Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de ikinci gune basladim. Bir kiloya yakin vermisim. Kilomu soylemek istemiyorum Insallah boyle gider. Ben bi yarim saat hafif egzersiz de yaptim dun aksam.

Tebrik ederim gerçekten çok iyi gitmiş bende 1.6 kg gitmişti. Ama benim bünye çok dirençli. Bugün bende ıspanak yerine salata yemeyi düşünüyorum. Öğlen menüde. Spor yapıyormusun çok merak ettim.
yok canım spor yapamıyorum maalesef hem soğuklardan hemde halsiz oluyorum.
bu sabah 58,1 dim yani -600 daha gitmiş
ama bugün 1 dilim kek yedim
yarın nasıl bir sonuç gelecek bilmiyorum.
60,4
59,5
58,7
58,1
4 günün sonucu

canım ben salatalarımın içine bol acı biber turşusu ekliyorum, bağırsak sorunu yaşamıyorum.
salatayı ıspanak yerine yiyorum.

Bugun isvec diyetine basliyorum. Insallah sadik kalirim ve iyi sonuc alirim. Cok korkuyorum kotu olurum diye ama yillardir tombik olmaktan biktim BIKTIM!
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel kilo veririz birlikte

Boyum160 yaşım 30 pis bi özelliğim var günde bin defa tartiya çıkarım bugün iğrenç bi gündü mecburi bi misafirliğe katıldım arkadaş bir ogunde de protein olmaz mi yapacak bişey yok bugünü hiç olmamis sayıp yarın 5. Gün olarak devam edecegim

Çok iyi gidiyorsun bravo

Kuru kayısı sabahları yiyebilirsiniz ve bol su

ayrıca günlerdir sayfanın hala 1162de kalması beni biraz üzdü biraz canlandıralım mı burayı acaba şu an yapanlar olarak her gün gelişmeleri yazıp ne dersiniz ? :)
Çok iyi olur canım bende gidip gelip yanlız yaziyordum
Ben de bugun basladim. Ama cok yoruldum ve aciktim. Birbirimize destek olalim pes etmeyelim!
Pes etmeyelim yorgunluk için bol şu icmelisin bir de ilk günler çok yoruluyorsan spor yapma

Evdeki et bozulmus. Ilk gunun aksam yemegini balikla degistirmek zorunda kaldim. Yarinda ogle yemeginde oyle yapacagim mecburen. Insallah diyet bozulmaz.
Diyetin bozulacagini sanmıyorum protein aldıktan sonra farketmez

Kizlar bende bugun basladim ne olur birbirimize desrek olup kurtulalim fazlaliklardan...67 kilo boy 162

:)insallah
bugün 3.gün sabah tartı biraz üzdü ama
65.1
64.1
64.0
Hiç moral bozulmasın gidecek gidecek

Oooo tebrikler! Ikinci hafta daha cok verilyor diyorlar. Moralinizi bozmayin!
Gerçekten ikinci hafta daha çok mu veriliyo4 inşallah öyle olur

İlk gün için çok fazla degiez sonuç insan dayanamıyor bazen

canım ben salatalarımın içine bol acı biber turşusu ekliyorum, bağırsak sorunu yaşamıyorum.
salatayı ıspanak yerine yiyorum.
Bende yicegim şeyleri bol pulbiber ekleyerek yiyorum bazen de acı turşu

Süpersiniz. 4. Günde ben 1.6 kg vermiştim. 2.3 kg çok iyi.

Kızlar ben bugun 8. Gün deyim. Kahvesi içtim. Öğlen 2 yumurta ve ıspanak yerine salata yedim.
Ozon sauna ya gittim. Bide 8 haftadır akapunktür yaptırıyor um. Bu hafta 9. Hafta.
Akşam çocuklara çorba yaparken tadına bak felan derken hiç iştah kalmadı. Etten bıktım. Yemesem hicbirsey olmaz mı?

Et olmasa da yumurta yoğurt fln yiyin yoksa baştan gider protein alinm utlaka

Kac kilo verdiniz 8 gunde cok merak ettim

Kac kilo verdiniz 8 gunde cok merak ettim

bende çok merak ettim 8 günde kaç kilo verdiniz

günaydınn bugün 4. günüm
65.1 ile başlamıştım.
64.1
64.0
63.6

çok fazla bişey değil ama yine de motivasyon olması adına sonuçta o 3ü gördüm ben orda o bana yeter :) herkese iyi diyetler

Arkadaşlar merhaba bende bugün başladım 79.300 kg ile umarım faydasını görürüm gün gün yazacağım gelişmeleri

günaydınn bugün 4. günüm
65.1 ile başlamıştım.
64.1
64.0
63.6

çok fazla bişey değil ama yine de motivasyon olması adına sonuçta o 3ü gördüm ben orda o bana yeter :) herkese iyi diyetler
Evet bende 65.1 le başlayıp bu sabah 63 gördüm çok mutluyum yarından ümitliyim cumartesi pazarda diyete uyup 62 yi sabitlemek istiyorum

Arkadaşlar merhaba bende bugün başladım 79.300 kg ile umarım faydasını görürüm gün gün yazacağım gelişmeleri
Başarılar bol bol şu için benim önerim böyle ağır bir diyeti ilk defa yapıyorsanız ilk gün spor yapmayın drencsiz kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…