İtiraf etti !

bukadar ani çıkış yapan konu sahibi evet bi telefon için ortalığı biribirine kattın diye kızdık.mademki kocanın ipliğini pazara çıkarmak için bukadar fevri çıkışlar yaptın şimdi boşanmak istemiyorum demenide kusura bakma ben anlamadım. bu ne yaman çelişki böle.madem ayrılma kararın yoktu bukadar ortalığı bulandırmayıp görmedim,duymadım,bilmiyorum olucaktın ozaman.şimdi dizini dövmenin kime ne faydası var.bu kadar bulandırmanın sonucunda bunları duyacağın belliydi yapmadıysada yaptı yani.ailede ki huzursuzluk hiçbir zaman tek taraflı olmaz,eşinini haklı bulmuyorum asla ama sen eşine bunları yapmakta ortamı hazırlamışsın.

lütfen yazdıklarımı okuyun okumak zorundada değisliniz o zaman yorum yapmayın çocuğum üstüne yemin ettim kızmayacağım doğruları söyle diye bişey yok sandım ve öğrenince şok oldum dona kaldım yüzüm düştü midem bulandı bu yemini nasıl bozabilirim diye sordum hatta arkadaşlara lütfen dikkatli okuyun yoksa yorum yazmayın ortam hazırlamışsın diyorsunuz adam kaç aydır ortamındaymış ben bi kaç hafta oldu öğreneli neyin ortamıymış bu yemekler yapıp kocamı beklemekmi ortam hazırlamak yemeden içmeden çocuğunu düşünmek son kuruşunu çocuuna mama almakmı eşiyle sohbet edip onu kırmamaya çalışmakmı ortam bana hazırladığım ortamı bi gösteriniz

belki bu yazacağım şey tepki alacak kimseyi de kırmak istemem ama eğer evlilik devam ettirilecekse o zaman neden adamlar aldatıyor mu ne haltlar yiyor diye araştırılıyor ki bazı şeyler?

bu durumda bilmemek duymamak daha iyi değil mi? en azından kocam dediğin kişiden tiksinmezsin,nefret etmezsin.

tamam herşeyi öğrenden e şimdi ne olacak? bugünün dünden ne farkı var,sadece o adamın neler yaptığını öğrendin ama başka da birşey yapamıyorsun.

zaten boşanamayacağını diğer konun da yazmıştın sanırım..herkesin kendi hayatı,vayy neden boşanmıyorsun diyemem zaten.

Son düzenleme:
Sana böyle birşey söyledi ve sen hala o evdemisin..kusura bakma ama yarın bir gün senden yüz bulsa bu adam seni satmayada kalkar..bu nasıl ahlaksız bir teklif böyle...

yemin ettim kızmayacağıma çocuğumun üstüne çok kızıyorum kendime keşke onu araya katmasaydım ama başka türlü bana inanmazdı bu yemini nası l bozabilirim

ben herşeyi geçtim de

"bide bana demezmi sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi"

insan eşine içini rahatlatmak dahi olsun böyle söyleyemez, amacı neydi bilmiyorum ama bir bayan olarak bana hiç hoş gelmedi

Son düzenleme:
belki bu yazacağım şey tepki alacak kimseyi de kırmak istemem ama eğer evlilik devam ettirilecekse o zaman neden adamlar aldatıyor mu ne haltlar yiyor diye araştırılıyor ki bazı şeyler?

bu durumda bilmemek duymamak daha iyi değil mi? en azından kocam dediğin kişiden tiksinmezsin,nefret etmezsin.

tamam herşeyi öğrenden e şimdi ne olacak? bugünün dünden ne farkı var,sadece o adamın neler yaptığını öğrendin ama başka da birşey yapamıyorsun.

zaten boşanamayacağını diğer konun da yazmıştın sanırım..herkesin kendi hayatı,vayy neden boşanmıyorsun diyemem zaten.

kızmadım canım ama şüpheyle durmak daha kötü inan gerçekleri bilmek şüphe duymaktan daha iyidir ayrılmayacağım demiyorum zamnını bekliyorum kendimi garanti altına almak istiyorum ablam boşanmak üzere baba evine dönemem onu kovsam evden kaynanam çocuğa bakarmı bilmiyorum bakmaz sanırım o zxaman işten çıkarsam bize kim bakıcak

Ben mantık aramıyorum herşeye objektif bakmaya çalışıyorum ama bir cümle de çok takıldım orada adamlarda çıkıyor sende konuş dene benzeri bir cümle.........bunu hangi erkek karısına söyler,,aklım bunu almadı......... ne denir buna????
üzüldüm yorum yapmayacağım hakkınızda hayırlısı olsun kararı siz vereceksiniz...

