isyandayım bir erkek ne kadar korkak olur

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şöyle başlıyım ben evlenip ayrılmış bir insanım sevgilim bekar 4 yıl aynı iş yerinde çalıştık daha sonra birbirimize yakınlık duyduk 3 yıldır birlikteyiz bizim sevgili olduğumuz ortaya çıkınca iş yerinden ayrıldım çünkü çalıştığımız yerde sevgilimin akrabalarının ve babasıda aynı yerde çalışıyodu neyse ben çıktıktan sonra arkamdan bir sürü iftira attılar ben eski eşimi aldatmışım falan bunlar yetmiyomuş gibi beni tekrar işe çağırdılar sanki o lafları başkasına söylemişler ve ben kötü biriysem niye geri çağırıyosunuz. benle görüştüğünü ailesi öğrenince benim dul olduğumu ona layık bir insan olmadığımı söylemişler ve hala beni kabul etmişte değiller sorunum ise sevdiğim adam beni çok sevdiğini askerden gelince hemen evleniceğimizi söylüyo ama hala korkuyo herkezden az önce aradım cepten iş yerinde olduğu için benle sanki erkek arkadaşıymışım gibi konuştu bende kapadıktan sonra mesaj yazdım benle arkadaşınmış gibi konuşamazsın korkaksın sen die bana evet ben korkağım bunlarımı duymak istiyosun falan die mesaj atmış ya ben anlamıyorum benim ailemde bu kişiyi istemiyo ama ben zorla kabul ettiriyorum ama o bunu yapamıyo şuan ben askerden geldikten sonrada bişeyin değişmiceğini düşünüyorum madem bu kadar seviyo ailesine çıkıp diyemezmi ben seviyorum bu insanı gitmeden ciddi bişeyler olsun içim rahat gidiyim diyemezmi neolur yardım edin bana çok karıştı kafam çok sevio biliyorum bende çok seviyorum ama seven insan biraz olsun fedakarlık etmezmi boşanmış olmak illa kötü kadın olmakmı demek:2:

seni ailesine kabullendiremiyo. isteyen insan dünyayı yıkar yine senin arkanda durup ailesine kabullendirir.bide şöyle bişi var sen bu kişiyle evlensen bile bu kadar ailesi tarafından iftiraya uğramışsın ve sevdiğin insanın bu kadar korkak biri olduğunu bilmek seni ne kadar mutlu edebilirki.sevdiğin kişi askere gitmeden ciddi bişiler olsun istiyosun peki nişanı taktıktan sonra daha büyük bir sorumluluk üzererine binecek seni istemeyen kişi yada aile olsun hiç öenmli değil bence seni istemeyeni sen hiç isteme bunuda hayatının fırsatı olarak görme evlenip boşanmak hiçbişi bence neler var hayatta neler

Son düzenleme:
doğru diyosun canım ama neden bu kadar söz veriyo ozman ağlamalar yalvarmalar niye ben neleri göze aldım nelerden vazgeçtim tek onunla olayım diye çıkıp bana iftira atanlara bile laf söylemedim evlenirsek diye o kötü olmasın diye ben bunları haketmiorum ben nekadar yürekliysem onunda olması lazım diyorum ben neler karşı geldim oda gelsin istiyorum ama şunu anladım ben hep boşa istiyorum

ya canım bu adamı sevmekten vazgeçsen.... olmaz mı canım

bana pekte seviyormuş gibi gelmedi, seninle neden erkek arkadaşı gibi konuşuyoki, naber canım dese ne diyecek ki babası, kime canım diyosun diye üstüne mi atlıcak oğlunun
bundan bile korkan bi adam..... bu mücadeleye değecek mi..

cesaretsizlik sezdim bende....seviyosa diretmeli ben bu kızı seviyorum evleneceğim demeli ama neden böle bazıları bilmiyorum

canım demek orda dursun çabuk söyle işim var dedi ya 3 yılımı çöpe atmakta kolay deil bana göre napıcağımı şaşırdım o benim en yakın arkadaşım oldu yeri geldi beraber ağladık güldük hep yanımdaydı ama bu halleride çok zoruma gidio bencede seven insan çıkıp herkeze herşeyi söyler bazen aklıma takılıyo babası o insanla olursan onu öldürürüm demişki hiç öyle biri değil çok sessiz bir adamdır acaba ondanmı korkuo diyorum bilmiorum kafam çok karışık çok yorgunum ben:2:

bu iş olmaz sanki.Evlenseniz bile ailesiyle hep sorunlar yaşarsınız.Sizi yine savunamaz,üstelik aynı iş yerinde olduklarından babasına da rest çekemez,her gün yüz yüze bakacaklar.Mutsuz olursunuz.

