Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tekrar hoşbuldum :) GÜNAYDIN herkese
5. güne toplamda -2.9 kg ile uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum
Vayyy tebrikler benim kaçamaklardan mı az gidiyo 6.güne başladım giden 2,5 kilo ve ben 70.9 çıktım 70 i görmek çokk güzellşll 300 gr gitmiş yine de şükür kızlar ben emzircem diye yedim yedim 77 yi görmüştümm

kaçamaklardan dolayıdır ben hiç kaçamak yapmadım baya dondurmalar,kurabiyeler reddettim
hiç gitmemesinden iyidir bence gayet iyisiniz :)

Ben de dün eşimle yürüyüşe çıkmışdık amaaaaaaaan bir kebap kokusu buram-buram şişdik vallahi. Eşim hadi gidip alayım bir kereden bir şey olmaz yarın yine devam edersin dedi kesinlikle hayır dedim git al kendin de ye dedim. Ben yemiycem kendisi zayıf ya onun neyine yemiş ve ya yememiş.

Hheee bir de bu gün 2 dilim yemek istedim ekmeyi yani 2 dilim aldım koydum tabağıma sonraaa hemen 2-ci dilimi yerine koydum beni aldatamazsın 1 dilim yiycem dedim her ne kadar seni çok sevsem de : )

ay kebabı yedim diyeceksin zannettim tühh dedim :) mşll bravo sana yememişsin bende bugün kaçamak yapmıcammm

Ne gzel hayr diyebilmissin canm bole devam :)

Kizlarrrr bgun sabah dijital tartimin piliyle oynadm bi sekilde yaptim galiba temassizlk varms :) nese 74.7 cktim iki gun once 74 ckmistim tartida ama hem brek yedim hem dun aksam saydm yedklerimi size ust uste iki gundur bsdum yani ama bgun 7 ci gunden kaldigim yerden devam edicem sekersiz cay vardi bgun turk kahvesi ictim metabolzmam calssin diye bakalim yarn ne olcak aksan yemegi yok bende elma yedim meyve olark saat 5 gbide yemegimi yicemki acikmiyim bozmiyim dyebakalim yarina ne ckicak tartida :)

Bgun yeni basliyomusum gbi zten dyette basa dndu bu sfer hepsine uyucam ama sadece bana bi akil verin ispanak yerine ne yiyim kivircigi bos bos yesem nolur yarin ispanak var oglende onun yerini doldururmu sizce

Bgun yeni basliyomusum gbi zten dyette basa dndu bu sfer hepsine uyucam ama sadece bana bi akil verin ispanak yerine ne yiyim kivircigi bos bos yesem nolur yarin ispanak var oglende onun yerini doldururmu sizce
İspanak yerine marul semizotu maydanoz kıvırcık yene bilir yani ben böyle biliyorum.

Bir şey soracağım ben yine sanki 13 günü atlatmışçasına
isveç diyetini 3 ay tekrarlamayın diyorlar ya bir iki hafta sonra 6 gününü tekrarlasam nasıl olur acaba tekrarlayan tanıdıklarınız falan vardır belki.
Kafamda türlü türlü düşünceler

Ne yazık ki ben bu sorunun da cevabını bilmiyorum ama ben de 3 ay sonra yapıla bilir diye biliyorum.

Oyüzden de 13 günü tamamlamak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…