- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.461
bence yarıyor ama ben hata yaptım mens döneminde başladımSlm bende isvec diyetini yapmak istiyorum 1.68 boy 92 kiloyum arkadaslar ise yariormu cidden
kaç kilosun şimdive bu sabah 66.50 kiloyum
Evet ben de o dönemde başladım sadece iki kilo verebildimMrb kızlar aranıza yeni katıldım bende baslicam ama malum dönemde fayda etmez diye okumuştum bilgisi olan varmidoğum kiloları ahhhh ahhhh
İnşallah veririm ilk defa rejim uygulicam
En iyisi malum dönem bitince başlamak o zamn 15 kilo vermm lazimEvet ben de o dönemde başladım sadece iki kilo verebildim
Gerçekten veriliosa başlıyım bnde kaç günde ne kadar verdin Bn doğumdan sonrada kilo aldım 80 kilo oldum bildiğin plates topu gibi hissediyorum kendimi5. gün bitti 68 de kaldım tabi bir gece çikolataları dün gecede çiğ köfteleri gömmemin etkisi olabilir, bende şu an regl dönemindeyim yılların diyetçisi olarak şunu söyleyebilirim en güzel kilo verilen dönemdir bu dönem.
toplamda kaçamaklarla 5 günde 2,700 verdim normalde 5 güne az ama daha önce imkansız kilo veremiyordum bu yine iyi verdirdiGerçekten veriliosa başlıyım bnde kaç günde ne kadar verdin Bn doğumdan sonrada kilo aldım 80 kilo oldum bildiğin plates topu gibi hissediyorum kendimi
Darısı başıma inşallah pazartesi başlıcam bakalimtoplamda kaçamaklarla 5 günde 2,700 verdim normalde 5 güne az ama daha önce imkansız kilo veremiyordum bu yine iyi verdirdi
Ya Can'ım olabilir dimi ...başarabiliriz..korkma yaparız ilk gün gerçekten çok zor oluyor canım,karnın sürekli gurulduyor gözünün önünden cipsler geçiyor. birinci gün bitince başarırsan herşey çok kolay oluyor 13 günün sonunda mutlaka 13 kilo olmasada beş kilo olsun kesin gidiyor bu şekilde hayal et kendini çok mutlu oluyorsun sende salı başla destek olalım birbirimize bence başarırız
Bende varım valla o zamn salı start verelimBen inanıyorum başarcaz başaranlardan bir eksiğimiz yok herşey birbirine destek kendine güvenmekle alakalı .
Kaç günde verdin peki kiloyu?YA BEN DE 2 BUÇUK KG fln vermiştim ama dört günde geri aldım bu nasıl iş :O
6 gündeKaç günde verdin peki kiloyu?
Başlıca bakalım bende doğum kiloları gitsin artık6 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?