bu iş olmaz sanki.Evlenseniz bile ailesiyle hep sorunlar yaşarsınız.Sizi yine savunamaz,üstelik aynı iş yerinde olduklarından babasına da rest çekemez,her gün yüz yüze bakacaklar.Mutsuz olursunuz.

askerden gelince aynı yere başlamıycak yemin etmiş birdaha buraya girmem diye şuan askere gidene kadar boş kalmasın diye çalışıo şubatta asker zaten

seni mi öldürecekmiş, kimden duydun bunu

söyleyende kendi babam yemin etti yüzüne kezzap atarım öldürürüm onu demiş

Sart kos askerden once ciddi adimlar atilmasi icin..
yok onuda yapamiyorsa cesaret gosterecek kadar sevmiyordur
cunku insan seviyorsa sonuna kadar direnir..

bak sakin nispet olarak algilama
benim esimde bekar ve ondan taraf pek gonullu degillerdi bana
istiyorum dedi o kadar!
onu yureklendir derim

nispet olurmu canım ya ama doğru olanı o seviosa birşeyler yapması gerek öyle hep sen yap yap nereye kadar bunaldım bende dün şakasına dedim annene söle gelip istesinler die şaka olarak geri karşılık verdi hee yarın hazır olun falan diye

ayy bayıltır böylesi
planı neymiş peki, sormadın mı benimle ilgili gelecek planın ne, nasıl ikna etceksin, ne zaman etceksin, sadece bilmek istiyorum, sonuçta hayat akıp gidiyor de
ömrü billah bekliceksin sanıyo herhalde

öyle sanıyo sanırım askerden gelince diyo hep ozamn görücek herkez diyo benim ailemde senin ailende diyo ben zaten daha benim aileme inandıramadımki ciddi olduğunu ailem hep seni kandıryo diyo şimdi msj attım ya askere gitmeden ailene anlatıp ciddiyete bağlarsın yada görüşmüorum artık senle diye ben hep başkalarının mutluluğuna bakıp imreniyorum yazık değilme bana ben boşanmışım diye duygularımdamı yok sanıyolar anlamıyorum

Belli ki bu aile seni kabul etmiyor,etmeyecek.Erkek arkadaşın da ailesindeki tabulara karşı gelemiyor.Tüm ailesini karşısına alması kolay olmasa gerek.Belki yumuşarlar veya gittiği yere kadar gitsin diye zaman kazanmaya çalışıyordur.
Ben olsam umut bağlamam,böyle iyiyiz diyorsan sorun yok.Ama o askerdeyken beklersen,bir bakarsın dönüşte ailesi uygun birisini bulup söz kesiverir.Sen de beklediğinle kalırsın

ya canım şimdi konuşmak kolay diceksin ama, bence herşeyden önce şu boşanmış kadınım sendromundan kurtul, emin ol sen hiç evlenmemiş olsaydın da bu aile böyle yapacaktı ama şimdi bi tık fazlasını yapıyorlar
yani insanlık diye bişey var, medeni durmunun mu belirliyor senin değerini
bırak canım ne ağzına ne klavyene en önemliside ne düşüncelerine al şu boşanmış kadın olduğum için düşüncesini, unut bunu
sonra herşey daha güzel olmaya başlıcak görceksin

askere gitmeden nişan takmayın bencede.. seviyosanız gelineceye kadar sabredin, nasipse askerden gelince kabullendirir. bu şekilde kabulledirip evlenen çok kişi var

Bence seviyor mu sevmiyor mu...seviyorsa neden göze alamıyordan daha ciddi sorunlarınız var. Bir kere henüz ailesine bağımlı biri ve aileside baskın bir aile. Askerden gelsede karşı çıkamayacakır alilesine hadi çıktı diyelim evlendiniz bir şekilde, aile rahat bırakacak mı sizi. Adam resmen ölümle tehdit etmiş bunun ötesi var mı. Ailelerin söylediklerini kulak ardı etmemek lazım oyalama konusunda söyledikleri doğru olabilir. Açıkçası bana da güven verici gelmedi erkek arkadaşın. Kesinlikle söz v.b için acele etme. Kendini evlilik delisi gibi gösterme, biraz kaç kovalasın. Böyle tehditlerle falan zorla olmaz bu iş, gönlü varsa, cesareti varsa ikna edecek ailesini olacak bu iş, yoksa sende zorlama, hatta bana kalırsa biraz ara ver ilişkine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…