Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar 3. Günün sonu da _500 gr daha gitmiş mucize gibi bişey bu diyet.hergün akşam diyorum ki sabah kahvaltı yapacam sabah tarrtiya çıkıyorum fikrim değişiyor.
buugun itibariyle 1.800 gr gitti
Harika! 4. Gunden sonra bayagi alisiyorsunuz. Su icmek bayagi onemliymis hakkaten. Siz de dikkat edin.

Gün itibariyle hastanedeyim sabah 1 yumurta akşamda mecburen bir kadın budu köfte yedim iğrenç hastane yemeklerinde en proteinlisi buydu!!!

Arkadaşlar Merhaba
Ben 02.2.2016 da 66 kiloile diyete başlıyorum deneyimlerimi gün gün sizlerle paylaşacağım. Dilerim hepimiz istediğimiz sonuçları alırız.

daha ilk günden iradesiz ben :)
bir kaçamak yaptım :)
ama bu diyeti ben hızlı kilo vermek değil de biraz midemi küçültmek için yapıyorum.
diyette karbondihrat bulunmadığı için kasların olumsuz etkilendiğine dair yazılarda okudum.
herkes kendince birşeyler ekleyebilr kalorisiz :)

benim bugün 6. günümdü dünle aynı çıktım sabah ama dün gece regl oldum muhtemelen o bitince de 1 kilo fark eder diye tahmin ediyorum 6 günde 2 kilo benim şu an. Bi de hasta olduğum için küçük bi kaçamak yaptım dayanamadım. 2 kilo kalsa bile mutluyum ben 65ten 63e inebilmek güzel

7. Gun de birden cok kilo gidebiliyormus. Evet 2 kilo 2 kilodur. Ikinci haftaya devam edecek misiniz?

Gunaydin kizlar..ben de isvec diyeti yapiyorum..henuz cok yeni..bugun 2.gunum..kahvaltida kahve icmek bana hep iyi gelmistir..diyetlerimde hep kahve icerim..ama malesef neskafe 2si 1 arada.yani diyeti bu sekilde degistiriyorum.acaba kilo vermemi etkiler mi..9ay once dogum yaptim..ve su an 26kilo verdim..71kiloyum boyum 170 ve 65 civari olmak istiyorum.uzun suredir diyetle hasir nesir oldugum icin eskisi kadar iradeli degilimsu son 5-6kiloyla aylardır uğrasıyorum diyebilirim.artık canıma tak ettiğinden isveç diyetine başladım.yoksa bu kadar kısa sürede verilen kiloların geri alınacagını biliyrm.ama 6lı rakamları görmek istiyorum artık

Bu arada dün 72ydimbugun 71 cıktım.1kilo gitti..tabi bu yağ değil.aç kalmak ve vücuttan su gitmesiyle alakalı.yine de motive oluyor insan

Kızlar moral bozmak yok.
Menstrüasyon zamanlarında vücut su tuttuğu için vermemiş tartıda bir değişiklik olmamıştır mutlaka. Moral bozmak yok kızlarsss azimle devam.

Empatik hastanedeyim demişsiniz umarım ciddi bir rahatsızlık yoktur geçmiş olsun.
Tesekkur ederim oğlum bronsit oldu onun yanında kalıyorum ama burda diyeti tam,anlamıyla uygulayamiyotum bende grip oldum o yüzden bu süreçte yine dikkat edip eve gidince tam anlamıyla basliycam
Bende toplamda 2300 gr gitti 6 buçuk günde :) fazla değil ama oncesinde nde diyette olduğum için çok iyi geldi bana hastanede almazsak 62.8 din dün sabah

Yinede. Kendinizi kacamklara sartlandirmayin çok devamı geliyor çok dayanamadiginiz zamanlarda kuruyemiş ekstra yoğurt ayran meyve gibi kaçamaklar yapin
Çok güzel ya aynı duyguları yasiyorum
Bende kahveyi ikisi bir arada içiyorum öncesinde karatay yaptığım için şekerli şeyler canım istemiyor ama bu diyeti yapıp şeker yerine her sabah bir kare bitter yiyordu yine çok iyi kilo verdi
Bu arada dün 72ydimbugun 71 cıktım.1kilo gitti..tabi bu yağ değil.aç kalmak ve vücuttan su gitmesiyle alakalı.yine de motive oluyor insan
Olsun şu diye düşünmeyin bu diyette 500 kalori alınıyor akşama kadar yatasakda illaki yağdan gidecek ama bunun için bol su ve protein protein alınmazsa kasdan gider

5. Gunun sonunda yine sifir kilo. Bakalim yarin ne olacak. Birgun veriyorum bir gun vermiyorum ama olsun sonuna kadar gitmek istiyorum.

7. Gun de birden cok kilo gidebiliyormus. Evet 2 kilo 2 kilodur. Ikinci haftaya devam edecek misiniz?

devam etme konusunda kararsızım haftaya şehir dışına çıkıcam yarım kalmış olucak yüzden bugün son büyük ihtimalle :/ 65.1le başlamıştım 63.1 çıktım bu sabah 7. günüm bi de daha önce söylemiştim ama ben her gün activia yiyorum ona rağmen 2 gündür tuvalete çıkamadım 200 300 gr da ordan düşsek ooh yeter de artar bana :) ama gerçekten midem küçülmüş olmalı ki bu gün yicek hiç bişey verilmemiş olmasına rağmen bi kutu yoğurtla tokum şu an

bi de ben öğrenciyim açıkçası her 200 gr biftek dediğinde 200 gir biftek yapamam yani :) diyet başında biraz kıyma almıştım onu hazır köfte harcıyla hazırlayıp buzluğa atmıştım et verilen akşamları öyle yiyorum o da sonuçta katkılı ve içinde karbonhidrat bulunan bişey ondan da ben az vermiş olabilirm direkt et alabilecek durumunuz varsa öyle yapın bence ama bu şekilde de 2 kilo verilebiliyor öyle düşünüyorum

5. Gunun sonunda yine sifir kilo. Bakalim yarin ne olacak. Birgun veriyorum bir gun vermiyorum ama olsun sonuna kadar gitmek istiyorum.
gerçekten moral bozmaya hiç gerek yok belli ki biraz direniyo bünyen bu diyete ya da hiç ödemin yok bilemeyiz :) bu 7 günde bir gram veremesen bile mide küçüldüğü için sonrasında verirsin

Bugun menudeb biraz aaptim sanki..brokoli ve karnibahar yedim.ama tadsiz tuzsuz sadece haslamasini.bakalim yarina kac cikaxagm

Bu arada gecmis olsun..oglunuza oksurunce ilac vermis miydiniz

Bugun menudeb biraz aaptim sanki..brokoli ve karnibahar yedim.ama tadsiz tuzsuz sadece haslamasini.bakalim yarina kac cikaxagm
Brokoli ve karnabaharin kalorisi çok düşük yogurtla da yiyebilirsiniz inşallah eksileri görürsünüz
Bu arada gecmis olsun..oglunuza oksurunce ilac vermis miydiniz
Evet antibiyotik soğuk algınlığı ilacı kullandım ama geçmedi malesef bir gün içinde boğazdan cigerlere inmiş bronsite çevirmiş bizde hastanede buhar veriyoruz düzenli iyilesene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…