- Konu Sahibi CadiKazani
-
çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şöyle başlıyım ben evlenip ayrılmış bir insanım sevgilim bekar 4 yıl aynı iş yerinde çalıştık daha sonra birbirimize yakınlık duyduk 3 yıldır birlikteyiz bizim sevgili olduğumuz ortaya çıkınca iş yerinden ayrıldım çünkü çalıştığımız yerde sevgilimin akrabalarının ve babasıda aynı yerde çalışıyodu neyse ben çıktıktan sonra arkamdan bir sürü iftira attılar ben eski eşimi aldatmışım falan bunlar yetmiyomuş gibi beni tekrar işe çağırdılar sanki o lafları başkasına söylemişler ve ben kötü biriysem niye geri çağırıyosunuz. benle görüştüğünü ailesi öğrenince benim dul olduğumu ona layık bir insan olmadığımı söylemişler ve hala beni kabul etmişte değiller sorunum ise sevdiğim adam beni çok sevdiğini askerden gelince hemen evleniceğimizi söylüyo ama hala korkuyo herkezden az önce aradım cepten iş yerinde olduğu için benle sanki erkek arkadaşıymışım gibi konuştu bende kapadıktan sonra mesaj yazdım benle arkadaşınmış gibi konuşamazsın korkaksın sen die bana evet ben korkağım bunlarımı duymak istiyosun falan die mesaj atmış ya ben anlamıyorum benim ailemde bu kişiyi istemiyo ama ben zorla kabul ettiriyorum ama o bunu yapamıyo şuan ben askerden geldikten sonrada bişeyin değişmiceğini düşünüyorum madem bu kadar seviyo ailesine çıkıp diyemezmi ben seviyorum bu insanı gitmeden ciddi bişeyler olsun içim rahat gidiyim diyemezmi neolur yardım edin bana çok karıştı kafam çok sevio biliyorum bende çok seviyorum ama seven insan biraz olsun fedakarlık etmezmi boşanmış olmak illa kötü kadın olmakmı demek:2:
Canım boşanmış olmakla kötü kadın olmanın ne alakası var Allah Aşkına ..??
Ama bunu aklına beynine önce SEN koyacaksın..!!
Oku bak yukarıdaki ilk cümleni..Ben evlenip ayrıldım,sevgilim bekar yazmışsın.
SEN DE BEKARSIN..
Kanunen, zihnen, fikren her türlü bekarsın..!
Lanet toplum bunu yüzyıllarca böyle dayatmış, herkesin beynine sokmuş.
Bu nedenle nice kadın var, evliliğinde yaşamadığı rezillik yok ama "dul" olmamak adına devam ettiriyor evliliğini..
Tüm bu dayatmalar erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor işte..
Dul erkekler çıkıyor evlenme programına ve hiç evlenmemiş kız arıyorlar..
Neden? Sen yanlış evlilik yapmışsın bir defa. Kadının buna hakkı yok mu?
Bu ne yahu??
Sevgilin kararını versin bir an önce,seni taşıyamayacaksa, kendini kötü veya eksik hissettirecekse bir zahmet çıksın hayatından. Çocuk oyuncağı mı bu ya??
canım ben zaten boşandğımı falan bile unutuorum anca böyle durumlarda aklıma gelio ben zaten evlenmek gibi boşanmanında normal olduğunu bilen biriyim ama toplum hep ön yargılı çok zaten yaşımda daha çok genç erken evlendim çok büyük hatam var şuan 25 yaşındayım henüz ama annem bile bazen kafama kakıyo sen dulsun diye çok baskı oluo ben unutsamda toplum hala geri zihniyetli onlar hatırlatıolar :2:
eee pes yani annende bunu derse.... senin kafaya takman normal... ama işte kendini kontrol etceksin, bence annenide tatlı dille uyar bu konuda
hayır yok arkadaşım zor olacak ama bırak gitsin..nereye kadar sevgi verecekmişsin ki istiyo beyfendi..
pohpoh deger istiyo ama kendi ne vereekmiş?
üzülürsün tatlım bnm ikinci hayal kırıklıgın olmasın bu..
haklısın canım zaten şimdi bitirsemde birde beni sevmedi beklemek istemedi diyecek ben askerden gelene kadar beklemek istiyorum ama ne kadar zor olucağınıda biliyorum çok kıskanç biri hergün arayıp nerdesin napıosun diyecek o yüzdende madem ciddi ciddiyetini göstersin ailesine açıklasın ikna etsin benimde bir ailem çevrem var zaten 3 yıl olmuş bunlar niye seni istemiolar falan lafları dolaşıyo sürekli hem kendi rahat edicek hem ben bu durumda beni istemeye gelen kaç kişi oldu kendi şahit oldu gelmicek bidaha kimse diye baskı yaptı sanki ben çağırıyomuşum gibi ozman ciddiyeti koysun ortaya kimse gelemesin dimi haksızmıyımcanım aşık olmuşsun, 3yılını vermişsin.
ama sen de biliyorsun ki kadınlar sadece erkeklerle değil, aileleriyle de evleniyor...
ilerde her türlü bir araya gelmek zorunda kalacaksınız.
bu insanlar sizde huzur da bırakmaz, mutluluk da...
bu aşkınız daha kaç sene sürecek?
aşk kendini sevgiye, saygıya bıraktığında yanında ailesine seni ezdiren bir adamla ne yapacaksın?
o zaman da katlanabilecek misin bunlara?
ben askerden gelene kadar bekle derim.
3sene beklemişsin, askerden dönünceye kadar beklememek olmaz.
o zamana kadar evlilikten falan bahsetme, bakalım dönünce söylediği sözlerin arkasında duracak mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?