Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canm ikizimdeki tarti 1 kilo fazla tartiyomus sabah tartilsaydim daha az ckardi ozman diyrum demekki benim dijital dgru ama onada pil alamadm hala nese artik yapcak bsey yok caz gecmiyrum hesapladim 800 kaloriyi geciyo nerdeyse yedklerim bgun nese yarin zumbaya egzersize devam diyetede devam bakalim nolcak evdeyken yne kndimi tutyrum ama dsardayken olmuyo daha eve gtmedim evde olsaydm smdi spor yapardm ama burdada yapamam ole iste :)

Canım benim üzülme ne olur olan olmuş artık yarından yine toparlarsın insanız sonuçda tabii ki canımız çekiyor.
Bir de sabah uyandıkdan sonra Zuhalın de söylediyi gibi bir tek çamaşırla tartıl af edersin büyük idrarını da yap sonra tartıl kuzucuğum üzülmek yok tamammı birtanem biz burdayız seninleyiz bunu sakın unutma.

Yaşım 32 boyum 155 kilomu söz verdiyim gibi yazıcam sonra : )1.7 yaş bir oğlum var ev hanımıyım ismim Nüşabə
Memnun oldum canim bende 31 yasinda 158 boyundayim hadi bakalim kac kilo verceksin.bugun eski tunigimi giydim oldu ama yanlardan fiskiriyo ne zaman gidecekk almak kolayda vermek ne zorrrr

benim kahveler arada kaynamış ama bir türk kahvesi fazlalığından zarar gelmez o halde

canm aramiza hosgeldin ben her sabah turk kahvesi iciyorum kup seker hakkimida turk havesinin icine atiyrum yoksa cok aci oluyo icemem turk kahvesi metabolizmayi calistiriyomus dger sade kahveyi icemem oyzden turk kahvesini tercih ediyrum ben diyette bekirtilenden fazla icme ben kahveyi canim tansiyon dusurebiliyo ayriyetten turk kahvesi hem o hem o kotu olma snra :)

Destegin icin cok saol canm benim gerckten motive ettin beni

sadece türk kahvesi içebilirsin bence.kızlar ben kaçıyorum ayy inş sabaha 70 i görürüm kaçamaklar oldu ama bakalımm kaç gr gidecekk iyi gecelerrr

Canm ne gzel kilo vermeye devam ediyosun insallah yarndan snra bendede fark olur yarn pek fark edicegini sanmiyrum ama dyete devam edice dger gnler farkini grurum hralde aynen dedigin gbi almak kolay ama kilo vermek cok zor ya insallah hepimiz istedigimiz kiloya duseriz bu arada ben 22 yasndayim en kucugunuz benim galiba nese hayirli geceler herkese yarn grusuruz kilolarimiza veda etmis bi sekilde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…