- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.741
Merhaba diyete devam ediyormusunSlm kizlar kimseden ses cikmiyor diyeti biraktinizmi yoksa Ben bugun 5.gunumdeyim kilom ayni hergun tartilmiyacagim diyorum ama dayanamiyorum bugun kilomda degisiklik yok. ..aysboss sende durum ne
Merhaba Seyma evet devam ediyorum bugun 10.gunumdeyim tartilmadim ama cevremdekilerden zayiflamssin sozlerini duyuyorum insallah 13.gun tartilacagimMerhaba diyete devam ediyormusun
Evet bugün ikk günüm :) yunruta olmadığı içinonun yerine kküçük kasenin yarısı kadar yoğurt yedim inşallah bozulmamistir :)[/QUOTE][QUOTbugün ilk günümralirem, post: 45590175, member: 87050"]Merhaba Seyma evet devam ediyorum bugun 10.gunumdeyim tartilmadim ama cevremdekilerden zayiflamssin sozlerini duyuyorum insallah 13.gun tartilacagim
Peki sen basladinmi?
Merhaba bugün misafirlikte olduğum için mecburen bozmak zorundayım 2. Günüm çok erken ama ikramları çevirince kiziyolaraakşamki menüm biftek ve salata idi fakat bu aksam onun yerine çorba ve pırasa kavurmasi yicem bunun için diyeti 14 gün yapıcam sende nasıl gidiyor peki ?Merhaba seyma diyetin nasil gidiyor? Bende gözle görülür incelme var 13.gun kac kilo verdigimi paylasirim insallah
Kirmizi mercimek olurmu bilmiyorum dedigim gibi ben diyete tam uydum kacamaksiz ama artik et yemekten sıkıldıgım icin mercimek salatasi yaptim sende boyle ufak tefek degisiklik yapabilirsin
Ben bugun sabah kahvemi ictim bende kabizlik sorunu oluşunca oglen sebze corbasi ve kabak yemegi yedim çerez tabagiyla yani anliyacagin yüzdüm yüzdüm kuyruga gelince diyeti bozdum ama şunu fark ettim midem küçülmüs azicik yememe ragmen midem bulandiMerhaba bugün misafirlikte olduğum için mecburen bozmak zorundayım 2. Günüm çok erken ama ikramları çevirince kiziyolaraakşamki menüm biftek ve salata idi fakat bu aksam onun yerine çorba ve pırasa kavurmasi yicem bunun için diyeti 14 gün yapıcam sende nasıl gidiyor peki ?
Bol bol su içiyorum acligimi böyle yatistiriyroum kendimi çok tok hissediyorum bu yüzden hiç zorlanmadim
Hosgeldin tekrar ama bu diyeti 3 ay sonra tekrar yapabilirsin biliyorsun degilmievet.. yine başlıyorum.. kacamak yapmamaya çalısacağım.. 30 kilo verdim. 3 kilosunu geri aldım.. dukan vs. ile verilen kilolar geri aliniyor. isvecle verdigim kiloyu da dikkat etmezseem hemen 2 kilosunu geri aliyorum.. eger 7 kilo vermeyi becerirsem 74 olucam. hedefim 64 67.. ßu an 82.5 kiloyum..
Bende diyet yaparken kabizlik cektim kuru kayısı yedim ac karnla çok işe yaradı tavsiye ederim kayısı çayı papatya veya maydonoz suyu iç cok yararini gorursun ben 1 seneye yakin cektim çünkü ve durumum Fakültelik olmuştu o yüzden halini anlıyorum :)Ben bugun sabah kahvemi ictim bende kabizlik sorunu oluşunca oglen sebze corbasi ve kabak yemegi yedim çeriyla yani anliyacagin yüzdüm yüzdüm kuyruga gelince diyeti bozdum ama şunu fark ettim midem küçülmüs azicik yememe ragmen midem bulandi
Ben gunluk 2.5-3litre su tüketiyorum sabahtan aksama kadar da 1litreye yakin bitki cayi iciyorum pes etme seyma gercekten zayiflatiyor
Günaydin Seyma yazini okuduktan sonra kuru kayisi haslayip suyunu ac karnina ictim 2gundur ceviz suyu iciyordum ama onun faydasinin gormedim bugun 4.gun kabizligin insallah kayisi suyunun faydasini gorurumBende diyet yaparken kabizlik cektim kuru kayısı yedim ac karnla çok işe yaradı tavsiye ederim kayısı çayı papatya veya maydonoz suyu iç cok yararini gorursun ben 1 seneye yakin cektim çünkü ve durumum Fakültelik olmuştu o yüzden halini anlıyorum :)
Inşallah canım kuru kayısıyi aksamdan suya koy sabah da suyunu ic kayisilarini ye :) sağlıklı zayiflamalar..Günaydin Seyma yazini okuduktan sonra kuru kayisi haslayip suyunu ac karnina ictim 2gundur ceviz suyu iciyordum ama onun faydasinin gormedim bugun 4.gun kabizligin insallah kayisi suyunun faydasini gorurum
Cok sagol canım birşey sorucaktım ben şu an reglim ve isveç diyetine devam ediyorum reglken pek kilo vermek mümkün olmuyormus o yüzden biraz endişem oldu sen böyle bir sorunla karşı karşıya geldin miMerhaba seyma bugun benim isvec diyetimin son gunuydu toplamda 4.6kg verdim 72.1kg ile baslamistim suan 67.5kg olmusum bu arada kayisinin cok faydasini gordum sagolasin
Darisi basina insallah sende kilo verirsin
Canim bende regl doneminde kilom genelde 1-2kg fazla cikiyordum ama isvecde tam tersine tartida kilo verdigimi gordum tabi herkesin bunyesi ayni olmayabilir eger fazla ciktigini gorursen moralini sakin bozma reglden sonra kilo kaybini kesin gorursunCok sagol canım birşey sorucaktım ben şu an reglim ve isveç diyetine devam ediyorum reglken pek kilo vermek mümkün olmuyormus o yüzden biraz endişem oldu sen böyle bir sorunla karşı karşıya geldin mi
Peki teşekkür ederim :)Canim bende regl doneminde kilom genelde 1-2kg fazla cikiyordum ama isvecde tam tersine tartida kilo verdigimi gordum tabi herkesin bunyesi ayni olmayabilir eger fazla ciktigini gorursen moralini sakin bozma reglden sonra kilo kaybini kesin gorursun
Aynı durum bende de var sadece iki kilo vermişim 4 günde dün nette arastirmistim regl olunca vücut su topladigi için daha şiş gözüküyormus ama regln bittikten sonra daha fazla kilo veriyormussun reglken metabolizma hızlı çalıştıgi icin bende endislenemistim ilk ama dün meralirem sagolsun bana yardımci oldu sen diyetine devam et sakin birakma :)Bugün diyetımın 3. Günü 68 kilo ile başldım 59 olmak istiyorum ama hiç kilo veremedim diyete uyuyorum hatta şeker atmıyorum ve meyve yemiyorum daha az yiyorum ama yinede veremedim. Regl olduğum için ni veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?