isyandayım bir erkek ne kadar korkak olur

Dul diye yargılamak ne kadar yalnış ya..
Ne olmuş dulsanız yani...
Ne saçma...
Ailesinden çekiniyor olabilir canım arada kalmakta zordur seviyordur ama korkuyordur..
Ama korkaklık edip senden vazgeçmesi doğru değil tabi dirensin bencede

bu adamda sahiplenme die bir şey sıfır cnm yol yakınken dön geri derim sana iş işten geçmeden evlendikten sora daha çok mutsuz olursun bu adamlaaa olmaz olmaz !!!!!

eğer gerçekten sevseydi napar eder ailesini ikna ederdi yada resti çekerdi lütfen yol yakınken dönün bu iş olmaz olsa bile mutlu olamazsınız siz.malesefki sevdiğin kişide yürek ve cesaret yok.biraz açık konuştum ama düşüncelerim ve gördüklerim bunlar.

seven insan sahip çıkmalı sevgisine de sevdiğine de
laf söyletmemeli sevdiğine

diyelim gerçekten seviyor ama ailesi ile de tartışmak istemiyordur

evlendiniz diyelim ailesine ezdirir
ezilirsin mutlu olamazsın

3yıl ne ki önünde daha uzun yılların var
o yaşayacağın yılları heba etmmee

Bir erkek istedikten sonra ailesine kabul ettirebilir ne diyecekler ki yada nereye kadar birsey diyecekler. Hersey onda bitiyor..

arkadaşlar yotumlar için çok teşk ederim dün tamam konuşucam zaten konuşmak istemeyen yok falan dedi ben biraz ara verelim dedim ama hayır ben kabu etmiorum zaten askere gitmeme bişey kalmadı ben gidince rahatlarsın dedi :2: bugün ailesiyle konuşucak sözde ben hala konuşmuorum kendisiyle zaten biliolar seni ben gizli gizlimi görüşüorum 3 yıl kimin için savaş verdim gibi laflar edio ama hala aklım karışık akşam bakıcaz artık durum ne olucak

Canım boşanmış olmakla kötü kadın olmanın ne alakası var Allah Aşkına ..??
Ama bunu aklına beynine önce SEN koyacaksın..!!
Oku bak yukarıdaki ilk cümleni..Ben evlenip ayrıldım,sevgilim bekar yazmışsın.
SEN DE BEKARSIN..
Kanunen, zihnen, fikren her türlü bekarsın..!
Lanet toplum bunu yüzyıllarca böyle dayatmış, herkesin beynine sokmuş.
Bu nedenle nice kadın var, evliliğinde yaşamadığı rezillik yok ama "dul" olmamak adına devam ettiriyor evliliğini..
Tüm bu dayatmalar erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor işte..
Dul erkekler çıkıyor evlenme programına ve hiç evlenmemiş kız arıyorlar..
Neden? Sen yanlış evlilik yapmışsın bir defa. Kadının buna hakkı yok mu?
Bu ne yahu??
Sevgilin kararını versin bir an önce,seni taşıyamayacaksa, kendini kötü veya eksik hissettirecekse bir zahmet çıksın hayatından. Çocuk oyuncağı mı bu ya??

canım ben zaten boşandğımı falan bile unutuorum anca böyle durumlarda aklıma gelio ben zaten evlenmek gibi boşanmanında normal olduğunu bilen biriyim ama toplum hep ön yargılı çok zaten yaşımda daha çok genç erken evlendim çok büyük hatam var şuan 25 yaşındayım henüz ama annem bile bazen kafama kakıyo sen dulsun diye çok baskı oluo ben unutsamda toplum hala geri zihniyetli onlar hatırlatıolar :2:

eee pes yani annende bunu derse.... senin kafaya takman normal... ama işte kendini kontrol etceksin, bence annenide tatlı dille uyar bu konuda

eee pes yani annende bunu derse.... senin kafaya takman normal... ama işte kendini kontrol etceksin, bence annenide tatlı dille uyar bu konuda

