- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.721
eti Teflon tavada cooook cok az bir cay kasigi yag Kadar birseyde kizartiyorum yada izgara tavada.marine ediyorum kekik,pulbiber,kbiber .seritler halinde kesip salatanin icine koyuyorum.hem daha tadi güzel oluyor Hemde calisanlar icin pratikçok sağol canım peki eti nasıl yapıyorsunuz?
3 rakamlar mii nasıl yani ne yaptın da verisn okadar kiloyuiyi akşamlar bugün sanırım bütün gün diyet araştırması yaptım dukan hakkında vs. sürekli et yemek beni zorlayacağı için okul zamanı vs çok olumlu bakmadım öyle sürekli belirli kurallarla yaşamak istemem. isveç diyeti kısa sürede güzel sonuç veriyor ve inanılmaz şevk geldi sayenizde o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. 22 yaşımdayım 175 boy kilo 64-65 civarı hedef kilom 55 bu diyetle yolun yarısına gelmek isterim eskiden 3 hanelileri görmüş birisi olarak kilo alma endişesi çok fazla var bende. haftada 2-3 defa spora gidiyorum. Bu yaz sıkı diyetle 59 ları gördüm ve haftada 5 spora gidiyordum kimi zaman günde çift antrenman bile yaptığım oldu. Asıl isteğim kilomu sporla değil diyetle vermek 60 kiloyu gördükten sonra da sporla desteklemek. çünkü bu ay çalışmam gereken dersler var ve zaman çok ayıramıyorum spora. bütün motiveleriniz için çok teşekkür ederim.
3 rakamlar mii nasıl yani ne yaptın da verisn okadar kiloyu
ilk 2 günün nasıl gecti acaba baş dönmesi falan oldu mu ki ???Bugün diyete 64.5 ile başladım. Her gün yazmak istiyorum exra olarak sadece şekersiz limonlu çay içtim
Bende bugün ilk günümü atlatmak üzereyim açlık hissetmemek icin kendimi temizliğe vurdum sabah yarım saat 5.5 hızda yürüdüm.Yemeği az yiyin ce çok efor satfetmek zor oluyor tabi akşam için et konusu sıkıntılı pek sevmiyorum yeşil mercimek yesem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?