- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.641
Yok pes etmedim hala. Su icmeyi hep ihmal ediyorum yalniz. Insallah 13 gunu tamamlarim.gerçekten moral bozmaya hiç gerek yok belli ki biraz direniyo bünyen bu diyete ya da hiç ödemin yok bilemeyiz :) bu 7 günde bir gram veremesen bile mide küçüldüğü için sonrasında verirsin
Salata yerine gecmistir belki. Dert etmeyin.Bugun menudeb biraz aaptim sanki..brokoli ve karnibahar yedim.ama tadsiz tuzsuz sadece haslamasini.bakalim yarina kac cikaxagm
Et yerine bir cay bardagi mercimek olurmus. Bir de ben kahvenin yaninda seker yerine ya bal ya da kuru erik falan yiyorum.bi de ben öğrenciyim açıkçası her 200 gr biftek dediğinde 200 gir biftek yapamam yani :) diyet başında biraz kıyma almıştım onu hazır köfte harcıyla hazırlayıp buzluğa atmıştım et verilen akşamları öyle yiyorum o da sonuçta katkılı ve içinde karbonhidrat bulunan bişey ondan da ben az vermiş olabilirm direkt et alabilecek durumunuz varsa öyle yapın bence ama bu şekilde de 2 kilo verilebiliyor öyle düşünüyorum
Kesinlikle! Benim hedefim bayagi cok kilo vermek. Bu bitince lahana diyeti falan yapmayi dusunuyorum. Bakalim..Pes etmek yok çok sıkıştığın zasmanlarda forumdan sana destek veririz 3-4 kilo bile verilse yanımıza kardır.
Sabahki sekerler ve meyveler yerine kuru erik yiyebilirsiniz. Tuvalete cikmaya yardimci olur.devam etme konusunda kararsızım haftaya şehir dışına çıkıcam yarım kalmış olucak yüzden bugün son büyük ihtimalle :/ 65.1le başlamıştım 63.1 çıktım bu sabah 7. günüm bi de daha önce söylemiştim ama ben her gün activia yiyorum ona rağmen 2 gündür tuvalete çıkamadım 200 300 gr da ordan düşsek ooh yeter de artar bana :) ama gerçekten midem küçülmüş olmalı ki bu gün yicek hiç bişey verilmemiş olmasına rağmen bi kutu yoğurtla tokum şu an
Harika, devamBenden de bugün 100 gr gitti.4. Günün sonunda 1900 gr vermiş oldum.
Gecmis olsun!Gün itibariyle hastanedeyim sabah 1 yumurta akşamda mecburen bir kadın budu köfte yedim iğrenç hastane yemeklerinde en proteinlisi buydu!!!
Ben de sizin su an bulundugunuz kiloya inmeye calisiyorumGunaydin kizlar..ben de isvec diyeti yapiyorum..henuz cok yeni..bugun 2.gunum..kahvaltida kahve icmek bana hep iyi gelmistir..diyetlerimde hep kahve icerim..ama malesef neskafe 2si 1 arada.yani diyeti bu sekilde degistiriyorum.acaba kilo vermemi etkiler mi..9ay once dogum yaptim..ve su an 26kilo verdim..71kiloyum boyum 170 ve 65 civari olmak istiyorum.uzun suredir diyetle hasir nesir oldugum icin eskisi kadar iradeli degilimsu son 5-6kiloyla aylardır uğrasıyorum diyebilirim.artık canıma tak ettiğinden isveç diyetine başladım.yoksa bu kadar kısa sürede verilen kiloların geri alınacagını biliyrm.ama 6lı rakamları görmek istiyorum artık
Hadi ins..sabirla devam..bugun 3.gunum 72yle basladim bu sabah 70 ciktim..artik 6lara gormek istiyorumBen de sizin su an bulundugunuz kiloya inmeye calisiyorum
İr tugcu diye bir doktor var..nette yazilari var..ilaclarin bronsit yaptigini soyluyot.yani oksuruk ilaci ya da soguk alginligi ilaclari oksurugu durduruyor ve cocuk oksuremeyince bogazindaki iltihap cigere iniyor. İlac vermeyon kendiliginden gecer diyor.tabi dayanabilirsek..bronsiti sadece bir virus yaparmis ona denk geldiyse zaten bronsit olur ve oda ilacsiz atlatilir diyor. Ama diger turlu basit bir oksurukte kullanilan ilac 2gun icinde bronsit yapar diyor...oglum oksurunce ilac vermedim atlatti simdi yone oksuruyr.bu sefer daha kotu sanki.bakalim ne kadar dayanacagim..size de cok gecmis olsun cocuklar hasta oldum mu kolumuz kanadimiz kiriliyr.tez zamanda iyilesir insBrokoli ve karnabaharin kalorisi çok düşük yogurtla da yiyebilirsiniz inşallah eksileri görürsünüz
