- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.921
baya işe yaradı yani diyetbugün elbise denedim kızlar önceden 8.5 kilo verdiğimden beri bişey denemiyorum o kadar güzel olduki bi 5.5 kilo daha verirsem süper olucak mezuniyete bu diyeti daha çok sevmeye başladım
İlk günüm çok iyi geçti. Hiç acıkmadım ve yemekler çok lezzetliydi bence. Bundan sonra tartılmamak için kendimi zor tutacağım.13 gün sonra kilomu ve ne kadar kilo verdiğimi yazarım. :)
Ayrıca biftek yerine siz neler tercih ediyorsunuz? yani nasıl pişiriyorsunuz?
bende yarın başlıcamKızlar ben de yarın bu diyete başlıyorum kahveme şeker atmıyorum ve de haslanmıs ıspanagı çıkarırım biftek olarak da tabuk yiyecegim.6gun yapıcam bu diyeti yarın başlayacak olan var mı ? kaç kg gittiğini yazarım 6gunun sonunda
Tamam canim haberleselim ben her gun ne yedigimi yazarim burayabende yarın başlıcam
Ben de sekersiz icecegim turk kahvesi :)Bende perşembe günü başlayacağım. Yarın malzemelerimi alacağım. Bire bir uyacağım. Sabah kahvaltısında kaveyi sekersiz içmek daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim.
Yarın mı başlıyorsun? Günlük bildirim yapalım pes etmemiş oluruz buraya yazma sorumluluğu oluncaBen de sekersiz icecegim turk kahvesi :)
Evet canim buhun baslamis oldumYarın mı başlıyorsun? Günlük bildirim yapalım pes etmemiş oluruz buraya yazma sorumluluğu olunca
Canim bi sure disimizi sikalim eminim gider bayagi kiloMerhaba arkadaşlar,
Ben bugün başladım ilk gün zor geçti . Akşam özellikle çok fena oldum. 5-6 yemek kaşığı yoğurt yedim ve mistik çay içtim. Onun dışında harfiyen uydum. Yarını da bir atlatsam. Hiç böyle sıkı bir diyet yapmamıştım. Bakalım kaç kilo gidecek. Off çok zor açım
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün başladım ilk gün zor geçti . Akşam özellikle çok fena oldum. 5-6 yemek kaşığı yoğurt yedim ve mistik çay içtim. Onun dışında harfiyen uydum. Yarını da bir atlatsam. Hiç böyle sıkı bir diyet yapmamıştım. Bakalım kaç kilo gidecek. Off çok zor açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?