• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ızgara kolay
yağlı kağıtta fırında mı yapsam
ama haşlama olmuyo o zaman

kuzum suyu çıktı falan deme
en kötü 2. hafta 6 gün tamı tamına yaparız
6 günde kilo veriyorlar ya diyeti 6 gün yapıp
harfi harfine uyarız
Ya canım ben de öyle diyorum ama bu gidişle biz o son günleri de sabote ederiz baksana halimize hemen pes ediyoruz emin ol hep bu yüzden kilo vermemiz durdu bak ben gram veremedim 2 gündür oyyy neyse bari yarın sabah havuç yicez kahve yok ve akşam yemeği de doyurucu.. Yağlı kağıtta fırında yapman çok iyi olur kendi yağıyla pişer ama biraz kuru olur,folyoyla sararsan daha yumusak olur aklında bulunsun canım..

Ya canım ben de öyle diyorum ama bu gidişle biz o son günleri de sabote ederiz baksana halimize hemen pes ediyoruz emin ol hep bu yüzden kilo vermemiz durdu bak ben gram veremedim 2 gündür oyyy neyse bari yarın sabah havuç yicez kahve yok ve akşam yemeği de doyurucu.. Yağlı kağıtta fırında yapman çok iyi olur kendi yağıyla pişer ama biraz kuru olur,folyoyla sararsan daha yumusak olur aklında bulunsun canım..
folyo da kanser yapıyor diyorlar canım
ay kahve yok midem bi garip olmuştu zaten
diyetten öncede kahve içiyordum arada
bırakcam artık diyet bitince kahveyi =)
ama tok tutuyordu işte
demek o yüzden et et
babama balık aldırdım onu yapcam canm hazır almıcam çok yağlı oluyorlar gramını nasıl ayarlayım
taktım grama ahahha
hadi tamı tamına yapcaz artık
yarında arkadaşıma gtcem yeni evlendi sakın pasta börek yapma dedm inşallh yapmz tok gideym iyice

folyo da kanser yapıyor diyorlar canım
ay kahve yok midem bi garip olmuştu zaten
diyetten öncede kahve içiyordum arada
bırakcam artık diyet bitince kahveyi =)
ama tok tutuyordu işte
demek o yüzden et et
babama balık aldırdım onu yapcam canm hazır almıcam çok yağlı oluyorlar gramını nasıl ayarlayım
taktım grama ahahha
hadi tamı tamına yapcaz artık
yarında arkadaşıma gtcem yeni evlendi sakın pasta börek yapma dedm inşallh yapmz tok gideym iyice
Bugün ben de arkadaşıma gittim enfes bi kek yapmıştı yani görüntüden anlaşılıyodu ne kadar lezzetli olduğu ama yemedim eee ne oldu geldim eve löp löp götürdüm keşke o keki yeseydim bari:KK48:
Gr belirtilmemiş çok abartmadan yiyebilirsin zaten miktarı belirtilmeyenleri fazla kaçırmadan yiyin diye yazıyodu canım..

Bugün ben de arkadaşıma gittim enfes bi kek yapmıştı yani görüntüden anlaşılıyodu ne kadar lezzetli olduğu ama yemedim eee ne oldu geldim eve löp löp götürdüm keşke o keki yeseydim bari:KK48:
Gr belirtilmemiş çok abartmadan yiyebilirsin zaten miktarı belirtilmeyenleri fazla kaçırmadan yiyin diye yazıyodu canım..
ben 200 gr diye yazmışm canm
keke yazık olmuş aynen sarıp 10 gün sonra yerdin:KK48::KK48:
canım ama haşlama yazıyor
harfi harfine uyalım artık:KK11:

Ben tonbalığı yicem yağını süzüp mecburen, taze balık almadım canım ama sen at suya haşla hem suyunu da içersin :KK66:
suyunu içmek derken canım? tadı garip olur bence
bu arada 200gr yazıyor canm baktım tekrar
brokoli çiğ yicem sanırım hiç yemedim
balığın yanında limonlu tereyağlı yazıyor ama tereyağ yanlışlıkla yazılmış diye okumuştm bir sitede

suyunu içmek derken canım? tadı garip olur bence
bu arada 200gr yazıyor canm baktım tekrar
brokoli çiğ yicem sanırım hiç yemedim
balığın yanında limonlu tereyağlı yazıyor ama tereyağ yanlışlıkla yazılmış diye okumuştm bir sitede
Evet tadı pek hoş olmaz ama suya geçecek faydalı ne varsa.Brokoliyi salataya ekle güzel olur.Ben tereyağ sevmediğim için yemicem ama dediğin gibi yanlış da olabilir mi bilmiyorum canım.