valla ne kadar uyarsamda boş ilk önce herşey benim ailemde bitiyo onlar bunları söylerse başkaları neler der artık sen düşün arkadaşım dün okadar msj laşmamıza rağmen gene yanlış anlaşılan ben oldum ailem kabul etmedi diyelim beni bırakıcakmısın falan diyo bugünde hiç msjlaşmadık bakalım akşam konuşabilicekmi ben sevgi istiorum diyo beyfendi sanki ben başka bişey istiorum

hayır yok arkadaşım zor olacak ama bırak gitsin..nereye kadar sevgi verecekmişsin ki istiyo beyfendi..
pohpoh deger istiyo ama kendi ne vereekmiş?
üzülürsün tatlım bnm ikinci hayal kırıklıgın olmasın bu..

üç senedir ben kimin için çabalıyorum demiş ama çabalayıp ne yaptı senin arkandan atıp tutan insanlara cevap mı vermiş yalan yanlış konuşmuşlarda hayır öyle değil mi demiş, ve böyle konuşan insanlara seni göğsünü gere geremi bu benim eşim diyecek güldürmesin beni, çok seviyor olabilirsin ama biraz gerçekçi ol,
ben de ikinci evliliğimi yaptım aynı iş yerinde çalıştık ve evlendik herkezden sakladık ama nasıl olduysa müdürün kulağına gitmiş eşimi işten atacaktı benim asaletim tastik olmamıştı benide sürecekti. müdür dediki burada birsürü bekar var kimsenin hakkında dedikodu çıkmadı senin çıktı sanki ben dul olunca erkek peşinde koşuyorum. neyse zorla kaldık. sözlendik herkesin o zaman haberi oldu. ama kimse hayırlı olsun diyemedi nedense çekemediler bir dulla bekar nasıl olur diye. hiç çaktırmadılar çok sinsiler diyolarmış eşim için onun ailesi istememiş zorla olmuş diyorlarmış, benim ailemde onun aileside hiç zorluk çıkarmadı iki tarafta birbirlerini sevgi. bizim sorunumuz iş yeriyle alakalıydı. bir de benim çocuğum vardı.
diyeceğim canım benim aileler istemiyorsa hiç zorlama kendini niye onlara zorla kabul ettireceksin ki. seni sen olduğun için kabul eden çıkacak sen hiç merak etme. gördük yaşadık sevgi karın doyurmuyor diğmi saygı anlayış hoşgörü bir evlilikte herşey lazım. heleki karşı tarafın ailesi istemiyorsa hiç zorlama hangi erkek ailesini red etmişte karısının yanında olmuş çok iyi düşün derim ben daha anlatıcam da okurken sıkılırsın diye yazmıyorum, çok iyi düşün derim...

surevan sıkılmam hiç tecrübelere ihtiyacım var çok gerçekten çok zor bir durum benimki hem vazgeçmek istemiorum hemde biraz cesaret istiorum ondan sevgi nekadar emek istio ben ne emekler verdim oda öyle ama ufacık bir isteğim yüzünden nerelere geldik bende emek verdim diyo ama gerçekten arkama dönüp baktığımda emek veren hep ben olmuşum bana dediği şu ben eğer senle ciddi olmasam dalga olsan niye ailenle tanışıyım diyo ne biliyim kafamda çok karışık zaten beni böyle kabul eden insan çok kendimi övmek için falan söylemiorum ama kimler var peşimde ciddi olarak görüşmek isteyen ben evlilik delisi biri deilimki hemen evleniyim derdim yokki kabul ediyim zaten çok zor günler geçirdim yaşımda çok büyük deil bukadar üsteliycek ne sanıyo kendini ailesi oğullarını ne sanıo anlamıorum

haklısın canım bu kadar zamandan sonra hayal kırıklıklarım zaten çok bilemiorum hayırlısı ama ben bukadarını haketmiorum bu kadar korkak olmasını hazmedemiorum bu sevgi bu kadar basit olamaz diorum:2:

