isyandayım bir erkek ne kadar korkak olur

Bazen düşünüyorum da, evlilik diye bişey olmasa, yani sevgililikle evlilik arası bir model olsa..
Ortak bir evde yaşayacaksın sevgilinle, ama öyle elele tutuşup aile ziyaretleri, bayram gezmeleri, formaliteler, zorunluluklar olmayacak..
Yani sadece o kişi olacak hayatında, elti-görümce-kaynana vb gibi şahıslar olmayacak, böyle kavramlar olmayacak. Yani o kişileri ilgilendirmeyecek bizim ilişkimiz.

Ne güzel olurdu..

Zaten çocuk düşünmeyen birçok çift bunu yapıyor..

Son düzenleme:

öylede işte türk aile yapısınıda uymuyor olsa öyle bişey ne güzel olurdu ama sadece hayal olarak kalıo

haksız olur musun canım haklısın tabi ki.
beni de isteyenler oluyor ve sevgilim gelmesinler etmesinler diye bana kızıyor.
ben de koydum postayı madem kimse istemesin diyorsun gel sen iste, isteyemiyorsan da sesin çıkmasın bu konularda diye.
anca laf söylemeyi biliyorlar.

aynen hayatım ya bunların hepsi aynı herhalde değişik versiyonuna rastlamadım henüz

cnm merhaba

benim konuma yorum yapmışsın sende bnm gibi dertliymişsin üzüldüm sanırım zor zamanlar geçiriyoruz ama atlatırız hayırlısıyla yeterki neyi istediğimizi bilelim kendimizi ezdirmeyelim ben zor günler geçiriyorum çok özlüyorum ama en azından yapamıycağım bi şy için malesef bitti ilişkim

Hayırlısı buymuş diye avutuyorum kendimi

Bence askerden dönene kadar tepkileri üzerine çekmek istemiyor. Döndükten sonra eğer hala isterseniz sanırım o zaman birden konuşup haletmeyi düşünüyor ki bencede doğrusu budur. Önceden söylenilirse dallanıp budaklanıyor herşey ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor..

evet canım hayırlısı buymuş unutmak çok kolay deil biranda silemezsin zaten herşeyi zamana bırak inşallah karşına daha iyileri çıkar

canım gerçekten bende böyle düşündüm kararımı bu yönde aldım şuan sustum açıkçası 3 yıl bekledim 1 yıl daha beklicem sabredicem hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…