- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.381
Sadece -100 gr .çok zor kilo veriyorum :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece -100 gr .çok zor kilo veriyorum :-(
Siz de kaç kg ekşi olduHiç yoktan iyidir aslında. Bende zor kilo veriyorum. Hergün tartılmasanız en az 3 günde bir tartılsanız daha iyi moral bulursunuz bence.
Evet başladım 2.günüm bitti bugün. Komşumda benden 2 gün önce başlamıştı bu sabah tartılmış 3 kg vermiş.o da moral oldu biraz.
Bu listede ki midye yerine balık, kereviz yerine brokoli yada karnabahar yiyeceğim ben.
9.günüm bugün. 7.gün tarrıldım en son 73,8 geldim. Yarın tartılacağım. Zorluyor biraz tabii diyet, arada baş ağrısı ve birazda gerginlik yaptı bende. ( olan kocama olducanım diyete devam ettin mi?kaç kg gitti nasıl hissediyorsun biraz bilgi verirsen çok sevinirim.
Çok iyi vermiştim76,9 le başladım ,7.gün 73,8 çıktım. -3100 yani. Bugün 9.gün yarın sabah tartılmayı düşünüyorum.
Tebrikler benimde +10010. Gün itibariyle 72.8kg çıktım.![]()
Aç geziyoruz nasıl artı çıkıyor ki, çok şaşırdımTebrikler benimde +100![]()
9.günüm bugün. 7.gün tarrıldım en son 73,8 geldim. Yarın tartılacağım. Zorluyor biraz tabii diyet, arada baş ağrısı ve birazda gerginlik yaptı bende. ( olan kocama oldu)
ben daha önce hiç bi listeue uyarak diyet yapmamıştım. Tiroit hastasıyım ve 2,5 yıldır aynı kilodayım. Bunları hesaba katınca 7 günde 3,100gr hiç te fena değil.
Ayrıca ben zaten çok az ekmek yeyip son bi kaç ayda da pilavı neredeyse tamamen kesmiştim ki hergün yiyordum normalde, o yüzden bence yediğine hiç dikkat etmeyen biri bu diyeti yaptığında daha fazla kilo verir.
Sadece -100 gr .çok zor kilo veriyorum :-(
6:45 de kalkıyorum ama kahvaltı 9 u geçiyor genelde. Sabah daha zor oluyor, ama alıştım hele kızarmış ekmek olan günler o ekmek bi ziyafet gibi gelebiliyor
Tekrar tartılmadım, yarını bekliyorum yarın zor bi gün olacak. 7.gün, sabah tartıdan biraz moral bulmayı ümit ediyorum.
Bende öğünleri hemen hergün aynı saatlerde yiyorum. Oğlumu almaya gitmeden öğlen yemeğinin bi kısmını dönünce diğer kısmını yiyorum. Spordan sonra protein alınması gerektiği içinde yumurtayı sonraya bırakıyorum.
Sizin diyetinizde hayırlı olsun inşallah istediğimiz kiloalara kavuşuruz.
benim de sporu bitirmem akşam 21,30 u buluyor anca evde oluyorum.yer değiştirip yumurtayı spor sonrası yesem oluyor mu ya da spora gitmeden.
Ben 18:30 dan ssonraya bırakmıyorum akşam yemeğini. Ama spordan sonrada protein almak özellikle haşlanmış ymurta tüketmek gerekiyormuş kasları kprumak için. Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirmekte sakınca yokmuş ama. Eğer spordan sonra akşam yemeği yiyecekseniz sonrasına bırakın bence yumurtayı.
Ben harfiyen uydum, kereviz yerine karnabahar yedim sadecr. Kahve özellikle sade ve tek şekerli olmalıymış. Bende sütlü tercih ederim ama süt kullanmadım hiç. Az daha fazla kalori almı olursunuz sade içemem derseniz ekleyin.çok sevindim canım ben de başlıyorum haftabaşı..sen harfiyen uydun değil mi?bir de sunu sorucam mesela sabah kahveyı light sütle içsem olur mu?Birde öğle ve akşam yemeklerini yer değişebiliyor muyuz?
Ben yumurta olan günlerde oğlumu öğlen okuldan alıp gelince yiyorum yumurtayı, ekstra hiç bişey yemşyorum. Akşam yemeği de dediğim gibi 18:30 u geçmemeye çalışıyorum. Akşama spor yapacak halimde kalmıyor zaten. Eşim 20 ye doğru gelşyor yemeklerini hazorşayıp bulaşıkları halledip atıyorum kendi mi koltuğaakşam yemeğimi spordan önce yiyebilirim..siz öğlen verilen yumurtayı yemeyip akşam spordan sonra mı yiyorsunuz?yoksa kendiniz mi eklediniz yumurtayı spor sonrasına?1 tane tüketiyorsunuz sanırım..bide salatayı sınırsız yiyebiliyor muyuz doyana kadar az yağ ile..biftek yerine tavuk yiyeceğim 1 dilim ama salatayı büyük bir tabak ile yesem anca doyarım :):)