Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar dün sabah yazmıştım, 62,3 ile başladığım diyette ilk gün sonunda 61,5 olduğumu. bugün ise 600 gr daha verdim ve 2 yıl sonunda ilk defa 60,9 u gördüm.iki gün sonunda toplam kayıp 1.4 kg oldu ve benim için büyük bir olay bu. liste dışına kesinlikle çıkmıyorum sadece bağırsaklarım tıkanmasın diye günde 2 yada 3 bardak demleme yeşil çay içiyorum.(sallama içmeyin işe yaramıyor)

Diyet listesinin ciktisini aldim, malzemeler de tamam. Tartım bozulmus tartilamadim tahmini kilom 67 boyum 1.64, net kilomu yarin eczanede tartilip bildiricem ve yarin ilk günüm olacak.
Bu arada yarın diyete baslicam diye iki durum cig köfte yedim simdi :D

hehe ayni ben yani ;) bugün baslicam diye dün tika basa yemistim..Neyse poena darısı basimiza.zatn liste disina cikmadiktan sonra kesin kilo verilir bu kadar az yemekle..insallah uyariz sonuna kadar..bende biraz gecikmeli öglen menümü yedim. isten geldim ev süpür falan biraz halsizim galiba yemek yiyince kendime geldim biraz

Ben bu diyeti 4 yil once yapmistim eksiksiz uyguladim.spor yapmadım. 7 kilo verdim. Biter bitmez geri aldım hepsini. Tüm direncimi kiran iğrenç bir diyetti benim için. Açlık krizleri yaşadığım için on günde geri aldım hepsini.

kızlar bugün 70.3 çıktım, 73,3 le başlamıştım, çoğu ödem büyük ihtimalle ama yine de sevindim :) durmak yok yola devam
3. gün ;)

Merhaba kizlar surekli bu diyeti yapmak istedim ama bir turlu basarili olamadim bu sefer gaza gelip baslayacagim sanirim (gerci daha once en az 36 kez gaza gelmisimdir) ama bu sefer sonnn!! :( yapim geregi balik etliyim zaten gen olarqk da ayni sekilde suan 67 68lerdeyim istedigim net kilo 55 ama suanki hedefim 60 yani goruntumde buyuk degisim olacagini dusunuyorum. Boyum da 167 168 civarında bu arada. Oyle surekli yemek yiyim derdim falan asla yoktur kendimi bildim bileli acikmam hatta yemek yemesem aklima gelmez ogunler yok sabah yok aksam yok oglen falan ama eve biri yanlisikla cukulata pasta almasin yani kendim de yapmiyim yani tabi onlara asla hayor diyemiyorum :( suyla da pek aram yok 3 4 gundur su icmiyo bile olabilirim yani okadar aklima gelmiyo..dogru duzgun hicbir zaman kilo vermek icin caba gostermedigimden COK UGRASIYORUM KILO VEREMIYORUM diyen kisilerden degilim belki de kolaylikla verebilirim ama dedigkm gibi caba sifir..
Spor imkanim suan malesef yok gun icinde de evde oluyorum bu 3 ay bu sekil.gidicek malesef, evde kendi halimde bacak hareketleri falan yapacagim gun icinde bu diyetin yaninda vasarabilirsem :) bi de zayiflama hapi dusunuyorum yaninda hangisini kullanmam gerektiğine kararsiz kkaldım sagliksiz falan filan demeyin nolur daha once 2 kez kullandim maurersi 2 haftada 4 5 kg gitti valla gozle gorulir sekilde ama asla bisey yedirtmiyodu o asla yani bogazimdan abartisiz 2 haftada cok az sey gecti acikmjyodum da falan ama pskolojim bozuluyodu yemedikce direncim dusuyodu ama oyle bahsedildigi givi carpinti dusme bayilma falan yasamadim sonra tekrar aldim tatlilara baslayinca tabi.. diyetin yaninda ilac da almak istiyorum aktardan var mi bildiginiz kullanip 1 hafta 10 gundw kilo verdoren hizlica? Ya benim amacim aslinda yilbasi..nisanlimla otelde gecirecegiz gecen hafta alisverise ciktik kislik kazak pantolon vs onlara zatem moralim bozuluyodu 40 42 beden pantolon ggiydigimden, bi de yilbasi muhabbetine oyle guzel elbiseler cikarmislar ki anlatamam siyahlar bordolar minicik minicil bayildim.surda kaldi 20 gun falan neden yani ben de girmiyim o elbiselere dedim :) nolur biri yardim etsin bana ya arkadas falan olalim ben sabah kalhvaltimda yumurta kirdim yedim 1 dilim ekmekle 1 bardak da cay ictim ama sekerli tabii. Oglen vw aksam kurala uyup bugun baslamis saymak istiyorum kendimi.13 gun sonunda da 10 kilo degil 7 8 kilo veriyim kafi yani benim icin...var mi benimle olucak? Bi de ilac onerebilecek baska? :(

