- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.541
Canım benim mecbur tutcaz kendimizi başka çare yokGecen kuran vardi ona gittim ama hic bsey yemeden geri geldim sadece ayran ictim dsun :) bu arada ben kaynvalidemle oyuruyorum hergun cok gzel ymkler pisiyo ama kndmi tutuyrum ispanakli pynirli brek yapms suan okdr zor tutyorumki kndimi yememk icin
Tamam o zaman ben de yaparım sizle
Canım benim mecbur tutcaz kendimizi başka çare yok
O da neden yapıyor bilmiyormu diyet yapdığını ?
Canm devam ediceksen yine brber devam ederiz istersen :) ramazana kadar tekrar yapicaksn dmi :)
Hmmm anladım canım bir evin içinde gerçekden zor oluyor.Yaa tutamadm valla kendimi kcuk bi dlim yedim cnku tavuktn midem bulandi bitane pirzola tavuk yedm salataninda yarisini yedim salatayida artk midem kaldrmiyo niye bole oldum blmiyrum dnde bole midem kalka kalka yedim ben et yicem ya kfte yesem nolur sencebiliyoda iste evde yufka vardi kotu olmasn dye yapti bide esimle kaynpederim seviyo ben yemiyrum dyede inlar yemicek dye bsey yok ama yapmasa daha iyidi yedim bile bi dlim insallah bitirirler bgun :)
Hmmm anladım canım bir evin içinde gerçekden zor oluyor.
Canım bence yiye bilirsin köfte aynı 200 gr kıymayı köfte yaparsın. Ben başka bir diyetde yapmışdım tavaya azca su koyup pişirip yemişdim ama tabii normal köfte gibi iyi diyildi ama kötü de diyildi.
Tabii ki olur canım benim ben de soğan koymuşdum zaten : ) her ne kadar o diyette yasak olsa da : ) baharat da koymuşdum şuuuuuş çakdırma azcık da tuz koymuşdumNormal kfte gbi yapsam nolur ekmek ivi koymam tuzsuz yaparim yanmaz tavada kizartsam yada tost makinesinde izgara yapsam olurmu sogan yumrta kiymayla yaparim kfteyi olurmu baharatta atarim baharat metablizmyi calstiriyomus olurmu ole
Tabi canim katil bize beraber yapalimTamam o zaman ben de yaparım sizle
Bencede olur izgara gibi yaparsin bi aksam bende yapayim benimde yogurt portakal midem bulandi az meyve yedim simdi spor yapcam.Arastiririz uygun diyet buluruz akdeniz diyeti guzel geldi isvecle cok halsizim bakariz ozaman gelsin.Helal olsun kayinv.ile oturup kendini tutuyosun ya tebrikler ben kocama dogruduzgun yemek yapmiyom yazik bisey de deniyo bugun disarda yiyip geldi Allahtan izgara seviyo tavuk yiyip dyruyoz :)Normal kfte gbi yapsam nolur ekmek ivi koymam tuzsuz yaparim yanmaz tavada kizartsam yada tost makinesinde izgara yapsam olurmu sogan yumrta kiymayla yaparim kfteyi olurmu baharatta atarim baharat metablizmyi calstiriyomus olurmu ole
Canım benim tuz koymadığın içinmi yiyemiyorsun ? limon-zeytin yağı katıyormusun ? ben zorlanmadım yedim. marul-maydonoz-limon suyu-zeytin yağı karıştırdım yedim.Ya yesil salata yerine baska ne yiyebilirim sizce midem kaldirmiyo artk midem bulana bulana yedim dunde bgunde napicam ben ispanakda yiyemiyorum napicammmm
Bencede olur izgara gibi yaparsin bi aksam bende yapayim benimde yogurt portakal midem bulandi az meyve yedim simdi spor yapcam.Arastiririz uygun diyet buluruz akdeniz diyeti guzel geldi isvecle cok halsizim bakariz ozaman gelsin.Helal olsun kayinv.ile oturup kendini tutuyosun ya tebrikler ben kocama dogruduzgun yemek yapmiyom yazik bisey de deniyo bugun disarda yiyip geldi Allahtan izgara seviyo tavuk yiyip dyruyoz :)
Canım benim tuz koymadığın içinmi yiyemiyorsun ? limon-zeytin yağı katıyormusun ? ben zorlanmadım yedim. marul-maydonoz-limon suyu-zeytin yağı karıştırdım yedim.
İspanağı da haşlamadım kendi suyuyla pişirdim pul biber kara biber yine çok-çok az tuz başka türlü ben de yiyemezdim midem bulanırdı.
Canım benim anlıyorumYa bgun 5 gunm ve srekli ayni seyler olnca midem kaldrmadi yarn et yicem yda kfte bide salatayi yesil sogan kivrck domates ve salatalikla yapiorum az siviyag ve limn suyu koyuyrum tuzsuz yiyorum yarn tuzda katarm artk bakalim nolcak yiyeblcekmiyim
elektrikli ızgara var tavuğu ızgarada yapıyorum hem haşlamaya göre çok daha lezzetli oluyo.Araştırıp bana da söyle bende kısa sürede 60 olmak istiyorum yaza düğünler de var :)Tavugu izgarami yapip yiyosun yoksa haslamami ben haslama yiyorum ama artk midem kaldrmiyo akdeniz diyetine baska yerden baktim 1 ayda 5 kilo yaziyo zaten 1 ayda kalori sayarak veriyorum 5 kiloyu ben daha fazla vermek istyorum bakalim suan arastiriyorum ben bgun spor yapmadm yarn spora gidicem oyzden dnlenim dedm orda cok yoruluyorum cnku :)
kızlar oğlan uyumuşken bende yatacağım sabaha inş. kilo vermiş oluruz iyi gecelerrelektrikli ızgara var tavuğu ızgarada yapıyorum hem haşlamaya göre çok daha lezzetli oluyo.Araştırıp bana da söyle bende kısa sürede 60 olmak istiyorum yaza düğünler de var :)
Canım benim anlıyorum
Bak bir de böyle dene eyer yiye bilirsen tabii yarın köfteni yap marulun içine koy dürüm gibi yeşil soğan da koy istesen limon da sık. Domatesle-salatalığı da ayrı ye bak bakalım bir fark oluyormu mide bulantında.
elektrikli ızgara var tavuğu ızgarada yapıyorum hem haşlamaya göre çok daha lezzetli oluyo.Araştırıp bana da söyle bende kısa sürede 60 olmak istiyorum yaza düğünler de var :)
Gunaydin sekerimGünaydın canlarım fıstıklarım çıtırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?