Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

pambuk-apla pambuk-apla canım ben bugün öğünlerini biraz yer değiştirdi öğlen 1 havuç 2kaşık yoğurt karıştırdı içinde 1 dış sarımsak koydumçok güzel oldu üstüne de 1 yeşil elma yedim akşama haşlanmış yumurta ve peynir yiyeceğim bende akşamlık yemeğimi fırına attım pişiyo 2 defa yemek yapmak zorunda kaldım bugün öğlende az yapmışım yemeğim bitti

pambuk-apla pambuk-apla Zaten ağzımızın tadını iyi bildiğimiz için uğraşıyoruz ya nerde kalorili şeyler var onları seviyoruz neyse ki yoğurtlusuda güzel. Ben yemeğimi yedim size afiyet olsun bu arada 250 g peynir çok fazla yenmiyor ben 100 g kadar yedim 2 tanede küçük köfte yedim A aaadddaaa

pambuk-apla pambuk-apla Zaten ağzımızın tadını iyi bildiğimiz için uğraşıyoruz ya nerde kalorili şeyler var onları seviyoruz neyse ki yoğurtlusuda güzel. Ben yemeğimi yedim size afiyet olsun bu arada 250 g peynir çok fazla yenmiyor ben 100 g kadar yedim 2 tanede küçük köfte yedim A aaadddaaa
Ayy karnin falan doydu o sorun degil de iste bu tatki krizleri beni sinirlendirio:(

Back
X