İyi kalpli kız arkadaş arıyorum =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanlara işi yaradığın kadar iyisin. Çok arkadaşıma destek oldum arkasında oldum ama kişisel menfaatleri için o olay karşında arkamda durmadı. Kötü olan ben oldum Artık güven konusunda bende çekimserim.

İzdivaç kadınla erkek arasında olan bir şeydir.

Erkek uye sandım pardon
O kadarını bende biliyorum
Ama yazdıklarınızdan oyle anladım
Arkadasa ıhtıyacınız yok bence

Sırtimin kevgire döndugu bu zamanlar da dertlesmek konuşmak gibisi olamaz.. İyi miyim bilmem ama yazabilirsiniz..
Elimden geldiği kadar dertlerinize ortak olabilirim..

Erkek uye sandım pardon
O kadarını bende biliyorum
Ama yazdıklarınızdan oyle anladım
Arkadasa ıhtıyacınız yok bence
Erkek üye kız tavlamaya girer bu siteye =)) ben dertleşmekten güvenden dostluktan bahsediyorum =)) nereden anladınız arkadaşa ihtiyacımın olmadığını...

Erkek üye kız tavlamaya girer bu siteye =)) ben dertleşmekten güvenden dostluktan bahsediyorum =)) nereden anladınız arkadaşa ihtiyacımın olmadığını...

Yanlış anlamam doğal hani.
Arkadasa ihtiyacınız yok derken
Burda dertlerinizi anlatabilirsiniz.
Sanal olarakta kimseye güvenmeyin
Kimin ne olacagını bılemezsınız.

Yalnizlar klubune dönmüş burası. Ben de birtek ben yalnizim arkadasim yok saniyordum. Zaten arkadasi olan gezen tozan buraya bu kadar sık girmez demi ben de istanbuldayim. Dertlerinize dertdaş sirlariniza sirdas olurum. Bana sirtinizi dönebilirsiniz. Gelen herkese kapim acik dostlar

Ben varım canm ama bıde sıpam var :)
çok severim spaları kaç
Yanlış anlamam doğal hani.
Arkadasa ihtiyacınız yok derken
Burda dertlerinizi anlatabilirsiniz.
Sanal olarakta kimseye güvenmeyin
Kimin ne olacagını bılemezsınız.
Tabi orada haklısınız yıllarca yüz yüze baktığım insanları bile tanıyamamışım ben.. evet bende yeni üyeyim kadınların samimiyeti çekti beni bu siteye

Nerede oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…