Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kaloriyi nasıl hesaplıyorsun canım ?aynen bende halsizim hiçbişey yapasım yok yorgun hissediyorum

Bende de baş ağrısı var

kaloriyi nasıl hesaplıyorsun canım ?aynen bende halsizim hiçbişey yapasım yok yorgun hissediyorum
benim hesaplar mısın canım sabah 2si birarada kahve şeker 3 tane altınbaşak öğle 2 yumurta 25gr peynir 1 çiğköfte arada 1 elma 1 salatalık yedim akşama da yoğurt portakal yemeyi düşünüyorum

benim hesaplar mısın canım sabah 2si birarada kahve şeker 3 tane altınbaşak öğle 2 yumurta 25gr peynir 1 çiğköfte arada 1 elma 1 salatalık yedim akşama da yoğurt portakal yemeyi düşünüyorum

Canm fatsecret diye bi uygulama var tlfnuna indir ondan hergun hesaplarsin aktiviteleride hesapliyo gun icnde ne kdr kalori yaktigini hesapliyo cok gzel uygulama dene bence :)

didem sen 3.5 kilo vermişsin bence ne güzelll

Aynen canim 77.7 dim bgun 74 ciktim tartida 3.7 kilo vermisim dun o misir cipsiyi yemicektim ahhh ahhh belki daha fazla verirdim ozman bakalim yarin kac kilo gidicek merak ediyorum bu arada bende dayanamadim biraz once salatalik yedim soymadan kabuklu daha iyimis 6.30 da aksam yemegimi yicem baskada bsey yemicem tutucam kendimi :)

inş canım tamamen uyulursa 6-7 kilo gider

Ben spor yaparak 10 kilo veririm diye dusunuyorum cnku ideal kiloma gore diyete baslamadn once 22 kilo fazla vardi oyzden cok kilolularda daha cok gidiyomus galiba insallah bole gidersem veririm bgunde yapablirsem yine zumba ve egzersiz yapicam bakalim yarinda spora gidicem bakalim nolcak :)

2i bi arada kahve mi iciyosun canm sen sade kahve olmasi gerekiyomus biliyosn dmi sut tozsuz yada turk kahvesi
daha cok turk kahvesini oneriyolar metabolizmayi calistiriyomus

olsun canım baksana bende çiğköfte yedimm ama 1 tanecik ya nasıl tadına vara vara yedim :))az sonra portakalımı ve yoğurdumu yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…