Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar bugün 4. Gunumdeyim 300 gr. Gitmiş. Kilo vermem ağırlaştı birebir uyuyorum 3 gundur+yuruyuste yapıyorum. Az verdim gibi...

Son düzenleme:
isveç diyetine başlamadım ama tartıda 76.5 kiloya çıkınca yediklerime dikkat ediyorum 4 gündür ve bugün tartıldım 74.8 olmuşum :)

ben abur cubur şekerli şeyler zaten kullanmıyordum. tuz ve ekmek makarna bunları kestim. her gün mutlaka yeşilçay içiyorum.

Ben bu diyete başlamadan 2 hafta önce yuruyuse başladım hergun en az 40 dk. Sabahları elma sirkesi gece yatmadan öncede yoğurt kuru uyguladim. Ekmeği kestim. 3,5 gundurde İsveç diyeti buna rağmen totalde 3 kilocuk. Dün arkadaşlarım gordu zayifladigimi söylediler en azından bu mutlu edici..

geçen yıl diyet yaptığımda başta çok az veriyordum sınra birden gitti kilolar. sanırım devamlılık önemli 3 kilo gayet iyi.

İnşallah benimde öyle olur canım ilk defa bu kadar hirslandim basaracagiz ☺ pes etmek yokkk..
yok tabi yapabiliriz inanıyorum. 2 gün sonra isveç diyetine başlıyorum. aralık 22'de hem mülakatım var hem de hoşlandığım adamla buluşucam özgüvenim yerlerde. takım elbisede bacaklarım çirkin duruyor üstümde zaten problem yok fazla. 68 olursam daha iyi hissedicem. çünkü o uzun boylu fit her gün spor yapar yanında annesi gibi durmak istemiyorum

Sana boool şans ve başarılar. Özgüvenini tavan yapman lazım 22 aralıkta oglusum 4 yaşına girecek hade bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…