- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.541
Iİnşallah iyi gider sonuna kadar götürürüz ben 60 kilo olmak istiyorum benim bugün ikinci günüm sabah kahve öğlen cacık akşamda bir kase mercimek çorbası içtim şeker ve elma hakkımı kullanmadım aç değilim hiç bakalım yarın sabah kaç cikicambugün isveç diyetine başladım.
sabah 60.4 dü kilom irademe hakim olupta yapabilirsem1 hafta yapacağım inşallilk gün şimdilik gayet iyi gidiyor.
Nasıl gidiyor bugün 3. Günüm ilk defa kaçamak yaptım bugün ama ilk iki gün toamda bir kilo gitti bende öncesinde de diyet yapıyordum sanırım onun etkisi benimde ilk başladığım kilom 65.1 di bu sabah 64 gördüm yargıda yarından itibaren tekrar devam edeceğimMerhaba bende isvec diyeti yapıyorum.
Bugün 5. Günüm bitiyor.
65.1 ile başlamıştım. Bugün işten gelince tartildim. 62.6 geldim.
Umarım 13. Gün sonunda 50 li rakamları görürüm.
Hedefim en fazla 55 kg
Herkese az kalorili günler
Nasıl gidiyor bugün 3. Günüm ilk defa kaçamak yaptım bugün ama ilk iki gün toamda bir kilo gitti bende öncesinde de diyet yapıyordum sanırım onun etkisi benimde ilk başladığım kilom 65.1 di bu sabah 64 gördüm yargıda yarından itibaren tekrar devam edeceğim
Canim ben 60 olmak istiyorum eşimle iddalastik 60 olursam imkanlarımızı zorlayıp bi araba ali caz yani bi taşla iki kuş anlayacagin motivasyon çok önemli ben öncesinde karatay yapıyordum orda,da iki ogün ymeke ekmek paket gıdalar vs yok o yüzden bu diyette çok gitmiyor bu sabah 63.7 çıktım çok mutluyum bugün hiç kaçamak düşünmüyorum oldukça yavaş gidiyor bende ama olsun pazara kadar 62 olursam çok çok mutlu olu camEmpati slm. Bende öncesin de 6 hafta Diyetisyenle diyet yaptım. Bir sonuç alamamistim. Sadece 1.5 kg verebildim
sonra kan tahlili yaptirdim kolesterol çok düşük. Trigliserid çok düşük. Doktor hiç et yağ yemiyor musun dedi. Bende bu diyete başladım. Iyiki de başladım. Dün bende ilk defa bozdum.ama çok küçük bir kuru dolma yedim. Bence ufak şeylerden birsey olmaz. Ama sakın vazgeç më birbirimize destek olalım. Sen kaç kilo olmak istiyorsun?
Canim ben 60 olmak istiyorum eşimle iddalastik 60 olursam imkanlarımızı zorlayıp bi araba ali caz yani bi taşla iki kuş anlayacagin motivasyon çok önemli ben öncesinde karatay yapıyordum orda,da iki ogün ymeke ekmek paket gıdalar vs yok o yüzden bu diyette çok gitmiyor bu sabah 63.7 çıktım çok mutluyum bugün hiç kaçamak düşünmüyorum oldukça yavaş gidiyor bende ama olsun pazara kadar 62 olursam çok çok mutlu olu cam
Bugün menüyü değiştirdim biraz evdeki malzemelere göre sabah şekersiz kahve içtim öğlen bir haşlanmış yumurta yi cem akşamda yarım uskumru ızgara İnşallah istediğimiz kiloya,düşeriz birbirinizi takip edelim evet yanlız motive olamiyor insan bugün 4. Gunum
Bence sakin korkma ilk iki günden sonra çok rahat uyarsin. Ve inan kilolar gidiyorBugun isvec diyetine basliyorum. Insallah sadik kalirim ve iyi sonuc alirim. Cok korkuyorum kotu olurum diye ama yillardir tombik olmaktan biktim BIKTIM!
bugün 3. günüm bitti sabah 58,7 ydimIİnşallah iyi gider sonuna kadar götürürüz ben 60 kilo olmak istiyorum benim bugün ikinci günüm sabah kahve öğlen cacık akşamda bir kase mercimek çorbası içtim şeker ve elma hakkımı kullanmadım aç değilim hiç bakalım yarın sabah kaç cikicam
Ben de bugun basladim. Ama cok yoruldum ve aciktim. Birbirimize destek olalim pes etmeyelim!ayrıca günlerdir sayfanın hala 1162de kalması beni biraz üzdü biraz canlandıralım mı burayı acaba şu an yapanlar olarak her gün gelişmeleri yazıp ne dersiniz ? :)
bugün 3. günüm bitti sabah 58,7 ydim
ilk bağladığım gün 60,4 düm
yarını iple çekiyorum kaç göstericek tartı
kaçamak yaptım mı , diyetin mantığına göre yiyorum ama birebir uymuyorum.
sabah 1 etimek ve 1 kupa şekersiz nescafe
öğlen ve akşam salatayla beraber herhangi bir protein yiyorum.
ya yumurta ya tavuk ya ton balığı gibi
çünkü haşlanmış ıspanak yeyipte diyetten soğumak istemiyorum.
Merhaba, yeni üye oldum hoşgeldim hoşbuldum :) dün ben de isveç diyetine başladım aslında yazın yapmıştım ve açıkçası kadınlar kulubunu her türlü merak ettiğim konu için kullanıyodum inanın bu topiğin her tarafını okumuşumdur üye olmasam da :) yaşım 23 1.68 boyum ve 65.1le başladım bu sabah 64.1 çıktım. gerçekten burada yazılanlar motivasyonu inanılmaz etkiliyor o yüzden de üye olup yazmaya karar verdim yalnız ben bu saatlerde çok acıkıyorum ve biraz dukana çevirdim sanırım tuvalete çıkmakta zorlandığım için de probiyotikli yoğurt yiyorum bu saatlerde diyeti bozmadan buna çözüm olabilecek başka bi önerisi olan var mı acaba?
bugün 3.gün sabah tartı biraz üzdü ama
65.1
64.1
64.0
Bence hiç üzülme. 1 kg çok iyi 3 gün için. Ben bu diyete başlamadan önce 6 haftada 1.5 - 2 kiloyu zor vermiştim. Çok giden kilo sudan. Seninki yağdan da gitmiş olabilir.bugün 3.gün sabah tartı biraz üzdü ama
65.1
64.1
64.0
Oooo tebrikler! Ikinci hafta daha cok verilyor diyorlar. Moralinizi bozmayin!Bence hiç üzülme. 1 kg çok iyi 3 gün için. Ben bu diyete başlamadan önce 6 haftada 1.5 - 2 kiloyu zor vermiştim. Çok giden kilo sudan. Seninki yağdan da gitmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?