İşyerinde küfür ??

Canınız sıkılsa bile muhattap olmayın o nasıl bir laftır ya. Bir şeyine de asla dokunmayın istemeyin

Benzer bi şey bende yaşadım. Anlamsız gelgitler, huzursuz bi iş ortamı.Bazen beni tersler sonra bir şey olmamış gibi sohbet. Ben de kavgacı değilim, laf bile sokmam. Hele küfür hiç. Mesafe koydum ama dediğiniz gibi patronlara karşı çoook tatlış bi kızdı. En sonunda tahammül sınırımı aştı. Bugün maalesef işsizim.

Bi ara kolundan tutup dicektimde olay uzayacaktı bende işimden olcaktım çünkü ben sakin konuşamıyorum zaten yeterince biriktim fena patlıcam sonu nasıl olur bilmiyorum
O küfürü neden yutturmadınız?
arkadaşlar bugün sabah konuştun abla yerine x hanım bakarmısınız diye sonra dün kötü bi olay yaşandı bu şekilde bana küfür ettin bundan sonra benle konusurken kelimelerine ve hareketlerine dikkat et dedim sonra patronumuz girdi zaten noluyo bi konuşalım diye onada anlattım ben buraya kendimi geliştirip iş öğrenmeye geldim kimseye şu zamana kadar bi ters hareketim olmadı ne deniliyosa sustum dünde ortamın huzuru kaçmasın sorun çıkartıyo yeni eleman denlmesin diye sustum ama birdaha boyle bi olay tekrarlanırsa tepkim bu şekilde olmaz dedim. Benim şahsıma burda kimse hakaret edemez dedim bunu anlatırken bi bakışı var görmeniz lazım elinde olsa dövcek. Ben sana nezaman öyle bişey dedim hiç öyle bişey dermiyim diye inkar etti hep olanları sesi yükselmeye başladı bende dedim görüyosunuz işte ses tonunu yükseltmeden konuş dedim sonra patronum ne dese beğenirsiniz bu seferlik görmezden geliyorum ama birdaha böyle bi olay olduğunda sen gidersin hem küfürü yiyen benim hemde bidaha benzeri bi olayda tepkimi belli edersem gidecek olan benim bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce hala o işyerine gidilirmi sakin kalmıcak belli ?

Patron net salak. Iste kurumsal olmadigindan ya sabredeceksin ya isten çıkacaksin. Ama bu kadr mal ve hak yiyen bir adamin yanında ben olsam çalışmam. Is ara bir yandan bulunca çık.

Patron net salak. Iste kurumsal olmadigindan ya sabredeceksin ya isten çıkacaksin. Ama bu kadr mal ve hak yiyen bir adamin yanında ben olsam çalışmam. Is ara bir yandan bulunca çık.
İş bulmak kolay olsa keşke o değilde nasıl sabredicem bilemiyorum durduk yere öfff pöff diye bağıran trip yapan biri dolapları tak tak çarpar eline geçen dosyaları fırlatır sinirlendiğinde bariz belli ediyo hiç rahatsız olmadan ve bana bir laf demesede bu gerginliğinin ortamda süreceğini düşünüyorum böyle bi durumda napmalıyım bilemiyorum

Sabretmeniz işe yaramadımı yani demekki tecrübeniz var sizinde bana ne önerirsiniz bu konuda

Ezmek icin söylemiyorum ama ,sonucta sen mudurlukten istifa vermeyeceksin , ayni sartlarda is bulursun ,baska dukkan falan yok mu arastir bir bakalım. En iyisi cevap verme sonunda sac basa gireceksiniz bu gidisle. Duymamazliktan gel hic muhatap olmamayi dene bir de.

Sabretmeniz işe yaramadımı yani demekki tecrübeniz var sizinde bana ne önerirsiniz bu konuda
İşten çıktım, sakinleştim. Şimdi diyorumki keşke ona pabuç bırakmasaydım, ona onun anladığı dilden cevap verseydim. Ya da onun gibi olsaydım. Ben malesef politik olamıyorum. Yüzümden hemen anlaşılır ne hissettiğim. Gerçi ben bunları yapsaydım da beklenen sonu ertelenmiş olacaktım. Sizin işiniz daha zor. Kimse bana böyle hakaretler etmedi. Hakaret etse 2 saniye durmam orda. İnşallah her şey düzelir senin için. Götürebildiğin kadar idare et. Bi taraftan da iş ara. Allah yardımcın olsun

Sizle öyle ileri geri konuşmaya başladığında ses kaydı alın biriktirin konuşmaları nasıl olsa sürekli yaptığı birşey. Sonra patronlarınıza şikayet ederken elinizde delil olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…