İyi kalpli kız arkadaş arıyorum =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saka bi yana benimde en son lisede arkadasim olmustu.cok ozlemisim.keske dertlerimi anlatabilecegim inun icin biseyler yapabilecegim sirdasim guvendigim biri olsa yani ( ah ah

Saka bi yana benimde en son lisede arkadasim olmustu.cok ozlemisim.keske dertlerimi anlatabilecegim inun icin biseyler yapabilecegim sirdasim guvendigim biri olsa yani ( ah ah
Aynen öyle ya bende onı istiyorum güvenmek istiyorum galiba hep yanlış indanlar çıkmış karşımıza

Aynen öyle ya bende onı istiyorum güvenmek istiyorum galiba hep yanlış indanlar çıkmış karşımıza
Oyle canm guvendim bosa cikti derdimi paylastim derdime dert oldu .valla artik cok skntili zamanlarimda birine derdimi anlatmak onunla konusup aklimdan dusunceleri silmek istiyorum.arkadasim olmadigi icin butun skntilari kendime dert ede ede depresyona bile girdim.insan zor zamanlarinda destek verecek birini ariyor her zaman .

Resmen duygularımı dışarı vurdun bende tamda bu yüzden depresyona girdim..

Bende ailemden uzaktayim Ankaraya gurbete gelin geldim.
Hala alisamadim buralara hala bi arkadaş edinemedim.
Olan arkadaslarimda kirginim.
Hep ben ara hep ben olmazki.
Öyle oluncada beni aramayani ben niye arıyorum diyip aramiyirum ve yalnızım.
İnsan istiyoki guvenecegi anlaşabileceği vefakar arkadaşlıkları dostlukları olsun ama olmuyo işte.
Sorun nerde bende bilmiyorum.

Kızlar konu açmam lazım nerden açılıyor ya açamıyorum yardım edin

en yakın arkadaşım evlenip kıbrısa yerleşince bende kendimi çok yalnız hissetmiştim. diğer arkadaşlarda artık evlendi ve ben dahil bir çoğu çoluk çocuğa karıştı. sık görüşmeler yerini nadir buluşmalara bıraktı.. nadir buluşmalarda bayramdan bayrama mesajlaşmalara.... maalesef hayat böyle. sen dersin "hep ben arıyorum" diye... öteki de aynı "ben arıyorum hep".... sonuç; zamanla yok olan eski dostluklar... araya giren mesafeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…