- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Bak bende bugün tedaviye başladım , bunu kendim için yapıyorum elalem zerre kadar umrumda değil , önce ben önemliyim çünkü . Yatarak tedavi diyorsa doktor dinle , önce aklını başını topla sonrada boşan , kimseyi adam etmek , huyunu suyunu değiştirmek için gelmedin bu dünyaya sen .Eskiden yoktu böyle bir şey. Sinirden kendimi kaybediyorum
Evde kaldı dediler diye mi evlendiniz bu adamla önceden ilk zamanlar nasıldı yıkanırmıydıEvde kaldı dediler, çocuğu olmadı dediler, her şeyi dediler hakkımdaabir deli demedikletikaldı
Acilen destek alın normal değilsiniz konuşmalarınızdan çıkardığım bu.Merhaba, dertlenmek istiyorum sadece. Eşimle geçmiş sorunları çözemiyoruz. Kendisini bu konuda haklı görüyor. Defalarca banyo sorununu çözeceğini söylemesine rağmen değişen bişey yok. 6 yıl olduk . Çocuk istedim. Sadece normal bir hayat istedim ben . Hee yıl tatile gidelim, arabam evim olsun hava atayım herkese demedim. Bu hayattan sıradan şeyler istedim. Eşimle evimize gelelim. Çocuklarımızla oynayalım. Ev arabaolur Allah ın izniyle dedim. Olmadı. Ben bu hayatta çok sevilmedim. Bazen Allah ın bile beni sevmediğini düşünüyorum. İmtihan demeyin bitmedi bu imtihan ne imtihanmış ama doğduğumdan beri. Neye heves etsem olmuyor. Sıradan şeyler hemde. Ben öyle çiçekler böceklerde beklemedim bu hayatta sadece sevgi istedim. Bana çok gördüler. Ailem bile en yalnız zamanlarımda çocukluğumda gelip sarılması. Doğru düzgün arkadaşım olmadı olanlar ihanet etti. Sevdiğim dediğim adamlar bile sırtımdan vurdu. 37 yaşındayım . Bu saatten sonra boşansam bile, bu kadar sevgisizliktensonra kim sever beni. Çocuk olana kadar ben menapoza girerim. Hep yalnızlıkla imtihanım oluyor. Hep ama. Dün kriz geçirdim, kavga ettim eşimle, hiç olmadığı kadar bağırdım, hiç tanımasaydım keşke seni dedim. Bağırmadı, ne yaptığını sordu ısrarla. Daha geçen hafta dedim defalarca şu banyo sorununu çöz, normal bir aile olalım diye. Yalvardım. Kaç kadın kocasına yalvarır ki gel diye. O kadar çirkinim demek ki .hiç sevilmedim bu hayatta. Sonunda kriz geçirdim ve jilet attım kendime. Dikiş atıldı koluma. Ama kolumdan çok canın yanıyor canım
Psikolojik destek alın lütfenMerhaba, dertlenmek istiyorum sadece. Eşimle geçmiş sorunları çözemiyoruz. Kendisini bu konuda haklı görüyor. Defalarca banyo sorununu çözeceğini söylemesine rağmen değişen bişey yok. 6 yıl olduk . Çocuk istedim. Sadece normal bir hayat istedim ben . Hee yıl tatile gidelim, arabam evim olsun hava atayım herkese demedim. Bu hayattan sıradan şeyler istedim. Eşimle evimize gelelim. Çocuklarımızla oynayalım. Ev arabaolur Allah ın izniyle dedim. Olmadı. Ben bu hayatta çok sevilmedim. Bazen Allah ın bile beni sevmediğini düşünüyorum. İmtihan demeyin bitmedi bu imtihan ne imtihanmış ama doğduğumdan beri. Neye heves etsem olmuyor. Sıradan şeyler hemde. Ben öyle çiçekler böceklerde beklemedim bu hayatta sadece sevgi istedim. Bana çok gördüler. Ailem bile en yalnız zamanlarımda çocukluğumda gelip sarılması. Doğru düzgün arkadaşım olmadı olanlar ihanet etti. Sevdiğim dediğim adamlar bile sırtımdan vurdu. 37 yaşındayım . Bu saatten sonra boşansam bile, bu kadar sevgisizliktensonra kim sever beni. Çocuk olana kadar ben menapoza girerim. Hep yalnızlıkla imtihanım oluyor. Hep ama. Dün kriz geçirdim, kavga ettim eşimle, hiç olmadığı kadar bağırdım, hiç tanımasaydım keşke seni dedim. Bağırmadı, ne yaptığını sordu ısrarla. Daha geçen hafta dedim defalarca şu banyo sorununu çöz, normal bir aile olalım diye. Yalvardım. Kaç kadın kocasına yalvarır ki gel diye. O kadar çirkinim demek ki .hiç sevilmedim bu hayatta. Sonunda kriz geçirdim ve jilet attım kendime. Dikiş atıldı koluma. Ama kolumdan çok canın yanıyor canım
Kayın babanız hakkındaki yorumunuza gelene kadar kadin haklı diyordum ki orada koptum. Her şeyin bir sebebi olmak zorunda degil. Babanızın fazladan sevgisi zarar vermezdiEsiniz banyo yapmiyormus haftalarca.
