İzdivaç kadınla erkek arasında olan bir şeydir.Kk'da izdivaç yeriydi zaten.
İzdivaç kadınla erkek arasında olan bir şeydir.
Ben olabilirmiyimAnkara arkadaş aranıyor
Sanal takılmak için açmadım bu formuO zaman sanal takilacaksin
Erkek üye kız tavlamaya girer bu siteye =)) ben dertleşmekten güvenden dostluktan bahsediyorum =)) nereden anladınız arkadaşa ihtiyacımın olmadığını...Erkek uye sandım pardon
O kadarını bende biliyorum
Ama yazdıklarınızdan oyle anladım
Arkadasa ıhtıyacınız yok bence
Ben varım canm ama bıde sıpam var :)İstanbulda oturan varmı
Erkek üye kız tavlamaya girer bu siteye =)) ben dertleşmekten güvenden dostluktan bahsediyorum =)) nereden anladınız arkadaşa ihtiyacımın olmadığını...
çok severim spalarıBen varım canm ama bıde sıpam var :)
Tabi orada haklısınız yıllarca yüz yüze baktığım insanları bile tanıyamamışım ben.. evet bende yeni üyeyim kadınların samimiyeti çekti beni bu siteyeYanlış anlamam doğal hani.
Arkadasa ihtiyacınız yok derken
Burda dertlerinizi anlatabilirsiniz.
Sanal olarakta kimseye güvenmeyin
Kimin ne olacagını bılemezsınız.
Nerede oturuyorsunuzYalnizlar klubune dönmüş burası. Ben de birtek ben yalnizim arkadasim yok saniyordum. Zaten arkadasi olan gezen tozan buraya bu kadar sık girmez demiben de istanbuldayim. Dertlerinize dertdaş sirlariniza sirdas olurum. Bana sirtinizi dönebilirsiniz. Gelen herkese kapim acik dostlar
Kurtköydeyim istanbulun bi ucundan bi ucuna resmenArnavutköy. Ama bikac aya beylikduzune gecicem. Sen?
Teşekkür ederim sende öyle saolunAynen yaa.. Olsun bir derdin sıkıntın olursa paylasmaktan cekinme.
Herkes yanlış arkadaş seçiyor demekki... :-(şimdi herkes yalnızsa niye herkes yalnızzzz
bu kadar arkadaş arayan varken nası arkadaşımız yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?