- 19 Mayıs 2015
- 125
- 134
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.601
Vayyy tebrikler benim kaçamaklardan mı az gidiyo 6.güne başladım giden 2,5 kilo ve ben 70.9 çıktım 70 i görmek çokk güzellşll 300 gr gitmiş yine de şükür kızlar ben emzircem diye yedim yedim 77 yi görmüştümmTekrar hoşbuldum :) GÜNAYDIN herkese
5. güne toplamda -2.9 kg ile uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum
Tebrik ederim canımTekrar hoşbuldum :) GÜNAYDIN herkese
5. güne toplamda -2.9 kg ile uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum
Vayyy tebrikler benim kaçamaklardan mı az gidiyo 6.güne başladım giden 2,5 kilo ve ben 70.9 çıktım 70 i görmek çokk güzellşll 300 gr gitmiş yine de şükür kızlar ben emzircem diye yedim yedim 77 yi görmüştümm
ay kebabı yedim diyeceksin zannettim tühh dedim :) mşll bravo sana yememişsin bende bugün kaçamak yapmıcammmBen de dün eşimle yürüyüşe çıkmışdık amaaaaaaaan bir kebap kokusu buram-buram şişdik vallahi. Eşim hadi gidip alayım bir kereden bir şey olmaz yarın yine devam edersin dedi kesinlikle hayır dedim git al kendin de ye dedim. Ben yemiycem kendisi zayıf ya onun neyine yemiş ve ya yememiş.
hoşgeldinn hadi bakalım gitsin kilolarrr74.6 ile bende bugun start aldım... bakalım ne olcakk
Hoş geldin güzel olucak74.6 ile bende bugun start aldım... bakalım ne olcakk
Hayatımda ilk defa hayır demeyi becerdim : )ay kebabı yedim diyeceksin zannettim tühh dedim :) mşll bravo sana yememişsin bende bugün kaçamak yapmıcammm
Ben de dün eşimle yürüyüşe çıkmışdık amaaaaaaaan bir kebap kokusu buram-buram şişdik vallahi. Eşim hadi gidip alayım bir kereden bir şey olmaz yarın yine devam edersin dedi kesinlikle hayır dedim git al kendin de ye dedim. Ben yemiycem kendisi zayıf ya onun neyine yemiş ve ya yememiş.
74.6 ile bende bugun start aldım... bakalım ne olcakk
İspanak yerine marul semizotu maydanoz kıvırcık yene bilir yani ben böyle biliyorum.Bgun yeni basliyomusum gbi zten dyette basa dndu bu sfer hepsine uyucam ama sadece bana bi akil verin ispanak yerine ne yiyim kivircigi bos bos yesem nolur yarin ispanak var oglende onun yerini doldururmu sizce
Bir şey soracağım ben yine sanki 13 günü atlatmışçasına
isveç diyetini 3 ay tekrarlamayın diyorlar ya bir iki hafta sonra 6 gününü tekrarlasam nasıl olur acaba tekrarlayan tanıdıklarınız falan vardır belki.
Kafamda türlü türlü düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?