Aynen katılıyorum. Ayrılmayacaksanız madem ne için midenizi de aklınızıda evinizide bulandırdınız anlamadım.
Şimdi itiraf etti gördünüzmü ben haklıymışım diyorsunuz.
Diyorsunuz da.. Düşünüyormusunuz acaba bundan ssonrası ne olacak bunları yapan adamı yine o cok sevdiğiniz eşiniz olarak bağrınıza basabilecekmisiniz?:50:
Tabiki hayat sizin hayatınız. Bol şans.:50:

"erkekler de çıkıyor sen de yap" demesi eşinin ne kadar geniş ve midesiz olduğunu göstermiş zaten.

sorun sizin güzel olmanızda ya da sizin evliliğinizin su gibi yolunda gitmesinden kaynaklı değil demek ki. ne yani çirkin kadın olsan aldatmayı hakettim evet mi diyeceksin :44:.. Allah kullarını ayrı ayrı yaratmış.

eşin cukusunun davasından çocuklarının rızkını ne olduğu belirsiz ... kontürlere harcamış.

itiraf etti, bitti gitti yani bu kadar :ssz: sizin duymak istedikleriniz bunlar mıydı ?

boşanmayacaktın madem deşmeseydin neye kime faydası var. o adamı görmeyi miden kaldırıyor mu ?

Kendi pislikleri yetmiyormuş gibi sana telefonda sadece kadınlar değil erkekler de çıkıyor aç ara sen de dalganı geç diyen erkeğin günümüz Türkiye'sinde adı Pe......k'dir.

Evet kocanız üzgünüm bir p......k

Neden mi ?

Kendi diliyle karısını şaka (!) (şaka demek için bin şahit gerek) mahiyetinde bile olsa elalemin adamına peşkeş çekiyor..

Valla ben kocanda kusur göremedim adamın mayası bozuk..Suç sende sende ki bu adamın bunca pisliğine rağmen kocam deyip çocugunu bahane ederek bu adamı nikahında tutuyorsun..

Hiç kusura bakma ya da istersen bak..

Son düzenleme:
"erkekler de çıkıyor sen de yap" demesi eşinin ne kadar geniş ve midesiz olduğunu göstermiş zaten.

sorun sizin güzel olmanızda ya da sizin evliliğinizin su gibi yolunda gitmesinden kaynaklı değil demek ki. ne yani çirkin kadın olsan aldatmayı hakettim evet mi diyeceksin :44:.. Allah kullarını ayrı ayrı yaratmış.

eşin cukusunun davasından çocuklarının rızkını ne olduğu belirsiz ... kontürlere harcamış.

itiraf etti, bitti gitti yani bu kadar :ssz: sizin duymak istedikleriniz bunlar mıydı ?

boşanmayacaktın madem deşmeseydin neye kime faydası var. o adamı görmeyi miden kaldırıyor mu ?

diğer yazdıklarımızda açıkladım nedenini

Kendi pislikleri yetmiyormuş gibi sana telefonda sadece kadınlar değil erkekler de çıkıyor aç ara sen de dalganı geç diyen erkeğin günümüz Türkiye'sinde adı Pe......k'dir.

Evet kocanız üzgünüm bir p......k

Neden mi ?

Kendi diliyle karısını şaka (!) (şaka demek için bin şahit gerek) mahiyetinde bile olsa elalemin adamına peşkeş çekiyor..

Valla ben kocanda kusur göremedim adamın mayası bozuk..Suç sende sende ki bu adamın bunca pisliğine rağmen kocam deyip çocugunu bahane ederek bu adamı nikahında tutuyorsun..

