Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor![]()
kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor![]()
onu iş yerindeki kıza ilgi duyduğunda ,hatta başkalarınada ilgi duyduğunu söylerken , ve de size diğer erkeklerlede sen görüş diyecek kadar şerefsizleşirken düşünseydi..kabul etmiyor iş yerimden bile aradı ben sensiz çocuğumsuz yapamam diyor en azından çocuk biraz büyüsün yürüsün baba desin diyor![]()
günlerdir burda bişeyler yazıyorum eşimle ilgili şüphelendiğim içinse bana bazı arkadaşlar demediğini bırakmadı bi telefon konuşmasıyla böyle yapılırmı git kızdan da ondanda özür dile gibi kocamı en iyi ben tanırım sanırım ve eşime güvenim yoktu hep şüphe içindeydim şüphelerde beni hergeçen gün yiyip bitiriyordu.bi kaç aydır değişmişti sürekli kavga ediyorduk ve dün akşam ona turkcellin talep edildiği halde son 6 ayın dökümanını istediğin adresi gönderiyormuş dedim gerçekten böyle bişey vardı ama sadece numaralar gönderiliyordu ve eşimin bundan haberi yoktu o içerikler gelicek sandı ve aradık turkcelli adresi filan verdi baktı iş gerçekten ciddi böyle bvişey var bana döndü sadece o kızın numara detaylarını yollasalar olmazmı dedi,bende başka şeylerdemi var bak bana kendi ağzınla söylersen yemin ederim kızmıycam ama o dökümanlar gelirse çıldıracağımı biliyorsun dedim ve yumuşak davrandım tatlı dille ve tamam dedi birer sigara yaktık mutfağa geçtik,dedikleri aynen şu kızlar
hani sürekli chat mesajları geliyordu telefonuna söylemiştim galiba bende virüs herkese yolluyorlar saıyorumdum itirafdlarını aynen aktarıyorum
1-) 1,5 aydır değişmesinin sebebi arkadaşalrı sevgililerine karılarına telefonda ben bu akşam gelmiyorum diyip yada şu şöyle olucak deyip karıları ne derlerse onu yapıyorlarmış buda onlardan görmüş aklınca demişki bende böyle olucam artık benim sözüm geçsin evde demiş bana sert davranmaya başlamış
2-) beni evden yollardı bi beni yanlız bırakın bilgisayarda oyun oynayacağım derdi ben gittiğimde tv den aldığı hani şu sohbet edelim arayın diyolarya onları aramış kontür almaya başlamasının sebebi buymuş
3-) kardınlarla telefonda seks yapıyorlarmış heyecan aradım diyor
4-) bunları bana kızdığı kavga ettiğimiz için yapmış
5-) sigaraya başlamasının sebebi tekvandoya gidiyordu bilgisayar istedi bende ya bilgisayar ya tekvando ikisinin taksidini ödeyemeyiz çocuğumuz var dedim oda tekvandoyu bırakmıştı bilgisayar almıştık 1000 tl ye bu yüzden bana sinirlenmiş sigaraya başlamış
6-)iş yerindeki o kıza ilgi duymuş ve duyduklarıda varmış yada televizyonda bi güzel beğendiği kız olunca of diyormuş içinden
daha anlatmak istediğim şeyler varda inanın yüreğim kaldırmaz bide bana demezmi sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi
ben bakımlı bi bayanım iç çamaşırlarıma kadar itinayla seçer sürekli istediğinde veya istedğimde yaparız afedersiniz ama bazen günde 2 kere bile oluyor cinselliğimizde hiç bi problem yok bunu ona söyledim evet ama ben hata yaptım çok pişmanım diyor boşluğuma geldi bi heyecandı diyor bende o kadınların kim olduğunu bile bilmiyorsun dedim 40 50 yaşında kadın oluyorlarmış deşifrew programlarında izlemiştim 2000-3000 maaş veriyorlardı evden bi hat çıkarıp çalışıyorsun kendiside evet bende izledim bi elinde örgü bi elinde telefon la konuşuyordu yaşlı teyzeler bu yaptığın kaçamak değil sapıklık dedim şimdi yemin ettiğim için bişey demedim ama öçok kırıldığımı eskisi gibi olmayacağını söyledim eskisindende iyi olucak sana söz veriyorum dedi
uzun oldu kusura bakmayın kızlar çocuğum için yaşamak istiyorum