Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Et yerine bir cay bardagi mercimek olurmus. Bir de ben kahvenin yaninda seker yerine ya bal ya da kuru erik falan yiyorum.

Sabahki sekerler ve meyveler yerine kuru erik yiyebilirsiniz. Tuvalete cikmaya yardimci olur.

Ben de sizin su an bulundugunuz kiloya inmeye calisiyorum

Kızlar bugün 2. günüm 65 kilo ile başladım sabah tartıldım 64.2 yani 800gr. vermisim büyük ihtimalle su olarak gitti. 13. günün sonunu çok merak ediyorum.

ben abıraktım 7 günü tamamlayınca. dün de zaten bugün son gündü diye akşam iyice saldım bi de bütün gün bişey yemeyince 7. günde akşam gözüm döndü akşam yemeğine ek olarak salata ve yoğurtlu soğuk çorba içtim. bu sabah yine 63.1 çıktım tam 2 kilo olmuş oldu. herkese iyi diyetler

Ka
İr tugcu diye bir doktor var..nette yazilari var..ilaclarin bronsit yaptigini soyluyot.yani oksuruk ilaci ya da soguk alginligi ilaclari oksurugu durduruyor ve cocuk oksuremeyince bogazindaki iltihap cigere iniyor. İlac vermeyon kendiliginden gecer diyor.tabi dayanabilirsek..bronsiti sadece bir virus yaparmis ona denk geldiyse zaten bronsit olur ve oda ilacsiz atlatilir diyor. Ama diger turlu basit bir oksurukte kullanilan ilac 2gun icinde bronsit yapar diyor...oglum oksurunce ilac vermedim atlatti simdi yone oksuruyr.bu sefer daha kotu sanki.bakalim ne kadar dayanacagim..size de cok gecmis olsun cocuklar hasta oldum mu kolumuz kanadimiz kiriliyr.tez zamanda iyilesir ins

Doktorun adi eksik yazilmis adi kadir tugcu
Haklısın bilemiyorum ama geçmedi ilaçlarla öksürük ilacı kullanmadık daha çok gürültü vardı röntgen çekildi iltihap varmış buharla biraz iyi durumda eve getirdik sagolun

Bugun markette ıspanak bulamadım..1tavuk budu haslayıp yedim.yanına da salata..3.gün menüsü baya hedefinden saptı :)
Bence hiç önemli değil diyetin mantığından sapmamissiniz gayet iyi bir menu

Kızlar ben hastanedeydim üç gün uyamadim diye time çocuğun hastalığı derken iştah yoktu ama seçici de olmadım açılınca yedim şimdi eve geldik yok karnına giysilerle tartildim hiç kilo almamisim sabahı düşünemiyorum bile
Geçen haftayı bir hafta olarak hesaplayıp yarın ilk gün gibi tekrardan başlıyorum hedef 59 lütfen yanlız bırakmayın beni sık sık yazın

Cok iyi bence...demek ki verdiginiz kilolari sabitlediniz.geri almamissiniz.tekrar diyete baslayinca daha cabuk gidecek.tebrikler..

Dilabalik bakli

Dilabal ı
Cok iyi bence...demek ki verdiginiz kilolari sabitlediniz.geri almamissiniz.tekrar diyete baslayinca daha cabuk gidecek.tebrikler..
Dilabalık çok haklı bence empati. Vazgeçmemis olduğun içinde çok tebrik ederim. Hastaneden çıkmış olmanıza da çok sevindim. Dilerim en erken zaman da sağlığına kavuşur kuzunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…