- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.521
Merhaba ayni anda yazmisiz ben de yarin basliyorum.kilom 59 du en son.yarin tartilir yine yazarim.Merhaba yarın sabah yani pazartesiden itibaren bu diyete başlıyorum bir süredir karatay diyetini yapıyordum iki ogün ve ekmeksız beslenmeye alıştım ama vücut direndi artık gitmiyo 5 kilo kaldı onunda bir kısmını isvecle vermek istiyoorum inşallah veririm
Kaç kilo verdin Karatay la memnun musun peki bende yapmayı düşünüyorum daMerhaba yarın sabah yani pazartesiden itibaren bu diyete başlıyorum bir süredir karatay diyetini yapıyordum iki ogün ve ekmeksız beslenmeye alıştım ama vücut direndi artık gitmiyo 5 kilo kaldı onunda bir kısmını isvecle vermek istiyoorum inşallah veririm
Merhaba ayni anda yazmisiz ben de yarin basliyorum.kilom 59 du en son.yarin tartilir yine yazarim.
Sizin kilonuz kaç? Ben veremiycem diye cok korkuyorum
Kaç kilo verdin Karatay la memnun musun peki bende yapmayı düşünüyorum da
Ay şimdi baktım ama bun karatay nasıl bir menü ben bunu yesem daha da kilo alırım kizzz bu ne böyleSabah 65.1 le başladım şimdi kahvemi içtim zaten diyet yaptığımdan,aman aman beklentim yok ama bu diyetle iki üç kilo gitse süper olacak hadi bismillah
Yok hiç öyle değil evet oldukça doyurucu ama kilo almıyorsun ışte günde iki ogün beslenme aburcubur ekmek şeker pirinç kesinlikle yasak çok güzel zorlanmadan yüksek enerjiyle verdim ben hatta karatay yapmasaydık ısveç bana çok ağır gelirdiAy şimdi baktım ama bun karatay nasıl bir menü ben bunu yesem daha da kilo alırım kizzz bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?