İtiraf etti !

kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor :(

Baba olmanın anlamını bilse keşke.
Çocuğunun nafakasını teyzelerle seks muhabbeti yapmak için kontöre harcayan " baba"

kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor :(

deseydin ya sen babalık vasfını hakediyormusun diye..terbiyesiz adam..boşver ya dünyanın sonumu allah aşkına..bırak kendi pisliğinde boğulsun..

senin konun en ilginç konulardan biri burda
kocanla sonunu gerçekten merak ediyorum canım ya inşallah bi an önce kurtulursun bu adamdan

Deseydin ben senin gibi karaktersiz değilim baba dediğinde duyarsın zaten diye. Kendisinin babalığın ne olduğunu biliyormuş acaba ?

tamam haklı çıktın diyelim
şüphelerin yersiz değilmiş..
ee şimdi ne olacak?

her maddede daha da batmış adam ve dahası da var diyorsun açıkçası benim midem kaldırmaz kimbilir anlatmadığı neler vardır , birde çocuğunu düşünüyor o yaptıklarını yapmadan önce düşünücekti bunu , peki ya işyerindeki hoşlandığı kız onunla aralarında birşey geçmiş mi yada geçmedi diyelim kız eşine yüz verseydi acaba geçicek miydi veyahut bilmediklerin oofffff insanın aklına bin türlü şey geliyor .

düşüncen nedir bilmiyorum ama ben olsam kaldıramazdım sürekli kendimi yıprattığım bir evliliktensen sağlıklı yanlızlığı seçerdim... en azından geleceğe umutla bakardım , çünkü bu adam bunları bırakmaz bi süre bırakmış gibi yapar sadece...

Ben anlamadım
Çocuk biraz büyüsün baba desin sonra mı boşanalım bari diyo :53:
Oldu başka arzusu ?

onu iş yerindeki kıza ilgi duyduğunda ,hatta başkalarınada ilgi duyduğunu söylerken , ve de size diğer erkeklerlede sen görüş diyecek kadar şerefsizleşirken düşünseydi..

Son düzenleme:
Anlatabildiğin bunlarsa , anlatamadıklarından gözüm korktu inan.

Yeni mi aklına gelmiş baba olduğu? Baba bile diyemeyen bebeğinin rızkı elin o....na harcayacağına evinde otursaydı.

kabul etse ne olur etmese ne olur önemli olan senin ne yapacağın? ben biliyorum gerçi de neyse.

Allah sizin ve evladinizin yardimcisi olsun.

Allah kurtarsin sizi bu insan musveddesinden.

kararını verdin madem burnundan getir bunları...
allah yardım etsin..
şu erkekleri anlamıyorum gül gibi hanımlarını ne hale getiriyolar..
allah ıslah eder inşallah eşini..

günlerdir burda bişeyler yazıyorum eşimle ilgili şüphelendiğim içinse bana bazı arkadaşlar demediğini bırakmadı bi telefon konuşmasıyla böyle yapılırmı git kızdan da ondanda özür dile gibi kocamı en iyi ben tanırım sanırım ve eşime güvenim yoktu hep şüphe içindeydim şüphelerde beni hergeçen gün yiyip bitiriyordu.bi kaç aydır değişmişti sürekli kavga ediyorduk ve dün akşam ona turkcellin talep edildiği halde son 6 ayın dökümanını istediğin adresi gönderiyormuş dedim gerçekten böyle bişey vardı ama sadece numaralar gönderiliyordu ve eşimin bundan haberi yoktu o içerikler gelicek sandı ve aradık turkcelli adresi filan verdi baktı iş gerçekten ciddi böyle bvişey var bana döndü sadece o kızın numara detaylarını yollasalar olmazmı dedi,bende başka şeylerdemi var bak bana kendi ağzınla söylersen yemin ederim kızmıycam ama o dökümanlar gelirse çıldıracağımı biliyorsun dedim ve yumuşak davrandım tatlı dille ve tamam dedi birer sigara yaktık mutfağa geçtik,dedikleri aynen şu kızlar :(
hani sürekli chat mesajları geliyordu telefonuna söylemiştim galiba bende virüs herkese yolluyorlar saıyorumdum itirafdlarını aynen aktarıyorum

1-) 1,5 aydır değişmesinin sebebi arkadaşalrı sevgililerine karılarına telefonda ben bu akşam gelmiyorum diyip yada şu şöyle olucak deyip karıları ne derlerse onu yapıyorlarmış buda onlardan görmüş aklınca demişki bende böyle olucam artık benim sözüm geçsin evde demiş bana sert davranmaya başlamış

2-) beni evden yollardı bi beni yanlız bırakın bilgisayarda oyun oynayacağım derdi ben gittiğimde tv den aldığı hani şu sohbet edelim arayın diyolarya onları aramış kontür almaya başlamasının sebebi buymuş

3-) kardınlarla telefonda seks yapıyorlarmış heyecan aradım diyor

4-) bunları bana kızdığı kavga ettiğimiz için yapmış

5-) sigaraya başlamasının sebebi tekvandoya gidiyordu bilgisayar istedi bende ya bilgisayar ya tekvando ikisinin taksidini ödeyemeyiz çocuğumuz var dedim oda tekvandoyu bırakmıştı bilgisayar almıştık 1000 tl ye bu yüzden bana sinirlenmiş sigaraya başlamış

