- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.541
Canım benimde 2.günüm aynı druyo kilo 10 kilo verenler var demekki bizde ise yaramiyoGünaydın kızlar bugün 4. Gunumdeyim 300 gr. Gitmiş. Kilo vermem ağırlaştı birebir uyuyorum 3 gundur+yuruyuste yapıyorum.Az verdim gibi...
Canım pes etmedim kendi adıma konuşuyorum devam ediyorum 5 kilo bile versem razıyım Bn evde dans da yapıyorum bide 8 aylık bebis var o en ağır sporumBismillah hemen pes etmeyin. Hergün tartılmayın bence. 3-4 günde bir tartılın.
Bnm kizkardesimde ekmeği abur cuburu kola vs kesmiş 1 haftada 2 kilo vermisisveç diyetine başlamadım ama tartıda 76.5 kiloya çıkınca yediklerime dikkat ediyorum 4 gündür ve bugün tartıldım 74.8 olmuşum :)
geçen yıl diyet yaptığımda başta çok az veriyordum sınra birden gitti kilolar. sanırım devamlılık önemli 3 kilo gayet iyi.
fazlalık nerdeyse en çok ordan gidiyor ama en zoru kolar gider.Kızlar diyetle beraber simitlerde gider mi hafif çekildim simitlerde çok fazla. Bel ölçüm 93 bütün yağlar oraya toplanmış gibi.
yok tabi yapabiliriz inanıyorum. 2 gün sonra isveç diyetine başlıyorum. aralık 22'de hem mülakatım var hem de hoşlandığım adamla buluşucam özgüvenim yerlerde. takım elbisede bacaklarım çirkin duruyor üstümde zaten problem yok fazla. 68 olursam daha iyi hissedicem. çünkü o uzun boylu fit her gün spor yapar yanında annesi gibi durmak istemiyorumİnşallah benimde öyle olur canım ilk defa bu kadar hirslandim basaracagiz ☺ pes etmek yokkk..
yok tabi yapabiliriz inanıyorum. 2 gün sonra isveç diyetine başlıyorum. aralık 22'de hem mülakatım var hem de hoşlandığım adamla buluşucam özgüvenim yerlerde. takım elbisede bacaklarım çirkin duruyor üstümde zaten problem yok fazla. 68 olursam daha iyi hissedicem. çünkü o uzun boylu fit her gün spor yapar yanında annesi gibi durmak istemiyorum
teşekkürler bakalım :)Sana boool şans ve başarılar. Özgüvenini tavan yapman lazım 22 aralıkta oglusum 4 yaşına girecek hade bakalım ..
Oo yarılamışsın sen. Darısı başıma.Benim 6. Gunüm. Dün akşam yemeğine uyamadim maalesef ama devam ediyorum. Hala 3 kilo gitmiş görünüyor.
Oo yarılamışsın sen. Darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?