Merhaba kizlar surekli bu diyeti yapmak istedim ama bir turlu basarili olamadim bu sefer gaza gelip baslayacagim sanirim (gerci daha once en az 36 kez gaza gelmisimdir) ama bu sefer sonnn!! :KK43: yapim geregi balik etliyim zaten gen olarqk da ayni sekilde suan 67 68lerdeyim istedigim net kilo 55 ama suanki hedefim 60 yani goruntumde buyuk degisim olacagini dusunuyorum. Boyum da 167 168 civarında bu arada. Oyle surekli yemek yiyim derdim falan asla yoktur kendimi bildim bileli acikmam hatta yemek yemesem aklima gelmez ogunler yok sabah yok aksam yok oglen falan ama eve biri yanlisikla cukulata pasta almasin yani kendim de yapmiyim yani tabi onlara asla hayor diyemiyorum :KK43: suyla da pek aram yok 3 4 gundur su icmiyo bile olabilirim yani okadar aklima gelmiyo..dogru duzgun hicbir zaman kilo vermek icin caba gostermedigimden COK UGRASIYORUM KILO VEREMIYORUM diyen kisilerden degilim belki de kolaylikla verebilirim ama dedigkm gibi caba sifir..
Spor imkanim suan malesef yok gun icinde de evde oluyorum bu 3 ay bu sekil.gidicek malesef, evde kendi halimde bacak hareketleri falan yapacagim gun icinde bu diyetin yaninda vasarabilirsem :) bi de zayiflama hapi dusunuyorum yaninda hangisini kullanmam gerektiğine kararsiz kkaldım sagliksiz falan filan demeyin nolur daha once 2 kez kullandim maurersi 2 haftada 4 5 kg gitti valla gozle gorulir sekilde ama asla bisey yedirtmiyodu o asla yani bogazimdan abartisiz 2 haftada cok az sey gecti acikmjyodum da falan ama pskolojim bozuluyodu yemedikce direncim dusuyodu ama oyle bahsedildigi givi carpinti dusme bayilma falan yasamadim sonra tekrar aldim tatlilara baslayinca tabi.. diyetin yaninda ilac da almak istiyorum aktardan var mi bildiginiz kullanip 1 hafta 10 gundw kilo verdoren hizlica? Ya benim amacim aslinda yilbasi..nisanlimla otelde gecirecegiz gecen hafta alisverise ciktik kislik kazak pantolon vs onlara zatem moralim bozuluyodu 40 42 beden pantolon ggiydigimden, bi de yilbasi muhabbetine oyle guzel elbiseler cikarmislar ki anlatamam siyahlar bordolar minicik minicil bayildim.surda kaldi 20 gun falan neden yani ben de girmiyim o elbiselere dedim :) nolur biri yardim etsin bana ya arkadas falan olalim ben sabah kalhvaltimda yumurta kirdim yedim 1 dilim ekmekle 1 bardak da cay ictim ama sekerli tabii. Oglen vw aksam kurala uyup bugun baslamis saymak istiyorum kendimi.13 gun sonunda da 10 kilo degil 7 8 kilo veriyim kafi yani benim icin...var mi benimle olucak? Bi de ilac onerebilecek baska? :KK43:
canım bence ilaçla falan uğraşma bu diyete harfi harfine uy en az 5 verirsin bence

leslie falan yapıyorlar forumda inceleyebilirsin ama ben dışarı çıkıp bir saat yürüyorum bence en güzeli :D

bende sizleri okudum gaza geldim . yarın bende başlayacam inşallah becerebilirim ya. artık aynalardan nefret eder oldum

Back
X