- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.681
Ben bugun farkli bir tartida tartildim, kilom 3 kilo daha eksik cikti. Hangisine guvenecegimi sasirdim. Bu sonraki tarti tabii ki daha cok mutlu etti ama..Bende gezmedeyim yarın eve dönecegum.tam anlamıyla uymadim.çok yemedim ama merak ediyorum kilo aldım mi
Ya dertler sikintilar hic bitmiyor. Saglik sorunu yoksa diyetinizi aksatmayin.Bende sikintidayimbikac gündür ikinci haftaya gecemedim ama,spor yapamıyorum ya
Toplamda kaç kilo verdiniz peki11. Gun. 100 gram fazlam var. sebebini bilmiyorum. Son 3 gunde kilo vermedim. Bakalim kalan 3 gun nasil gececek?
Hicbir fikrim yok cidden. Bastan baslayamazsiniz sanirim.İki günlük mecburi kaçamakl ardan sonra +500 8. Günden tekrar başlayacağım.8. Günde kalmıştım. Bişey olurmu sizce arkadaşlar.ne güzel 64.800 görmüştüm.şimdi65.300 çıktım
4 kiloya yakin verdim ama cogu su falan bence. Tabi icinde de birsey kalmiyor falan..Toplamda kaç kilo verdiniz peki
Ben burdayım ya ben diyeti yapıyorum ama günü gunune uyamiyorumNereye kayboldunuz ayol?
Yinede 4 kilo çok iyi çoğu su değil ilk gün giden su oluyor genelde toplamada 5 versen biri gitse 4 kalır yine cokiyi4 kiloya yakin verdim ama cogu su falan bence. Tabi icinde de birsey kalmiyor falan..
200 gram daha almisim nasil oluyor anlamadim. Neyse bugun son gun. Evet ne verdiysem kar diye bakiyorum artik. Bundan sonra ya lahana ya da kefir diyeti deneyeyim diyorum bakalim.. Benim bu 4 kiloyu 10'a falan tamamlamam lazim.Yinede 4 kilo çok iyi çoğu su değil ilk gün giden su oluyor genelde toplamada 5 versen biri gitse 4 kalır yine cokiyi
Muzaffer kushan. Diyetini yapabilirsiniz isvece benzer ama,seçenek daha çok simit makarna fln var sikilmazsiniz200 gram daha almisim nasil oluyor anlamadim. Neyse bugun son gun. Evet ne verdiysem kar diye bakiyorum artik. Bundan sonra ya lahana ya da kefir diyeti deneyeyim diyorum bakalim.. Benim bu 4 kiloyu 10'a falan tamamlamam lazim.
Yinede 4 kilo çok iyi çoğu su değil ilk gün giden su oluyor genelde toplamada 5 versen biri gitse 4 kalır yine cokiyi
canım başladı ben bugun dün karar verdim sabahtan beri kahveyle duruyorum bozmayım şimdi :) hem aynı gun olması deil şart olan birbirimize destek olup bırakmamızı engellemek :) bu arada kaç kg ile start vereceksin :)Ben varım ama gel yarın başlıyalim olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?