sevgilin seni kabul etmiş olabilir ama önemli olan aileside onun gibi kabul etmesi seni, duyduklarını söylüyorsun tepkileri ne olmuş....
eğer seni kabul etmezlerse yaptığın herşey batar onlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.. ömür boyu ezilirsin ..
benim böyle bir problemim olmadı çok şükür hiç eksiklikte hissettirmediler oğlum babanne diyo kayınvalideme amcalarına amca....
iş yeri vız gelir yeterki ailesi istesin seni ama diyorsun ki 3 yıldır ben daha fazla emek harcadım ona sürekli pohpoh
kendi ailende istemiyor yine anlaşamayınca sen istedin diyecekler iyice tart eksileri artıları sevmekle iş bitmiyor işte bitmiyor
sen anlattıkça birdaha yaşadım sanki o günleri ne olur kendini düşün, askerliği filan da bekleme onu beklemekle günlerine yazık etme...

Evliliğin nedemek olduğunu biliyorsun

Kötüde olsa tecrübe etmişsin...

Ve yine bilirsinsin ki..

sonra düzelir dediğimiz hiçbirşey düzelmiyor

aksine dahada kötüye gidiyor!

Senin erkek arkadaşın emin ol ailesine karşı

hep böyle korkar kalacak...

Mücadele edende hep sen olacaksın.

Bilirsinki erkekler evlenmeden önce ailesi hakkında atar tutar

evlendikten sonrada onlardan kıymetlisi olmaz

ve onların sözünden çıkmazlar.

Yerinde olsam nekadar sevsemde

sonunu çok iyi görmediğim bir adamla hayatımı birleştirmeyi

düşünmezdim...

Bence bu adamdan vazgeçmelisin

seni çok üzeceler,çok yıpratacaklar çünkü.

Nereye kadar mücadele edip,sana yapılanlara susacaksın.

Sonradan üzüleceğine, şimdi üzül daha iyi.

Umarım seni kırmamışımdır bu yorumumla

Eğer kırdıysamda afola!

hayır canım herkez çok güzel yorum yapıo hiçbirine kırılmıorum emin olun içinde olunca insan doğruları göremiyo çünkü biz çok iyi anlaşıoruz gerçekten ruh ikizim gibi bikaç huy hariç onunda en büyüğü ben çok cesaretliyim benim dien erkekten bile daha çok cesaret var ama onda tam tersi ailesi ileride ne der ne olur bilemiorum amcasıda böyle bir evlilik yapmış başka bir şehirde hayatını kurmuş 15 yıldır kimseyle görüşmüomuş birde o akrabaları nasıl iftiracı iki yüzlü insanlar bana iftira atanlar bilseniz neler yapıolar birde millete laf ediolar anlatamam ya :2:

canım aşık olmuşsun, 3yılını vermişsin.
ama sen de biliyorsun ki kadınlar sadece erkeklerle değil, aileleriyle de evleniyor...
ilerde her türlü bir araya gelmek zorunda kalacaksınız.
bu insanlar sizde huzur da bırakmaz, mutluluk da...
bu aşkınız daha kaç sene sürecek?
aşk kendini sevgiye, saygıya bıraktığında yanında ailesine seni ezdiren bir adamla ne yapacaksın?
o zaman da katlanabilecek misin bunlara?
ben askerden gelene kadar bekle derim.
3sene beklemişsin, askerden dönünceye kadar beklememek olmaz.
o zamana kadar evlilikten falan bahsetme, bakalım dönünce söylediği sözlerin arkasında duracak mı...

haklısın canım zaten şimdi bitirsemde birde beni sevmedi beklemek istemedi diyecek ben askerden gelene kadar beklemek istiyorum ama ne kadar zor olucağınıda biliyorum çok kıskanç biri hergün arayıp nerdesin napıosun diyecek o yüzdende madem ciddi ciddiyetini göstersin ailesine açıklasın ikna etsin benimde bir ailem çevrem var zaten 3 yıl olmuş bunlar niye seni istemiolar falan lafları dolaşıyo sürekli hem kendi rahat edicek hem ben bu durumda beni istemeye gelen kaç kişi oldu kendi şahit oldu gelmicek bidaha kimse diye baskı yaptı sanki ben çağırıyomuşum gibi ozman ciddiyeti koysun ortaya kimse gelemesin dimi haksızmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…