Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bide bizim gbi oso olanlar sekeri cok rahat kestirip atmak zorunda inan ben meyveyi dahil yemedgim gun aninda gobegim erio o yuzden gunde bir porsiyonu gecemiorum meyvede

Ay keşke bende 62 kiloya bir düşsem çok fark ettiriyor görünüşü.Pko zaten etkiliyor canim ya ben meyveye,helvaya çok düşkünüm :( Şu depresyondan çıkacak kadar kilo versem kendime geleceğim ama işte..

Evett sizin de yarin baslamaniz iyi olmus pambuk ablacimmm benim 2.gunum bitmek.uzere
supersin sen alismissindir tartildinmi 2 gunde ne kadar gitti.birde biz düşük kalorili diyetten bir digerine gecince kilo verebilirmiyiz acaba

Benimde boy 1.68 civarı kilomda 67 pkodan dolayı bir türlü kilo veremiyorum :KK43: İnşallah veririz canim benim ya...
azar azar da olsa veririz inşallah cnm azmim izi kaybetmeyelim yeterki destek olalim birbirimize basaririz senin kilonda olsaydım keşke

Atmamaya çalisayim o zaman canim haklisin çok tesekkurler
Ben 2011 yilinda bu diyet sayesinde cayi sekersiz icmeye alistim hala devam ediyorum kahvede yeni biraktim sende alisirsin ben birde asiri tatli duskunuyum ama dayaniyorum diyet yaparken

Ay keşke bende 62 kiloya bir düşsem çok fark ettiriyor görünüşü.Pko zaten etkiliyor canim ya ben meyveye,helvaya çok düşkünüm :KK43: Şu depresyondan çıkacak kadar kilo versem kendime geleceğim ama işte..
Ben bir aydir diyetteyim 8 kilo verdim 76 oldum o bile farkettiriyo cnm senin aşırı kilon yok okadar sıkma canini

Canlar dün benim ilk günüm dü diyette sadece 500 gr vermişim ben harfiyen uyyorum diyete ve ayrıca yeşil cay kahve form cayı icebilirmiyim :-/
icebilirsin nben içiyorum şekersiz olmak üzere 500 gr iyi bir rakam kilon cok degilse az gider

merhba kızlar:)))
bende yarın baslıyorum boy165,kilo 62.5 gelişmeleri yazıcam sızde yazın.Tam tamına 6 gun.
Hg cnm bizde 3 arkadaş baslicaz yarin ne guzel kalabalıklastik hergun gelismeleri yazariz cnm

icebilirsin nben içiyorum şekersiz olmak üzere 500 gr iyi bir rakam kilon cok degilse az gider

Hg cnm bizde 3 arkadaş baslicaz yarin ne guzel kalabalıklastik hergun gelismeleri yazariz cnm
off off off:)))
pamuk ablaaa:)) bayrama kadar 6 kılo verebilir miyim ben ya:(
spordan,sudan,sekerden yana sorunum yok.
Bde sabahları nescafemi,turk kahvesi mi?

73.8 düm 73.3 olmuşum boyum 1.60 canım iyi mi bana az gibi geldi moralim bozuldu :-/
hic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger

off off off:)))
pamuk ablaaa:)) bayrama kadar 6 kılo verebilir miyim ben ya:KK43:
spordan,sudan,sekerden yana sorunum yok.
Bde sabahları nescafemi,turk kahvesi mi?
Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyım

hic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger

Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyım
İnşallah ya

Back
X