İşyerinde iyi niyetli olmak , konuşamamak. Üzerine iş yüklemeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Bugün işyerinde dosyalarımı yaparken birine bilmediğim bi işi sordum … bana gelip sen bunları yapacağına diğer personelin işine yardım etsene dedi. Bende elimde bi sürü dosya var dedim olsun onlar kalsın sen yardım et dedi bende gittim yardım ettim. Gerçekten hayır demeyi neden öğrenemiyorum;( orada bi abla da bana özel konuştuğumuz da sinme dedi sende konuş hayır demeyi öğren dedi . Sen konuşmayı bilmiyorsun dedi . Sahiden de öyle sanırım ben konuşmayı bilmiyorum;( şimdi başka bir ile tayin istediğimde kendimi baştan aşağı değiştirmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum

Kendine güven doğuştan olur sen de zaten özgüven olmadığını için herkes biliyor ve o yüzden öyle davranıyorlar :KK66:
Ozguven ve benlik duygusu dogustan kazanilmaz, sonradan kazanilir. Aile ve buyudugun ortam (cevre) buna etkendir. Ozellikle ailenin ozguven kazaniminda etkisi buyuk oluyor. Is ortami ise bambaskadir

Bugün işyerinde dosyalarımı yaparken birine bilmediğim bi işi sordum … bana gelip sen bunları yapacağına diğer personelin işine yardım etsene dedi. Bende elimde bi sürü dosya var dedim olsun onlar kalsın sen yardım et dedi bende gittim yardım ettim. Gerçekten hayır demeyi neden öğrenemiyorum;( orada bi abla da bana özel konuştuğumuz da sinme dedi sende konuş hayır demeyi öğren dedi . Sen konuşmayı bilmiyorsun dedi . Sahiden de öyle sanırım ben konuşmayı bilmiyorum;( şimdi başka bir ile tayin istediğimde kendimi baştan aşağı değiştirmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum
Öncelikle çalışırken kendi iş yükün ne bundan emin ol. Çünkü öncelik her zaman kendi sorumlulugundaki iştir. İlk etapta belki cekinebilirsin ama bunu pek belli etmemeye özen göster. Önümdeki isler bitmedi bublari halletmem lazım de onundeki işlerle meşgul ol. Zorla kaldırıp götürecek değiller.

Bide bence bu tarz konusmalar zorluyorsa ayna karşısında kendi kendine konuş mimikler çok önemli konuşurken nasıl daha baskın görünürsün bunu ayarlamaya calis.

Güzel bir hayatı herkes hakediyor kimseden eksiğin yok kendini bu durumlara sokma.
Ç
Öncelikle çalışırken kendi iş yükün ne bundan emin ol. Çünkü öncelik her zaman kendi sorumlulugundaki iştir. İlk etapta belki cekinebilirsin ama bunu pek belli etmemeye özen göster. Önümdeki isler bitmedi bublari halletmem lazım de onundeki işlerle meşgul ol. Zorla kaldırıp götürecek değiller.

Bide bence bu tarz konusmalar zorluyorsa ayna karşısında kendi kendine konuş mimikler çok önemli konuşurken nasıl daha baskın görünürsün bunu ayarlamaya calis.
hiç bu şekilde bi çalışma yapmadım gerçekten aynanın karşısında konuşmak daha etkili olacaktır bende çok sağolun ❤️❤️❤️❤️💕

Ben kendimi ozguvenli saniyordum ama sendeki ozguven bende yok. Tayin alacaksin tabi memursan, ustune nisanlina guvenip yola cikman yani evlenmen... Kisacasi bu ozguven cogumuzda yoktur bence.
Bakalım hakkımda hayırlısı olsun 😌😌😔

Net olarak kendinizden emin bir sekilde titremeden hayır diyiceksiniz deneyin sonra vazgeçemeceksiniz.

Ç

hiç bu şekilde bi çalışma yapmadım gerçekten aynanın karşısında konuşmak daha etkili olacaktır bende çok sağolun ❤️❤️❤️❤️💕
Denemekte fayda var umarım işinize yarar bunu her gün tekrarlayın hem mimiklerinizi görür hem konuşmalarınızı gözden geçirmiş olursunuz 🌸

Tamam gel İstanbula ben ikna oldum. 😂😂

Tayin istemek çözüm değil ki , orda da aynı rengin lacivertli insanlar olacak . Önce kendini değiştir sonra çevren de değişir zaten. Senin sorumluluğunda olan işlere öncelik vermelisin, angarya olan işleri yaparken kendi işini aksatırsan o zaman asıl sorun çıkar. Sana ailen nasıl davrandı nasıl yetiştirdi bilmiyorum ama sen kendine bundan sonra bence iyi davranmalısın 🌸

Büyükşehirde bu sorunların +5 olacak. Bitmeyen bir iş var orda ve insanlar birbirini yiyor. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X