- 14 Nisan 2011
- 113
- 27
- 298
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.421
kesin gider. benim 9 günde 5.5 kilo gitti. tabii kilom fazla olduğu için daha çok olabilir. 95 le başladım bu sabah 89,5 u gördüm . yaklaşık 8 haftadır diyet yapıyorum. toplamda 11 kg verdim vee yıllar sonra 80 li rakamları gördüm.benimde ikinci günüm bakalım ne kadar giidicek.. umarım bi beş kilo falan gider de motivasyonum artar :)
kesin gider. benim 9 günde 5.5 kilo gitti. tabii kilom fazla olduğu için daha çok olabilir. 95 le başladım bu sabah 89,5 u gördüm . yaklaşık 8 haftadır diyet yapıyorum. toplamda 11 kg verdim vee yıllar sonra 80 li rakamları gördüm.
Allah 70 lı rakamlarıda nasip eder inşallah
Halen diyete devam ediyorum. Hiç kaçamak yapmadım. bugün 12. günümdeyim. 11 günde 6,5 kg verdim. spor yapmadım.
zaten gün içinde yeterince koşuşturuyorum.
sana da kolay gelsin
merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm
merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm[/Q
merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm
merhaba canım çok sevindim destek olalım gitsin bu kilolar :)dün hiç kaçamak yapmadım bugün 3.günüm 72.1 çıktım.Ama dün çok yürüdüm.Bugün de yürücem inş.Zumba nasıl bişey araştırayım yapayım.Şuan kahvemi içtim ben bazen öğle ile akşam menüsünü değiştiriyorum bugün öyle yapcam.salatayada dere otu maydonoz domates salatalık koyuyorum bazen havuç bile.Akşam değil de öğle menüsü az geliyor çok acıkıyorum ama olsun kaldı 10 gün bozmak yookBurdan birbirimize destek cikalim hemen hemen ayni zamanda gidiyiruz gunluk kac kilo verdigimizi burdan yazalim destek oluruz birbirimize ben 77.7 kiloyla basladim 76.4 kilo ciktm bgun ama dun kacamaklarim oldu yoksa daha fazla verirdim ben smdi zumba yapicam tavsiye ederim felaket kalori yakiyo ve gunluk egzersiz yapmaya calisiyorum haftanin iki gunude spora gidiyorum bakalim nolucak simdiden ikimizede kolaylik versn allahim insallah bu kilolar gider :)
Günaydınn tebrik ederim 15 kilo mu süper ne kadar sürede nasıl verdiniz?Zaman içinde geri aldınız mı ?Ayrıntılı yazarmısınız benim de 12 kilo vermem lazımGünaydın hanımlar. Bu diyetle geçen sene 15 kilo vermiştim. İnş yarın yeniden başlıyorum, yaz gelmeden kurtulalım kilolardan :)
Günaydınn tebrik ederim 15 kilo mu süper ne kadar sürede nasıl verdiniz?Zaman içinde geri aldınız mı ?Ayrıntılı yazarmısınız benim de 12 kilo vermem lazım
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım vardır bundada bi hayırr1 ayda verdim cnm 15 kiloyu. Listeyi birebir uyguladım ve günde 10 km tempolu yürüdüm. Yumurtayı ıspanaklı omlet olarak yedim,günde 3 litre su içtim. İlk günlerde spor zorluyo, ama zamanla alışıyorsun. Bu 15 kilonun en fazla 5 kilosunu geri almışımdır 1 sene içinde
yarın yeniden başlıyorum, ama bu sefer durumum başka Maalesef 1 ay oluyor 5 aylık Bebeklerimi ölü doğum yaptım ve hormonlarım alt üst oldu... Yinede deniceğim. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım
merhaba canım çok sevindim destek olalım gitsin bu kilolar :)dün hiç kaçamak yapmadım bugün 3.günüm 72.1 çıktım.Ama dün çok yürüdüm.Bugün de yürücem inş.Zumba nasıl bişey araştırayım yapayım.Şuan kahvemi içtim ben bazen öğle ile akşam menüsünü değiştiriyorum bugün öyle yapcam.salatayada dere otu maydonoz domates salatalık koyuyorum bazen havuç bile.Akşam değil de öğle menüsü az geliyor çok acıkıyorum ama olsun kaldı 10 gün bozmak yook
sen kaçıncı günündesin canım kaç kilo gitti benim boyum 1.58 60 kilo olmak istiyorum 6 aylık oğlum var ve hiçbir kıyafetim olmuyorrr
1 ayda verdim cnm 15 kiloyu. Listeyi birebir uyguladım ve günde 10 km tempolu yürüdüm. Yumurtayı ıspanaklı omlet olarak yedim,günde 3 litre su içtim. İlk günlerde spor zorluyo, ama zamanla alışıyorsun. Bu 15 kilonun en fazla 5 kilosunu geri almışımdır 1 sene içinde
yarın yeniden başlıyorum, ama bu sefer durumum başka Maalesef 1 ay oluyor 5 aylık Bebeklerimi ölü doğum yaptım ve hormonlarım alt üst oldu... Yinede deniceğim. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?