- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.701
4 günde 2 kilo da çok iyi tebrik ederimSelam kizlar.ben de bu diyetin 4. Gunundeyim.67.6 kg basladim bu sabah 65.6 idi.yine de guzel diye dusunuyorum.regl oldugunuz zaman kiraz sapi icmeye baslayin odem atiyo ve zayiflamayada yardim ediyo.ben mesela 1 hafta sonra regl olucam.simdiden icmeye basladimki odem olmasin yuksek gorunce kilomu moralim bozulmasin.herkeze iyi diyetler zayiflamalar
4 günde 2 kilo da çok iyi tebrik ederim
Merhaba hadi hayirli olsun :) ispanak yerine semizotu, marul gibi yeşillikler de yenileniliyormus bir blogda görmüştüm :)merhaba bende bugün bu diyete başladım ama öğlen için ıspanağı nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Benim malesef metabolizmam yavaş o yüzden dünden bu yana 100 gram gitti sanirim ama teşekkür ederim :) ben kaçamak yapmak istediğimde düşünüyorum yarın tartıda mesela 63.7 çıkıcak yapmasaydim 63.2 çıkabilirdi deyip üzülüyorum :)) ama ben biraz yemek için diyet yapanlardanım var mı böylelericok iyi canimhedefini düsün
ben arada kacamak yapiyorumkuru kayisi findik gibi
bide aksamlari yarim limon ve bir cay kasigi balli cay iciyorum .galiba faydasi var :) hem daha Dinc kalkiyorum sabahlari Hemde Vitamin olsun
merhaba bende bugün bu diyete başladım ama öğlen için ıspanağı nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?