Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlar.ben de bu diyetin 4. Gunundeyim.67.6 kg basladim bu sabah 65.6 idi.yine de guzel diye dusunuyorum.regl oldugunuz zaman kiraz sapi icmeye baslayin odem atiyo ve zayiflamayada yardim ediyo.ben mesela 1 hafta sonra regl olucam.simdiden icmeye basladimki odem olmasin yuksek gorunce kilomu moralim bozulmasin.herkeze iyi diyetler zayiflamalar

Selam kizlar.ben de bu diyetin 4. Gunundeyim.67.6 kg basladim bu sabah 65.6 idi.yine de guzel diye dusunuyorum.regl oldugunuz zaman kiraz sapi icmeye baslayin odem atiyo ve zayiflamayada yardim ediyo.ben mesela 1 hafta sonra regl olucam.simdiden icmeye basladimki odem olmasin yuksek gorunce kilomu moralim bozulmasin.herkeze iyi diyetler zayiflamalar
4 günde 2 kilo da çok iyi tebrik ederim

Evet arkadaşlar
2.gündeyim dün 80 kg ile başladığım diyete bugün 79 ile devam ediyorum 1 kilo eksilmiş gözüküyor tabi sudan gitmiştir büyük ihtimalle olsun yola devam

kızlar 12 şubatta isvece başlamıştım ama sabah aç karınla kahve içmek bende çarpıntı yapti sizdede oldumu? 14 şubatta malum gün bozulduğu için 15 şubatta 3. günü yinelemiştim. ama çarpntı olunca 16 şubatta kendi kendime diyet programı uygulamaya başladım. neticede kendimi tanıyorum. ve tam 12-19 şubat yani 1 haftada 3.500 kg verdim. siz isvec diyetcilere şimdiden kolay gelsin aman çarpıntıya dikkat!

Merhabalar Benim de bugun 3. Günüm ve 65.9 ile başladım. İlk gün sonunda 900 grama veda ettim 2. Gün sonunda 1000 gram gitti (1 kilodansa 1000 demek daha motive edici ) ve bugün 3. Günüm.. hiç kaçamak yapmadım inşallah yapmayı da planlamiyorum, hiç olmadı 6. Gün bırakırım ama hedefim 52 kilo olduğu için 13 é tamamlamayı umuyorum
İlk gün jillian level 1 yaptım
3. Gün yani bugün de jillian yaptım.
Ama spordan önce tartildim 64.9 yani sabaha göre +900 olunca canım sıkıldı da gene de 7 kilo vaat etse de 6 bile versem ah ahhh 6 da 6 beee 60 ları görcem inşallah bunu düşünüp motive oluyorum sizde tam cayacaginız vakit geleceğiniz kiloyu hayal edin

cok iyi canim:KK9::rolleyes:hedefini düsün ;):KK5:

ben arada kacamak yapiyorum :KK23:kuru kayisi findik gibi
bide aksamlari yarim limon ve bir cay kasigi balli cay iciyorum .galiba faydasi var :) hem daha Dinc kalkiyorum sabahlari Hemde Vitamin olsun

cok iyi canim:KK9::rolleyes:hedefini düsün :KK66::KK5:

ben arada kacamak yapiyorum :KK23:kuru kayisi findik gibi
bide aksamlari yarim limon ve bir cay kasigi balli cay iciyorum .galiba faydasi var :) hem daha Dinc kalkiyorum sabahlari Hemde Vitamin olsun
Benim malesef metabolizmam yavaş o yüzden dünden bu yana 100 gram gitti sanirim ama teşekkür ederim :) ben kaçamak yapmak istediğimde düşünüyorum yarın tartıda mesela 63.7 çıkıcak yapmasaydim 63.2 çıkabilirdi deyip üzülüyorum :)) ama ben biraz yemek için diyet yapanlardanım var mı böyleleri :D

merhaba bende bugün bu diyete başladım ama öğlen için ıspanağı nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba canim,
normal sicak suyda bir iki dak bekletmen yeterli aslinda.
bendede dün aksam ispanak vardi ama ben haslama sevmedigimim icin iri iri kesip tavada kavurma gibi yaptim cok daha nefis oldu:) karabiber ,köri ve acibiberli tatlandirdim(sifir yag):KK66:

Back
X