Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Cok iyi bence...demek ki verdiginiz kilolari sabitlediniz.geri almamissiniz.tekrar diyete baslayinca daha cabuk gidecek.tebrikler..
Evet sabitlemisim midemi kucultmusum üstüne 400 gr vermişim üstelik bugün regl oldum onunda şişkinliği vardır.

Dilabal ı

Dilabalık çok haklı bence empati. Vazgeçmemis olduğun içinde çok tebrik ederim. Hastaneden çıkmış olmanıza da çok sevindim. Dilerim en erken zaman da sağlığına kavuşur kuzunuz.
Amin canım allah razı olsun yok kararlıyım bırakmadım

Kızlar dün 300 gr almıştım.bugün 400 gr vermişim...neler oluyor anlamadım..
Çok normal bu değişik bi diyet vermediginizi düşündüğünüz bir anda bakıyorsunuz fazlasıyla gidiyor kilolar asla bırakmayın

Ben sabah kahvemi içtim 1 buçuk lt kadar da su içtim öğlen için haşlanmış yumurta var ama henüz aç değilim .
Birde regl oldum tahminimce haftasonuna kadar biraz daha gider
Bu sabah 62.3 çıktım.

Ben sabah kahvemi içtim 1 buçuk lt kadar da su içtim öğlen için haşlanmış yumurta var ama henüz aç değilim .
Birde regl oldum tahminimce haftasonuna kadar biraz daha gider
Bu sabah 62.3 çıktım.
Devam devam harika! Kacinci gununuz? Ben bugun 8'e basliyorum ama sanki basagrim cikacakmis gibi..

Kızlarsss bu arada 65 kilo ile başladım 3.günün sabahı aç karnına tartı 62.7Kg gösteriyordu acayip motive oldum. Dilerim bu hızla gitmeye devam eder.

Ben de 8. gunu bitiriyorum. Kaldi 5 gun. Insallah biter. Bugun basim agridi biraz. Insallah birakmak zorunda kalmam. Hazir niyetlenmisken bir iki kilo daha verebilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…