımız canımm.. evet değişiklikler yaptımm. haşlanmış ıspanağı yağsız tavada kavurdum yedim bol baharatlı TADI çok güzel oldu fakat karnımı ağrıttı onun yerine salata yedim sonrasında. mesela 2 dilim portakal suyu dediğinde 1 küçük portakal yedim, brokoli dediğinde karnabahar yedim, öğlen yoğurt akşam meyve varsa yerlerini değiştirdim, Öğlen meyve akşam yoğurt yedim. bi de su içmeye çalışıyorum.. çok canım tatlı istediğinde hurma ile leblebi yiyorum mesela.. şimdilik giden kilo 5 oldu 6. günümdeyimmm... yazıcam sonucu mutlaka!

Kizlar benim de 4.günüm ve 3 kilo verdim. Hic spor yapamıyorum çalıştığım icin halsiz kalıyorum. Diyette ne yaziyorsa yedim ve sonuç tatmin edici. 13 gün sonunda iyi ki yapmışım diyeceğim eminim :)

Merhaba Kızlar,
5 ay önce sezeryan doğum yaptım çok fena göbeğim var
4 gündür isveç diyeti yapıyorum, hergün bir buçuk saat fıtness+ 1 saat yüzüyorum, gece yatmadan yarım saat önce yoğurt+pul biber+limon kürü yapıp yiyorum ve su içmeyi çok sevdiğim için ortalama üç buçuk litre su içiyorum.
Başlangıç tarihim: 09.04.2015
Başlangıç kilom : 73 kg
Bugün 4.günüm ve sadece 1 kg gitmiş Bu kadar hareketli olmama rağmen ve diyet rağmen 4 günde en azından 2-3 kg gider diye düşünüyordum Ama yılmak yok 13 gün azimle devam edicem inşaallah

isveç diyeti yaparken bu kadar sporu pek önermiyorlar aslında cnm.Çünkü zaten hızlı kilo verdiren zor bir diyet olduğu için sporla daha çok bünyen yorgun düşecek malum kuş kadar yiyebiliyoruz bu diyette.

Cankızlarr ben bugün isveç diyetine başladım her akşam rapor yazcam belki bi arkadaşıma faydam olur ilerde yapar kilom 79.5 çıktı sabah öle 10 kilolarda yok gözüm zaten diyetisyene gidiyorum ara verdim bi silkinip kendime gelmek için yapcam bu diyeti.. Hadi bismilllahh

Hadi bakalm
nasil gidiyo ilk gunun
Şuan yemekten kalkalı 20 dk falan oldu gün içinde biraz baş ağrısı çektim ağrıdıkça su içtim )
Sabah beni hiç zorlamadı zaten kahvLtı yapma huyum çok yok öğlen 2 yumurta ve semiz otu tükettim ıspanaktan nefret ettiğim için akşam ve öğelen arası uzun yalnız :) bişiler atıştırmak istio insan ama ben en çok kahve eksikliğini hissediyorum afımdan anlaşılacağı gibi biraz kahveli bi hatunum ) gece için beni ne bekliyo bilmiyorum ama tv ye dalıp unutmayı diliyorum Sabah tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanamam ama beklentim yok ilk gün bakalım nolcak bitirmek dileğiyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…