Evet antibiyotik soğuk algınlığı ilacı kullandım ama geçmedi malesef bir gün içinde boğazdan cigerlere inmiş bronsite çevirmiş bizde hastanede buhar veriyoruz düzenli iyilesene kadar
Ben de 300 gram vermisim. Yavas yavas hedefe ilerliyoruzHadi ins..sabirla devam..bugun 3.gunum 72yle basladim bu sabah 70 ciktim..artik 6lara gormek istiyorum
Ka
İr tugcu diye bir doktor var..nette yazilari var..ilaclarin bronsit yaptigini soyluyot.yani oksuruk ilaci ya da soguk alginligi ilaclari oksurugu durduruyor ve cocuk oksuremeyince bogazindaki iltihap cigere iniyor. İlac vermeyon kendiliginden gecer diyor.tabi dayanabilirsek..bronsiti sadece bir virus yaparmis ona denk geldiyse zaten bronsit olur ve oda ilacsiz atlatilir diyor. Ama diger turlu basit bir oksurukte kullanilan ilac 2gun icinde bronsit yapar diyor...oglum oksurunce ilac vermedim atlatti simdi yone oksuruyr.bu sefer daha kotu sanki.bakalim ne kadar dayanacagim..size de cok gecmis olsun cocuklar hasta oldum mu kolumuz kanadimiz kiriliyr.tez zamanda iyilesir ins
Haklısın bilemiyorum ama geçmedi ilaçlarla öksürük ilacı kullanmadık daha çok gürültü vardı röntgen çekildi iltihap varmış buharla biraz iyi durumda eve getirdik sagolunDoktorun adi eksik yazilmis adi kadir tugcu
Bence hiç önemli değil diyetin mantığından sapmamissiniz gayet iyi bir menuBugun markette ıspanak bulamadım..1tavuk budu haslayıp yedim.yanına da salata..3.gün menüsü baya hedefinden saptı :)
Cok iyi bence...demek ki verdiginiz kilolari sabitlediniz.geri almamissiniz.tekrar diyete baslayinca daha cabuk gidecek.tebrikler..Kızlar ben hastanedeydim üç gün uyamadim diye time çocuğun hastalığı derken iştah yoktu ama seçici de olmadım açılınca yedim şimdi eve geldik yok karnına giysilerle tartildim hiç kilo almamisim sabahı düşünemiyorum bile
Geçen haftayı bir hafta olarak hesaplayıp yarın ilk gün gibi tekrardan başlıyorum hedef 59 lütfen yanlız bırakmayın beni sık sık yazın
ben abıraktım 7 günü tamamlayınca. dün de zaten bugün son gündü diye akşam iyice saldım bi de bütün gün bişey yemeyince 7. günde akşam gözüm döndü akşam yemeğine ek olarak salata ve yoğurtlu soğuk çorba içtim. bu sabah yine 63.1 çıktım tam 2 kilo olmuş oldu. herkese iyi diyetler
Dilabalik bakliKızlar ben hastanedeydim üç gün uyamadim diye time çocuğun hastalığı derken iştah yoktu ama seçici de olmadım açılınca yedim şimdi eve geldik yok karnına giysilerle tartildim hiç kilo almamisim sabahı düşünemiyorum bile
Geçen haftayı bir hafta olarak hesaplayıp yarın ilk gün gibi tekrardan başlıyorum hedef 59 lütfen yanlız bırakmayın beni sık sık yazın
Dilabal ıDilabalik bakli
Dilabalık çok haklı bence empati. Vazgeçmemis olduğun içinde çok tebrik ederim. Hastaneden çıkmış olmanıza da çok sevindim. Dilerim en erken zaman da sağlığına kavuşur kuzunuz.Cok iyi bence...demek ki verdiginiz kilolari sabitlediniz.geri almamissiniz.tekrar diyete baslayinca daha cabuk gidecek.tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?