Eşim haftalarca banyo yapmıyor bu yüzden de yaklaşmıyor. Banyo sorunu yüzünden kavga ediyoruz sürekli.Banyo sorunu nedir?
Alıyorum ama ilaç kullanmak da istemiyorum artıkAcilen psikolojik destek almalısınız
Eskiden yoktu böyle bir şey. Sinirden kendimi kaybediyorumYav jilet attında ne oldu , yapmayın böyle şeyler kendinize lütfen
Eşim haftalarca banyo yapmıyor bu yüzden de yaklaşmıyor. Banyo sorunu yüzünden kavga ediyoruz sürekli.
Jilet ilaçtan daha cok zarar verirAlıyorum ama ilaç kullanmak da istemiyorum artık
Diyecek bişey yok. BBiktim bu hayattan. Hep yapayalnızdım. Hani Allah a mahsustu sadece. Hep dua ettim. İnandım . Güvendim. Yalvardım. Allah ım razı ol benden dedim hep. İyilik yapmak istedim. Hep. Ama yok yok. İnsanlar şu oldu bu oldu şükür diyor. Ben neye şükredeyim. Sağlığım da gitti. Dün hastaneye yatıracaklardı psikiyatri kliniğine. İyi olduğuma ikna ettim de çıktım. Yoksa damgalanacaktımhepten. Evde kaldı dediler, çocuğu olmadı dediler, her şeyi dediler hakkımdaabir deli demedikletikaldıAbowww
Diyecek bir sey bulamadim kusura bakmayin lutfen. Acil destek almanizi oneririm jiletler falan cok urkutucu.
Canım acıyorJilet ilaçtan daha cok zarar verir
Söyledim gitmiyor. Hâlâ bana ne oldu diye masum masum soruyor dün. Bu hepten dedirtiyor beni. Neymiş yorgunmuş. Her hafta mı yorgun ? İnsan yorgun diye haftalarca banyo yapmaz mı ya ben bu haldeyim anlamıyor hala. Boşanmak aklımda ama umudum kalmadı gelecekten. Defalarca yalvardım al canımı diye. Niye Allah nefret ediyor benden niyeEşiniz le birlikte bir terapiste gidin esiniz de normal degil bence Allah yardımcınız olsun insallah her sey gönlünüzce olur
İmkansız raporum işyerine gidecek.Kliniğe yatın ama kimse bilmesin.
Diyecek bişey yok. BBiktim bu hayattan. Hep yapayalnızdım. Hani Allah a mahsustu sadece. Hep dua ettim. İnandım . Güvendim. Yalvardım. Allah ım razı ol benden dedim hep. İyilik yapmak istedim. Hep. Ama yok yok. İnsanlar şu oldu bu oldu şükür diyor. Ben neye şükredeyim. Sağlığım da gitti. Dün hastaneye yatıracaklardı psikiyatri kliniğine. İyi olduğuma ikna ettim de çıktım. Yoksa damgalanacaktımhepten. Evde kaldı dediler, çocuğu olmadı dediler, her şeyi dediler hakkımdaabir deli demedikletikaldı
Kovaya su koyun evin ortasında başından aşağı dökün.Kafasına da şampuan dökün.Mecbur banyoya gidip o duş almak zorunda kalacak.Söyledim gitmiyor. Hâlâ bana ne oldu diye masum masum soruyor dün. Bu hepten dedirtiyor beni. Neymiş yorgunmuş. Her hafta mı yorgun ? İnsan yorgun diye haftalarca banyo yapmaz mı ya ben bu haldeyim anlamıyor hala. Boşanmak aklımda ama umudum kalmadı gelecekten. Defalarca yalvardım al canımı diye. Niye Allah nefret ediyor benden niye
Banyo sorunu deyince tamir gibi bişey anladımEşim haftalarca banyo yapmıyor bu yüzden de yaklaşmıyor. Banyo sorunu yüzünden kavga ediyoruz sürekli.
Söyledim gitmiyor. Hâlâ bana ne oldu diye masum masum soruyor dün. Bu hepten dedirtiyor beni. Neymiş yorgunmuş. Her hafta mı yorgun ? İnsan yorgun diye haftalarca banyo yapmaz mı ya ben bu haldeyim anlamıyor hala. Boşanmak aklımda ama umudum kalmadı gelecekten. Defalarca yalvardım al canımı diye. Niye Allah nefret ediyor benden niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?