Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bukadar ani çıkış yapan konu sahibi evet bi telefon için ortalığı biribirine kattın diye kızdık.mademki kocanın ipliğini pazara çıkarmak için bukadar fevri çıkışlar yaptın şimdi boşanmak istemiyorum demenide kusura bakma ben anlamadım. bu ne yaman çelişki böle.madem ayrılma kararın yoktu bukadar ortalığı bulandırmayıp görmedim,duymadım,bilmiyorum olucaktın ozaman.şimdi dizini dövmenin kime ne faydası var.bu kadar bulandırmanın sonucunda bunları duyacağın belliydi yapmadıysada yaptı yani.ailede ki huzursuzluk hiçbir zaman tek taraflı olmaz,eşinini haklı bulmuyorum asla ama sen eşine bunları yapmakta ortamı hazırlamışsın.
Sana böyle birşey söyledi ve sen hala o evdemisin..kusura bakma ama yarın bir gün senden yüz bulsa bu adam seni satmayada kalkar..bu nasıl ahlaksız bir teklif böyle...
belki bu yazacağım şey tepki alacak kimseyi de kırmak istemem ama eğer evlilik devam ettirilecekse o zaman neden adamlar aldatıyor mu ne haltlar yiyor diye araştırılıyor ki bazı şeyler?
bu durumda bilmemek duymamak daha iyi değil mi? en azından kocam dediğin kişiden tiksinmezsin,nefret etmezsin.
tamam herşeyi öğrenden e şimdi ne olacak? bugünün dünden ne farkı var,sadece o adamın neler yaptığını öğrendin ama başka da birşey yapamıyorsun.
zaten boşanamayacağını diğer konun da yazmıştın sanırım..herkesin kendi hayatı,vayy neden boşanmıyorsun diyemem zaten.
belki bu yazacağım şey tepki alacak kimseyi de kırmak istemem ama eğer evlilik devam ettirilecekse o zaman neden adamlar aldatıyor mu ne haltlar yiyor diye araştırılıyor ki bazı şeyler?
bu durumda bilmemek duymamak daha iyi değil mi? en azından kocam dediğin kişiden tiksinmezsin,nefret etmezsin.
tamam herşeyi öğrenden e şimdi ne olacak? bugünün dünden ne farkı var,sadece o adamın neler yaptığını öğrendin ama başka da birşey yapamıyorsun.
zaten boşanamayacağını diğer konun da yazmıştın sanırım..herkesin kendi hayatı,vayy neden boşanmıyorsun diyemem zaten.
"erkekler de çıkıyor sen de yap" demesi eşinin ne kadar geniş ve midesiz olduğunu göstermiş zaten.
sorun sizin güzel olmanızda ya da sizin evliliğinizin su gibi yolunda gitmesinden kaynaklı değil demek ki. ne yani çirkin kadın olsan aldatmayı hakettim evet mi diyeceksin :44:.. Allah kullarını ayrı ayrı yaratmış.
eşin cukusunun davasından çocuklarının rızkını ne olduğu belirsiz ... kontürlere harcamış.
itiraf etti, bitti gitti yani bu kadarsizin duymak istedikleriniz bunlar mıydı ?
boşanmayacaktın madem deşmeseydin neye kime faydası var. o adamı görmeyi miden kaldırıyor mu ?
Kendi pislikleri yetmiyormuş gibi sana telefonda sadece kadınlar değil erkekler de çıkıyor aç ara sen de dalganı geç diyen erkeğin günümüz Türkiye'sinde adı Pe......k'dir.
Evet kocanız üzgünüm bir p......k
Neden mi ?
Kendi diliyle karısını şaka (!) (şaka demek için bin şahit gerek) mahiyetinde bile olsa elalemin adamına peşkeş çekiyor..
Valla ben kocanda kusur göremedim adamın mayası bozuk..Suç sende sende ki bu adamın bunca pisliğine rağmen kocam deyip çocugunu bahane ederek bu adamı nikahında tutuyorsun..
Hiç kusura bakma ya da istersen bak..
lütfen yazdıklarımı okuyun okumak zorundada değisliniz o zaman yorum yapmayın çocuğum üstüne yemin ettim kızmayacağım doğruları söyle diye bişey yok sandım ve öğrenince şok oldum dona kaldım yüzüm düştü midem bulandı bu yemini nasıl bozabilirim diye sordum hatta arkadaşlara lütfen dikkatli okuyun yoksa yorum yazmayın ortam hazırlamışsın diyorsunuz adam kaç aydır ortamındaymış ben bi kaç hafta oldu öğreneli neyin ortamıymış bu yemekler yapıp kocamı beklemekmi ortam hazırlamak yemeden içmeden çocuğunu düşünmek son kuruşunu çocuuna mama almakmı eşiyle sohbet edip onu kırmamaya çalışmakmı ortam bana hazırladığım ortamı bi gösteriniz
Aklıma geldi şimdi
bu size kurulmuş bir tuzak olabilir sırf ondan boşanın diye..
yoksa hangi adam pişkin pişkin yediği naneleri anlatır aklım almıyor...
yinede dikkatli olun boşanma konusunu hemen kabul ediyorsa bilin bunun altında başka birşeyler var..