- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett sizin de yarin baslamaniz iyi olmus pambuk ablacimmm benim 2.gunum bitmek.uzereafitap06 morelini bozma arkadaşım hep birlikte zayiflicaz senin boy kilo kaç benim 160 75.9 kiloydum sabah yarin kilomu guncellerim
Bnce atma cnm sabah zaten turk kahvesinde bitane var bi de bu tatlandiricilar cok daha zararli sekerdenAnladim canım çok teşekkür ederimÇayıma tatlandırıcı atsam etkiler mi diyeti?
afitap06 morelini bozma arkadaşım hep birlikte zayiflicaz senin boy kilo kaç benim 160 75.9 kiloydum sabah yarin kilomu guncellerim
Bnce atma cnm sabah zaten turk kahvesinde bitane var bi de bu tatlandiricilar cok daha zararli sekerden
Atmamaya çalisayim o zaman canim haklisin çok tesekkurler[/QUOTEne demek cnm bu arada benm de boyum 1.68 senle ayni kilom suan 62.4 ama bi iki ay oncesine kadat 68 di cnm pso var bnde de ayni
Bide bizim gbi oso olanlar sekeri cok rahat kestirip atmak zorunda inan ben meyveyi dahil yemedgim gun aninda gobegim erio o yuzden gunde bir porsiyonu gecemiorum meyvede
supersin sen alismissindir tartildinmi 2 gunde ne kadar gitti.birde biz düşük kalorili diyetten bir digerine gecince kilo verebilirmiyiz acabaEvett sizin de yarin baslamaniz iyi olmus pambuk ablacimmm benim 2.gunum bitmek.uzere
azar azar da olsa veririz inşallah cnm azmim izi kaybetmeyelim yeterki destek olalim birbirimize basaririz senin kilonda olsaydım keşkeBenimde boy 1.68 civarı kilomda 67 pkodan dolayı bir türlü kilo veremiyorumİnşallah veririz canim benim ya...
Ben 2011 yilinda bu diyet sayesinde cayi sekersiz icmeye alistim hala devam ediyorum kahvede yeni biraktim sende alisirsin ben birde asiri tatli duskunuyum ama dayaniyorum diyet yaparkenAtmamaya çalisayim o zaman canim haklisin çok tesekkurler
Ben bir aydir diyetteyim 8 kilo verdim 76 oldum o bile farkettiriyo cnm senin aşırı kilon yok okadar sıkma caniniAy keşke bende 62 kiloya bir düşsem çok fark ettiriyor görünüşü.Pko zaten etkiliyor canim ya ben meyveye,helvaya çok düşkünümŞu depresyondan çıkacak kadar kilo versem kendime geleceğim ama işte..
icebilirsin nben içiyorum şekersiz olmak üzere 500 gr iyi bir rakam kilon cok degilse az giderCanlar dün benim ilk günüm dü diyette sadece 500 gr vermişim ben harfiyen uyyorum diyete ve ayrıca yeşil cay kahve form cayı icebilirmiyim :-/
Hg cnm bizde 3 arkadaş baslicaz yarin ne guzel kalabalıklastik hergun gelismeleri yazariz cnmmerhba kızlar:)))
bende yarın baslıyorum boy165,kilo 62.5 gelişmeleri yazıcam sızde yazın.Tam tamına 6 gun.
off off off:)))icebilirsin nben içiyorum şekersiz olmak üzere 500 gr iyi bir rakam kilon cok degilse az gider
Hg cnm bizde 3 arkadaş baslicaz yarin ne guzel kalabalıklastik hergun gelismeleri yazariz cnm
hic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger73.8 düm 73.3 olmuşum boyum 1.60 canım iyi mi bana az gibi geldi moralim bozuldu :-/
Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyımoff off off:)))
pamuk ablaaa:)) bayrama kadar 6 kılo verebilir miyim ben ya
spordan,sudan,sekerden yana sorunum yok.
Bde sabahları nescafemi,turk kahvesi mi?
İnşallah yahic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger
Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyım
Evet cnm ben iciorum.meselaCanlar dün benim ilk günüm dü diyette sadece 500 gr vermişim ben harfiyen uyyorum diyete ve ayrıca yeşil cay kahve form cayı icebilirmiyim :-/
Tamam canım bende iceyim bundan sonraEvet cnm ben iciorum.mesela