6-)iş yerindeki o kıza ilgi duymuş ve duyduklarıda varmış yada televizyonda bi güzel beğendiği kız olunca of diyormuş içinden

daha anlatmak istediğim şeyler varda inanın yüreğim kaldırmaz bide bana demezmi sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi

ben bakımlı bi bayanım iç çamaşırlarıma kadar itinayla seçer sürekli istediğinde veya istedğimde yaparız afedersiniz ama bazen günde 2 kere bile oluyor cinselliğimizde hiç bi problem yok bunu ona söyledim evet ama ben hata yaptım çok pişmanım diyor boşluğuma geldi bi heyecandı diyor bende o kadınların kim olduğunu bile bilmiyorsun dedim 40 50 yaşında kadın oluyorlarmış deşifrew programlarında izlemiştim 2000-3000 maaş veriyorlardı evden bi hat çıkarıp çalışıyorsun kendiside evet bende izledim bi elinde örgü bi elinde telefon la konuşuyordu yaşlı teyzeler bu yaptığın kaçamak değil sapıklık dedim şimdi yemin ettiğim için bişey demedim ama öçok kırıldığımı eskisi gibi olmayacağını söyledim eskisindende iyi olucak sana söz veriyorum dedi

uzun oldu kusura bakmayın kızlar çocuğum için yaşamak istiyorum

Madde madde gideceğim çünkü çok sinirlendim...

1-Arkadaşlarına özenme yaşını geçmemiş mi eşin?
Biyolojik yaşı hakkında bilgim yok ama zeka yaşı -0 .
Koskoca adam arkadaşlarının eşlerine nasıl davrandıklarını düşünüp onlar gibi olmaya heves edeceğine otursun da
o çocuğa nasıl baba sana nasıl eş olacağını düşünsün de ona göre davransın.

2-O tv kanallarındaki sohbetçileri aramayı da mı arkadaşları öğretmiş :ssz:
Bir de gidip kontür alıp onlarla bitirmiş kontürü.
O kontüre verdiğin paralara yazık.O paralarla çocuğuna birşey alırdın :19:

3-Nasıl o sohbetçilerle sohbet ederken aradığı o heyecanı bulabilmiş mi bari...
Hadi aradığı heyecanı buldu peki ya adamlığı noldu bu esnada..
Eşliği kocalığı babalığı noldu?

4-Yaptığı tüm bu işler için seni suçlaması da cabası yani.
O vakit karısıyla kavga eden her erkek soluğu sohbet hatlarında alsın.
Yok öyle bir dünya arkadaşım yok.
Sen sen ol sakın suçlama kendini.
Zira senin hiç suçun yok bunlarda.

5-Al bir tane daha...
Tekvandoya gitme pc alalım dediğin için sigaraya başlamış demek ki..:ssz:
Vay anasını ya.
Karısı şunu alma şuraya gitme diyen erkek yaksın bir cigara veya gitsin kumar oynasın.
Martaval okumuş resmen.
E tabi ben zayıf kişilikliyim ondan yedim bu naneleri diyecek hali yok.

6-Erkekler de var sen de ara demesine pekala birşey derdim de neyse.:ssz:
Bana göre sırf şu 6.madde ayrılık nedeni.
Zira hiçbir erkek eşinin başka bir erkekle cinsel sohbet etmesini kabul etmez teklif etmez sindirmez.
Bunu teklif eden erkek karısından geçmiştir artık.
Sevgi saygı kalmamıştır.

7-İstediğiniz kadar cinselliğiniz şahane olsun bir adamda kişilik problemi var ise aldatmanın önüne geçemezsiniz.
Senin kendine bakman güzel ve hoş olman temizliğine iç giyimine dikkat etmenl olacak iş değil bunlar.
Tamam kadın bakımlı olmalı temiz olmalı amma adam da adam olmalı ki bunlar işe yarasın.
Sen bu adama herşeyi yap gene olmaz.Çünkü sorunlu olan sen değilsin arkadaşım.Eşin!

Hangisi boşluğuna geldi ?Yahu 1 değil ki vukuatları bu herifin.Kızdan hoşlanmış,telefonda ablalarla sex yapmış,telekızlarla konusmuş.Hangi biri için affet diyor.Toplu af mı yapacaksınız?O yatağa bir daha nasıl giriceksiniz ?
Kayınvalideniz hep sizin yanınızdaydı hatırlıyorum diger konudan.Bunları anlattınız mı ona ?Anlatacakmısınız ya da ?

Eşiniz her haltı yemiş ama suçlusu yine siz olmuşsunuz. Bekara koca boşamak kolay derler büyük konuşmak istemem ama benim 10 tane çocuğum olsa bu adamı boşarım. Yediği haltlar yetmezmiş gibi bir de size diyor ki aç sende konuş. :20: Bu nasıl bir iğrençliktir? Namus kavramı sadece kadınlar için yok bunu kocanıza anlatın. Bir sorun bakalım siz bunları yapsanız o sizi kabul edermiydi?

muhtemelen eşin gönlünü alacak çocuk bahanesiyle vs...ve gene hiçbir şey olmamış gibi aynı yatağa gireceksiniz...
bu kadar şey yaşamış bir adam yüzsüz bir şekilde bunları anlatıyor hatta sana bile tavsiye veriyor erkekler konusunda ,
sen de şans deyip sineye çekiyorsun durum bundan ibaret ,
peki adam akıllanır mı? sen unutabilir misin?

Karşısındakinin tavırlarından emin olmasa bir adam bu kadar rahat pişkin pişkin davranmaz ya rahatlığı iğrençlik boyutunda .

Back
X