Hiç kusura bakma ya da istersen bak..

lütfen diğer yazdıklarımı okurmusunuz arkadaşlara cvp yazdım sadece zamanı var bekliyorum şimdi ayrılırsam kredi kartımdan harcamalarımız var bilgisayar kendi harcamalarımız benim adıma kredi kartı ayrılırsam hep üstüme kalıcak bide gidecek yerim yok çocuğuma bakacak kimse yok çaresizim anlamıyomusunuz

lütfen yazdıklarımı okuyun okumak zorundada değisliniz o zaman yorum yapmayın çocuğum üstüne yemin ettim kızmayacağım doğruları söyle diye bişey yok sandım ve öğrenince şok oldum dona kaldım yüzüm düştü midem bulandı bu yemini nasıl bozabilirim diye sordum hatta arkadaşlara lütfen dikkatli okuyun yoksa yorum yazmayın ortam hazırlamışsın diyorsunuz adam kaç aydır ortamındaymış ben bi kaç hafta oldu öğreneli neyin ortamıymış bu yemekler yapıp kocamı beklemekmi ortam hazırlamak yemeden içmeden çocuğunu düşünmek son kuruşunu çocuuna mama almakmı eşiyle sohbet edip onu kırmamaya çalışmakmı ortam bana hazırladığım ortamı bi gösteriniz

ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir

yukarıdaki cevap size ait değilmi buyrun size ışık hızı halledin ozaman .önce kendinize gelin ve yapılan her yoruma saygı duyun.duymayacaksanızda konu açmayın ozaman benim fikrim budur ister kabul edersiniz ister etmezsiniz.şimdi yine başlarsınız nasıl olsa dikenli elleriniz uzattınız demeye yine

Bir de şu yönden bakın, anlatabildiği bu kadar... Bir de karısının başka erkeklerle konuşmasına hazır bir "erkek". Böyle adamdan evin erkeği, evin direği olur mu? Mide olacak insanda... Birazcık ta gurur...

Allah kocanızı ıslah etsin, sizede bol bol sabır versin...

eşim aradı açtım ve bitirdiğimi söyledim kızımdan ayırıcakmısın beni dedi bende hayır istediğin zaman gel gör dedim ama seninle devam edemem dedim akşam gel eşyalarını al dedim bana yaptıkların hiç aklımdan çıkmıyacak dedim yolun açık olsun arama mesajda atma dedim Allah yardımcım olsun zor günler beni ve kızımı bekliyor

Borç harç diyorsunuz alınanlara el koyun aileniz yok gidecek yerim yok diyorsunuz. Gerçi bu kısım sizde o halde olmadan net bişey demek mümkün değil. Ama iş işten geçmeden kurtarın kendinizi o lafı eden erkek müsvettesi düzelmez gibi geliyor bana. Yatağa bi kişi alalım diye gelirse şaşırma yuh ya sende erkekler ile konuş nedir ?

O pislikle aynı yatağa girip gönlünü hoş tutup yaptıklarını yanına kâr bırakmak yaşayacağın zor günlerden daha mı hayırlı ? Otur düşün.

Adam pişkin pişkin anlatıyor üstüne de ilgi göstererek durumu kurtarıyor..

Pişman olmuş erkek bana göre şöyle olmalıydı; Karısını kendini affettirmek yerine önce kendi vicdanına kendini affetirebilen.

Uyku uyuyamayan,yemek yiyemeyen,kendini öyle kolay toparlayamayan,karısının suratına bakıp ''İstersen sen de ara dalganı geç'' diyemeyip suratına bakamayan..

Hangisi var eşinde ?

Son düzenleme:
Aklıma geldi şimdi

bu size kurulmuş bir tuzak olabilir sırf ondan boşanın diye..

yoksa hangi adam pişkin pişkin yediği naneleri anlatır aklım almıyor...

yinede dikkatli olun boşanma konusunu hemen kabul ediyorsa bilin bunun altında başka birşeyler var..

Aklıma geldi şimdi

bu size kurulmuş bir tuzak olabilir sırf ondan boşanın diye..

yoksa hangi adam pişkin pişkin yediği naneleri anlatır aklım almıyor...

yinede dikkatli olun boşanma konusunu hemen kabul ediyorsa bilin bunun altında başka birşeyler var..

kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor :(

Back
X