- 9 Kasım 2014
- 90
- 56
- 13
- 39
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.821
Bugun tartilip malzemeleri alip yarin diyete basliyorum kizlar , 13 gün boyunca buraya rapor vericem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam :) ben de dün başladım bugün ikinci günüm, başarılarselam sayfa aktif değil galibaben daha öncede bu diyeti yapıp faydasını görmüştüm bugün tekrar başladım
canım bence ilaçla falan uğraşma bu diyete harfi harfine uy en az 5 verirsin benceMerhaba kizlar surekli bu diyeti yapmak istedim ama bir turlu basarili olamadim bu sefer gaza gelip baslayacagim sanirim (gerci daha once en az 36 kez gaza gelmisimdir) ama bu sefer sonnn!!yapim geregi balik etliyim zaten gen olarqk da ayni sekilde suan 67 68lerdeyim istedigim net kilo 55 ama suanki hedefim 60 yani goruntumde buyuk degisim olacagini dusunuyorum. Boyum da 167 168 civarında bu arada. Oyle surekli yemek yiyim derdim falan asla yoktur kendimi bildim bileli acikmam hatta yemek yemesem aklima gelmez ogunler yok sabah yok aksam yok oglen falan ama eve biri yanlisikla cukulata pasta almasin yani kendim de yapmiyim yani tabi onlara asla hayor diyemiyorum
suyla da pek aram yok 3 4 gundur su icmiyo bile olabilirim yani okadar aklima gelmiyo..dogru duzgun hicbir zaman kilo vermek icin caba gostermedigimden COK UGRASIYORUM KILO VEREMIYORUM diyen kisilerden degilim belki de kolaylikla verebilirim ama dedigkm gibi caba sifir..
Spor imkanim suan malesef yok gun icinde de evde oluyorum bu 3 ay bu sekil.gidicek malesef, evde kendi halimde bacak hareketleri falan yapacagim gun icinde bu diyetin yaninda vasarabilirsem :) bi de zayiflama hapi dusunuyorum yaninda hangisini kullanmam gerektiğine kararsiz kkaldım sagliksiz falan filan demeyin nolur daha once 2 kez kullandim maurersi 2 haftada 4 5 kg gitti valla gozle gorulir sekilde ama asla bisey yedirtmiyodu o asla yani bogazimdan abartisiz 2 haftada cok az sey gecti acikmjyodum da falan ama pskolojim bozuluyodu yemedikce direncim dusuyodu ama oyle bahsedildigi givi carpinti dusme bayilma falan yasamadim sonra tekrar aldim tatlilara baslayinca tabi.. diyetin yaninda ilac da almak istiyorum aktardan var mi bildiginiz kullanip 1 hafta 10 gundw kilo verdoren hizlica? Ya benim amacim aslinda yilbasi..nisanlimla otelde gecirecegiz gecen hafta alisverise ciktik kislik kazak pantolon vs onlara zatem moralim bozuluyodu 40 42 beden pantolon ggiydigimden, bi de yilbasi muhabbetine oyle guzel elbiseler cikarmislar ki anlatamam siyahlar bordolar minicik minicil bayildim.surda kaldi 20 gun falan neden yani ben de girmiyim o elbiselere dedim :) nolur biri yardim etsin bana ya arkadas falan olalim ben sabah kalhvaltimda yumurta kirdim yedim 1 dilim ekmekle 1 bardak da cay ictim ama sekerli tabii. Oglen vw aksam kurala uyup bugun baslamis saymak istiyorum kendimi.13 gun sonunda da 10 kilo degil 7 8 kilo veriyim kafi yani benim icin...var mi benimle olucak? Bi de ilac onerebilecek baska?![]()
13 gunde 5 kilo diyosunuz? az once bi buyuk ekler yedim aksam da fast foodla sonlandiricam sanirim gunu yarin benim icin bi donum noktasi olucakkcanım bence ilaçla falan uğraşma bu diyete harfi harfine uy en az 5 verirsin bence
Aiy tamam yarin basliyorummm tesekkur ederimvalla veren çok var ben okudum hep yorumları, ama kaçamaksız uy bakalım nasıl gidiyor kilolar![]()
ay ben bozdum bugün insan dayanamıyor buna, neyse 4 kilo verdim, acaba yarın tekrar mı başlasam senlebende yarın başlıyorum arkadaşlar çevremden sabota çıkmazsa yapacam