Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İki günlük mecburi kaçamakl ardan sonra +500 8. Günden tekrar başlayacağım.8. Günde kalmıştım. Bişey olurmu sizce arkadaşlar.ne güzel 64.800 görmüştüm.şimdi65.300 çıktım

Yinede 4 kilo çok iyi çoğu su değil ilk gün giden su oluyor genelde toplamada 5 versen biri gitse 4 kalır yine cokiyi
200 gram daha almisim nasil oluyor anlamadim. Neyse bugun son gun. Evet ne verdiysem kar diye bakiyorum artik. Bundan sonra ya lahana ya da kefir diyeti deneyeyim diyorum bakalim.. Benim bu 4 kiloyu 10'a falan tamamlamam lazim.

200 gram daha almisim nasil oluyor anlamadim. Neyse bugun son gun. Evet ne verdiysem kar diye bakiyorum artik. Bundan sonra ya lahana ya da kefir diyeti deneyeyim diyorum bakalim.. Benim bu 4 kiloyu 10'a falan tamamlamam lazim.
Muzaffer kushan. Diyetini yapabilirsiniz isvece benzer ama,seçenek daha çok simit makarna fln var sikilmazsiniz

Bu gun 1 şekersiz nescafe
2 haşlanmış yumurta 3 dal marul
akşamda tavuk göğüs ızgara salata yoğurt yedimmenude yoğurt yoktu ama,tavuk yağsız tuzsuz kupkuruydu başka yiyemezDim

kızlaaar ben bu sabah başladım isveç diyetine kahvemi içtim bekliyorum :) varmı şuan yapan destek olalım birbirimize :)

neyse ben yazayım yaptıklarımı belki birilerine faydası olur :) bugun 1. günümdü.
sabah: sade türk kahvesi
öğle: ıkı yumurta, yeşillik salatası(yagsız limonlu)
ikindi: 1 elma (kan şekerim baya düşünce yedim)
akşam: ızgara et ve yeşillik salatası.
bol bol su içtim. artık bu saatten sonrada yemem inşallah. bu arada liste korkutmasın sizi büyük bir açlık hissetmedm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…