Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağol canım peki eti nasıl yapıyorsunuz?
eti Teflon tavada cooook cok az bir cay kasigi yag Kadar birseyde kizartiyorum yada izgara tavada.marine ediyorum kekik,pulbiber,kbiber .seritler halinde kesip salatanin icine koyuyorum.hem daha tadi güzel oluyor Hemde calisanlar icin pratik ofisde hemen yiyebiliyorum bu sekilde

Merhaba kizlar, ben isvec diyetimin 10uncu gunundeyim. Ilk 7gunden 55.6dan 52,5 e dustum ustelik adet donemimde kilo vermeyi basardim sonra da bir daha kilo veremedim her sabah tartildigimda ya birebir ayni kiloyu goruyorum yada daha fazlasini. Hic basina bu tarz bisey gelen biri var mi? Sizce diyete devam edersem su son 3gunde kilo verebilirmiyim daha

Slm kızlar 20 gün kadar önce yaptım bir hafta ama devam edemedim yarın sabah yeniden başlıyorum inşallah sabah aç karnına tartilip yazi cam inşallah verimli olur tahmine 62 kiloyum en az bir hafta uygulayıp 59-60 sabitlemej istiyorum. Herkese başarılar

Slm kızlar
Tam bir hafta mı geride bıraktım dün kaçamaklarım oldu fakat bir haftada 1,90 verdim.bu sabah 56,50 ve hedefime azimli bir şekilde devam ediyorum.bugün ikinci haftaya başladım

iyi akşamlar bugün sanırım bütün gün diyet araştırması yaptım dukan hakkında vs. sürekli et yemek beni zorlayacağı için okul zamanı vs çok olumlu bakmadım öyle sürekli belirli kurallarla yaşamak istemem. isveç diyeti kısa sürede güzel sonuç veriyor ve inanılmaz şevk geldi sayenizde o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. 22 yaşımdayım 175 boy kilo 64-65 civarı hedef kilom 55 bu diyetle yolun yarısına gelmek isterim eskiden 3 hanelileri görmüş birisi olarak kilo alma endişesi çok fazla var bende. haftada 2-3 defa spora gidiyorum. Bu yaz sıkı diyetle 59 ları gördüm ve haftada 5 spora gidiyordum kimi zaman günde çift antrenman bile yaptığım oldu. Asıl isteğim kilomu sporla değil diyetle vermek 60 kiloyu gördükten sonra da sporla desteklemek. çünkü bu ay çalışmam gereken dersler var ve zaman çok ayıramıyorum spora. bütün motiveleriniz için çok teşekkür ederim.

3 rakamlar mii nasıl yani ne yaptın da verisn okadar kiloyu

3 rakamlar mii nasıl yani ne yaptın da verisn okadar kiloyu

Kalori sayımı yağ oranı hesabı yaparak vermiştim o dönemde daha spor hiç yapmamıştım. Çok aşırı su içiyorum 4-5 litreyi buluyordu kimi zaman ama baya kalorisi düşük şeyler ile besleniyordum. Lokmalarımı sayıyordum kısacası. 5 ay gibi bir sürede 58 e inmiştim yaklaşık 45 kilo civarı vermiştim o zamanlar lise 3 e gidiyordum.

Bende yarın başlıcam bu diyete. Son bir haftadır yediklerime dikkat ederek bir kilo verdim ama hiç aç kalmadım sadece abur cuburu ve kolayı hayatımdan çıkardım. yarın sabah olsun da hemen başlamak istiyorum şuan kilom 71 hedefim 60 kilo olmak. ben bu diyetle 5 kilo versem bile bana yeter

Hayirli aksamlar kizlar bende bu diyete dün basladim bugun 2.gunum 72.1 kg ile basladim bugun tam 70kg ciktim tartida insallah boyle devam ederim hedefim 10 kg vermek diyet disina hic cikmadim kalan 11 gunde cikmam insallah herkese bol kilo vermeler

Bende yarın başlayacağım inşallah. Kalori saydım yediklerime dikkat ettim 6 dan sonra yemedim yinede istediğim kiloya dusemiyorum bu durumdan çok sıkıldım daha önce yapmıştım bu diyeti ve ilk 6 günde 4 kilo vermiştim

Bende bugün ilk günümü atlatmak üzereyim açlık hissetmemek icin kendimi temizliğe vurdum sabah yarım saat 5.5 hızda yürüdüm.Yemeği az yiyin ce çok efor satfetmek zor oluyor tabi akşam için et konusu sıkıntılı pek sevmiyorum yeşil mercimek yesem olur mu acaba?

Beraber başladık diyete bugün benimde 1. Günüm şu ana kadar iyi gitti açlık çok hissetmedim. Bir yerde okudum et yiyemeyenler yeşil mercimek yiyebilir yazıyodu. Birbirimizi motive edelim bu sefer diyeti bırakmak istemiyorum daha önce farklı diyetler denedim bu diyeti işk defa deniyorum inşallah başarırız

günaydin canlar
ben 13 günü kacamak yaparak tamamladim(kacamaklarim kuru incir ,erik vs )hic zorlanmadim verdigim kilo 3,5.bu da bir basari.zaten fazlasini beklemiyorudum cünkü daha önce baska bir diyet uyguladim .yani vücüt suyunu atmis oldugundan az verdim.
ben simdi 5te5 yapiyorum ama ilk günün ardindan kilo aldim sayilirmad:bu 5te5 bitsin yine isvece devam

Gunaydin arkadaslar bugun 4.gunum hic kacamaksiz gayet guzel gidiyor üc gunde 3.3kg kaybim oldu bugun 500 gr daha gitmis suan kilom 68.3

Günaydın herkese 70.7 ile başladım bugün ikinci günüm sabah 69,4 çıktım belkide ilk etapta su gitti ama çok iyi inşallah 13 günü tamamlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…