Bebegim benzer bir durumu ben yasadim, vicdanimin sesini dinlemek bana nurtopu gibi bir kredi karti borcu verdi.Hanımlar merhaba,
Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum,günlerdir yedim bitirdim kendimi.
tam 1 yıldır özel bir kursta öğrenci işlerinde çalışıyorum.
ilk işe girdiğimde 2 kişiydik, benden yaşca büyük bi kadın vardı, ikimiz görev paylaşımı yapmıştık,atıyorum o öğrenci kaydı alıyosa ben hesapları kontrol ediyodum,birimiz kursu koordine ediyosak diğerimiz ders programlarını takip ediyoduk vs vs..(tabi o benden kıdemli olduğu içinde benden %50 fazla maaş alıyodu)
Gelgelelim böyle böyle 3 ay geçti..Bi sorun yaşadılar ve diğer kadını işten çıkardılar.
Böyle olunca bütün sorumluluk bana bindiHerşeyle ben ilgilenmek durumunda kaldım. (ve 2 patronla çalışmanın zorluğunu bilenler vardır belki)
Neyse dedim maaşımı artırırlar nede olsa diğer kız gitti bana biraz bişey yaparlar..ama yoktam 1 yıl olacak 1 ekimde, o zaman yapacaklarmış ama ben 9 aydır bütün hamallıklarını yaptım
Ve öyle kaprisli insanlarki, inanın ben gireli 4 tane çaycı değişti, ve benden öncede 4 tane kız girmiş 1 2 ay çalışıp zor dayanıp kaçmışlar. Burunları büyüük,birinin ak dediğine diğeri kara derr,çok tutarsız insanlar, bugün bişey derler yarın yoo ben öyle bişey demedim derler.. (sorsanızda onlardan başka iyi patron yok)
Zamanında evime 1 dolmuş mesafesınde olan bi iş buldum hem maaşım daha yüksekti, hem şartlarım daha iyiydi..Çıkıcam başka bi iş buldum diye konuştum bizimkilerle,neler neler söylediler,işte biz seni şöyle seviyoruz,böyle seviyoruz çıkma bizi yüzüstü bırakma vs.. bende vicdan yaptım, nasılsa dedim bana güvenip diğer kadını çıkardılar, yüzüstü bırakma bu insanları dedim..
Ama hata ettim..İnanın öyle pişmanımki,başka işte bulamıyorumişsiz durma gibi bi lüksümde yok ekimde nişanım var borç harç vs napacağmı bilemiyorum bana bi çıkış yolu söyleyin nolur,öyle bunaldımki bunlardan,kaprislerinden,azarlamalarından,emirlerinden.
bence deEkim sizin ayınız olacak galibaNişanınız olacak hem de ekimde zam alacakmışsınız bence bir müddet daha devam edin. Aldığınız zam sizi tatmin etmezse çıkışınızı verirken önceki bayanın maaşını bildiğinizi, bu durumun zorunuza gittiğini söyleyin.Ben olsam öyle yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?