Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canm burda biri 1 ay yapms bu diyeti 15 kilo vermis ama herkesde ayni etkiyi gsterirmi bilemicem :)

canım ben 6 gün yaptım 2 gün ara verdim tekrar başladımm 12 gün yapcam sonra başka bi diyet inş.

yorumları okudum kızlar sizi tebrik ediyorum.Bugün arkadaşlarım geldi kocaman bir pastaylaaa çook sevindim ama direndim inanın çaktırmadım onlara 3 çatal yedim yanında kahve içtim saat 6 gibi.akşam hiçbişey yemedimm.Ama çok moralim bozuk sanki diyet yaptığımı biliyolarrr yarın ve cuma cmt kalabalık misafirim geliyor hazırlık yapcammm napcam kızlarrr hergün dolu cuma akşamı da birine gitcezz offff benim diyet gitti çok üzgünümmm

Canm bende hafta sonu grumceme gdcez dgum gnu var oglunun asl ben napcm nese gdene kdr devm ordada dkkat edcem ama snde bzma bnce dkkat et azck ucndan al :)

Canm bende hafta sonu grumceme gdcez dgum gnu var oglunun asl ben napcm nese gdene kdr devm ordada dkkat edcem ama snde bzma bnce dkkat et azck ucndan al :)
yiyomuş gibi yapalım bari bebekle ilgileneyim ben yazık olmasın yarısı gitti aman sende yeme bugün yemedim sayıyorum çünkü akşam tavuk salata brokoli vardı yemedim bakalım sabaha tartı gösterecek doğruyu

yarın akşam yemeği yok Allahtan öğlen yemeyeyim sadece kısır yerim ama nasıl denk geldi 4 gün doluu zor olacak tüh be

Canm yarn 7. Gnum dmi ben bnm bgun 7. Gnmdu ben ogle yemegini elmayla gecrdim 4 gbi salatalik yedim dayanamadm snra iki tane baget izgara yaptm 6 da yedim suan hic ackmadim suyumuda ictm bence sende ole yap aksama dgru ye cok acikrsn yoksa :)

Canm yarn 7. Gnum dmi ben bnm bgun 7. Gnmdu ben ogle yemegini elmayla gecrdim 4 gbi salatalik yedim dayanamadm snra iki tane baget izgara yaptm 6 da yedim suan hic ackmadim suyumuda ictm bence sende ole yap aksama dgru ye cok acikrsn yoksa :)
evet canım 7.günüm tamam öğlen elma salatalık 3-4 gibi sadece kısır yiyip akşam yemicem.
e diğer günler napıcamm??

Kızlar siz bilirsiniz ama yememek çözüm diyil ki akşamları hiç diyilse salatanızı yiyin bu diyetde 18-30 da yemeyi bitirmeliyiz.

Zühal dünyanın sonu diyil kız biz burdayız seninleyiz tatlım meraak etme sonuçta ne misafire gelme diyemezsin ne de gelemem diyemezsin. Yiyormuş gibi yaparsın canım benim hafif şeyler varsa onlardan yersin. Aman canım sakın onlara uyup tatlı-tuzlu Allah ne verdiyse yiyim deme emeklerimize yazık oluyor. Canım bence kendine bir hafta ayır söyleyenlere de bu haftayı kendime ayırdım dinlenicem kusura bakmayın de diyetini tam-tamına yap. Kız vallahi yemeyin etmeyin yapmayın dedikce kötü hiss ediyorum sizi kırarım diye korkuyorum : (

yok canım olur mu sen söyle ki motive olalım kendimizi bırakmayalım.Haftaya okula başlıyorum evdeyken kabul ettim bebek görmeye geliyorlar.Bundan sonra bukadar olmaz inş. abartmadan atlatacağım bu günleri :) oğlum uyandı benim mesai başlıyo kızlar sabah tartılıp yazacağım inş gitmiştir iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…