Evet tadı pek hoş olmaz ama suya geçecek faydalı ne varsa.Brokoliyi salataya ekle güzel olur.Ben tereyağ sevmediğim için yemicem ama dediğin gibi yanlış da olabilir mi bilmiyorum canım.
bak burada yazıyordu canım
http://www.diyetevim.com/2014/05/isvec-diyeti-yapanlar-ve-yorumlari.html
hatta çok zorlanırsanz bitter çikolata yiyebilrsn 1 parça baya geniş cevap vermş yazan kişi
öyle bizimki gibi sıkı değil:KK48:
senin bu hazır balık haşlama mı

Hangi yöntemle ambalajlandığından emin değilim canım ama bildiğin market ürünü işte..
Yok yok bu kez cidden fazladan bir şey yemeyelim bak durdu benim kilo verme uff sanki ne var yemesek.. 66,5 ile başladım 64,5 inmiştim ama şu an 65.5 olmuşum :KK61:

Hangi yöntemle ambalajlandığından emin değilim canım ama bildiğin market ürünü işte..
Yok yok bu kez cidden fazladan bir şey yemeyelim bak durdu benim kilo verme uff sanki ne var yemesek.. 66,5 ile başladım 64,5 inmiştim ama şu an 65.5 olmuşum :KK61:
bende yorumlara bakıyorum da canm bırakınca hızlıca alıyorsun aynı kilonu diyorlar
bir de biz bozsak şimdi bozamıcaz mı 6.günden önce neden bırakılmamalı

bende yorumlara bakıyorum da canm bırakınca hızlıca alıyorsun aynı kilonu diyorlar
bir de biz bozsak şimdi bozamıcaz mı 6.günden önce neden bırakılmamalı
Bu 6.gün mevzusunu ne kadar araştırdıysam da bi cvp bulamadım belki de cvp bendeki durumdur yani bünyemizi bi beslenme şekline alıştırmaya çalışırken hemen araya dengesizlik sokuyoruz ve otomatikman bünye verdiğini hızlıca ve fazlasıyla geri alıyor yani sabredip 13 gün sonunu beklesek mide daha fazla yemek istemicek..

canım googlea yaz listesi çıkıyor
ben karşıydım
zaten aman aman bir kilo veremedm henüz 3 günde 1 kg gitti o da yeter bana öyle 5-10 vereym demiyorum
az yemeye alıştırayım kendimi diyet bitince de canın çok yemek istemez alışırsın diyorlar bakalım biz biraz sabırsız biraz çabuk gitsn diye başladık bu diyete
biraz verince ayda 1 kg gitse yeter şu an 6 kg fazlam kaldı zaten
bugun ıtıbarıyle bende baslıyorum oglede cok yemıyorum ama aksam acıkıyorum sız neler yapıyorsunuz ?

Bu 6.gün mevzusunu ne kadar araştırdıysam da bi cvp bulamadım belki de cvp bendeki durumdur yani bünyemizi bi beslenme şekline alıştırmaya çalışırken hemen araya dengesizlik sokuyoruz ve otomatikman bünye verdiğini hızlıca ve fazlasıyla geri alıyor yani sabredip 13 gün sonunu beklesek mide daha fazla yemek istemicek..
canım isveç bitince ne düşünüyorsun
başka diyet yapacak mısın
bir de sen nasıl karar vermiştin bu diyete başlamaya karşıydım dedin ya...

YANI ORDA NE YAZIYOSA ONU MU YIYOSUNUZ SABAH KAHVE ICEMEM KI BEN MIDEM BULANIR SABAH DEGIL NORMALDEDE ICEMIYORUM MIDEMI BULANDIRIYOR AGZIMDA KOTU BI TAT KALIYOR.

Ne yaptıysam doğru düzgün kilo veremedim ve nefsimi terbiye etmek için yapmaya karar verdim canım bu diyet bitince nesfit 14 gün programını uygulucam ki biranda kiloları geri almayayım,ondan da sonra daha sağlıklı ve ömür boyu sürdürülebilecek hafif bi beslenme şekliyle devam edicem hani şu klasik diyetisten listesi.

Back
X