O konuda sonuna kadar haklisiniz.
Ama diger taraftan sizi hayata karsi biraz pesimist gordum.
'Cocugum olana kadar menapoza girerim" sozunuz mesela cok negatif bi dusunce.
Bilmelisin ki hayatta mutlu olan insanlarin sebebi hayatinin super olmasi degil, hayata postif bakmalari.
Ornek veriyorum bi yasanmisliktan.
Okula giden otobusu kacirdik arkasasla.
Ben: oh mis, havada sicacik, durakta oturup diger otobusu beklerken az guneslenirim.
Arkadas: bak goruyomusun, butun bahtsizliklar beni buluyor, sende smdi benim yanimdasinya? Sanada gecti bahtsizligim benim yuzumden otobusu kacirdin bak.
Bu kadar kisa bi ozet kafi hayata bakis acisinin onemini vurgulamak icin.
Ailenden bahsettin. Benim babamda hic sivazlamadi benim basimi. Babam cok soguktur sevgisini asla gostermez. Ama simdi nisanlandim ve neyi farkettim biliyomsun? Nisanlimin babasida babama cok benziyor. Demek Allah kayinbabamin karakterine hazirlamak icin bana boyle bi baba vermis en bastan.
Cunku benim babam sen sakrak sarilan birisi olsaydi ben kayinbabamin soguklugundan uzulup, beni sevmedigini dusunup hatta kocama cikisicaktim " baban neden boyle" diye.
Merhaba, dertlenmek istiyorum sadece. Eşimle geçmiş sorunları çözemiyoruz. Kendisini bu konuda haklı görüyor. Defalarca banyo sorununu çözeceğini söylemesine rağmen değişen bişey yok. 6 yıl olduk . Çocuk istedim. Sadece normal bir hayat istedim ben . Hee yıl tatile gidelim, arabam evim olsun hava atayım herkese demedim. Bu hayattan sıradan şeyler istedim. Eşimle evimize gelelim. Çocuklarımızla oynayalım. Ev arabaolur Allah ın izniyle dedim. Olmadı. Ben bu hayatta çok sevilmedim. Bazen Allah ın bile beni sevmediğini düşünüyorum. İmtihan demeyin bitmedi bu imtihan ne imtihanmış ama doğduğumdan beri. Neye heves etsem olmuyor. Sıradan şeyler hemde. Ben öyle çiçekler böceklerde beklemedim bu hayatta sadece sevgi istedim. Bana çok gördüler. Ailem bile en yalnız zamanlarımda çocukluğumda gelip sarılması. Doğru düzgün arkadaşım olmadı olanlar ihanet etti. Sevdiğim dediğim adamlar bile sırtımdan vurdu. 37 yaşındayım . Bu saatten sonra boşansam bile, bu kadar sevgisizliktensonra kim sever beni. Çocuk olana kadar ben menapoza girerim. Hep yalnızlıkla imtihanım oluyor. Hep ama. Dün kriz geçirdim, kavga ettim eşimle, hiç olmadığı kadar bağırdım, hiç tanımasaydım keşke seni dedim. Bağırmadı, ne yaptığını sordu ısrarla. Daha geçen hafta dedim defalarca şu banyo sorununu çöz, normal bir aile olalım diye. Yalvardım. Kaç kadın kocasına yalvarır ki gel diye. O kadar çirkinim demek ki .hiç sevilmedim bu hayatta. Sonunda kriz geçirdim ve jilet attım kendime. Dikiş atıldı koluma. Ama kolumdan çok canın yanıyor canım
Kayın babanız hakkındaki yorumunuza gelene kadar kadin haklı diyordum ki orada koptum. Her şeyin bir sebebi olmak zorunda degil. Babanızın fazladan sevgisi zarar vermezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?