- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.561
Dene bakalım böylece hem salatanı yemiş olursun hem de yemeyini.Ay cok saol gzel fkir kesn denicem yarn insallah yarn yarm kiloda olsa vermis oluruz :) ben yine tutamadm kndimi bi dilim brek yedm bakalim trtida yarn nasl bi etkisi olucak
Tebrikler canım maşallahTartildim kizlar 71.2 :) 500 gr gitmis.havucumu yiyerek 5.gunume basladim
Ins canim cok azimliyim senin nasil gidiyoo kacinci gun ne kadar gittiTebrikler canım maşallahböyle devam
Benim bu gün 2-ci günüm henüz canım benim ben çok tartılmıyorum söz verdim kendime diyet bitene kadar da tartılmıycam hayırlısıyla bir bitireyim sonucu sizlere de söyliycem inşallah. Tartıda hep artı gördüyüm için korkuyorum artık tartılmayan : (Ins canim cok azimliyim senin nasil gidiyoo kacinci gun ne kadar gitti
Korkma canım diyete uydugun sürece verirsin hadi bakalım merakla bekliyorumBenim bu gün 2-ci günüm henüz canım benim ben çok tartılmıyorum söz verdim kendime diyet bitene kadar da tartılmıycam hayırlısıyla bir bitireyim sonucu sizlere de söyliycem inşallah. Tartıda hep artı gördüyüm için korkuyorum artık tartılmayan : (
Olsun canım erken yemişsin bol su iç akşama kaçamak yapmakomşu helva yapmış dayanamadım dolu dolu 2 kaşık yedimmm offffff(
evet canım ya çok pişmanımm yememem lazım ve spor yapmamOlsun canım erken yemişsin bol su iç akşama kaçamak yapma
Merhaba hoş geldinMerhaba :) isveç diyetini araştırıp bu sayfaları okuyarak gaza gelip başladım
4.günümdeyim -2kg ile devam ediyorum inşallah hepimiz pes etmeden istediğimiz sonucu alırız
Hoşgeldin canımm inş sonuna kadar yapalım 2 kilo gayet güzelllMerhaba :) isveç diyetini araştırıp bu sayfaları okuyarak gaza gelip başladım
4.günümdeyim -2kg ile devam ediyorum inşallah hepimiz pes etmeden istediğimiz sonucu alırız
Evet canım boş kaldıkça elime tel alıyorum :)didemi merak ettim girmedi dahaZuhall galiba buraya en çok ikimiz geliyoruz
Sen devam et ama 3 gün sonra tartıll şişlik gitsinhoşbuldum hoşbuldum :) regl oldum bir de onun etkisi nasıl olur acaba
Hmmm evet onu ben de meraak ediyorum ne yapdı acabaEvet canım boş kaldıkça elime tel alıyorum :)didemi merak ettim girmedi daha
Sorma bende helva yedim ikindi arkadaşta yarım dilim kek yedim kaçamaklar oluyo sakun pes etme telafi et spor yap kaldığın yerden devam :) moral bozma tek tartıda dijitalde sabah aç karna çamaşırla tartıl ben öyle yapıyomKizlarrrr of ya cok mutsuzum bgun ikizime gittim orda tartildim 75.4 cktim demekki benim tartilarin ikiside yanlis gsteriyomus snir oldum ya ve aksama kadr dayandim pazara gttik geldk okdr acktmki anlatamam kfte yedim kcuk 5 tane ama galete unuda vardi icinde ve baharatlydi tuzluydu normal svi yagda kzarmis cig kftede yedim azck lavas yedim azicik patates kzartmasndan yedim bi kactane domates salatalik sogan yedim valla yedikce yiyesim geldi suan cok pismanim ama biyere gdince tutabildigim kdr tutuyrum artk dayanamadm bide moralimde bozuldu ben insallah normal tarti dgrudur 72 kiloyumdr dye dua ederken pat 75 grunce nevrim dndu demekki 78 79 varmis benim kilom diyrum smdi uzuldm mralim bzuldu blmiyrum devam edicem ama yarn kaldigim yerden bi etkisini grurum dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?