19 yaşında 1 kızınmı varBende 19 evliyim bide bi kızım var bir haftalık
1 ay oldu 19 olalıE
evet canım
Çok güzel1 ay oldu 19 olalı
Allah bagislasinBende 19 evliyim bide bi kızım var bir haftalık
Sağol canım benimAllah bagislasin
Aynen öyle ya bende onı istiyorum güvenmek istiyorum galiba hep yanlış indanlar çıkmış karşımızaSaka bi yana benimde en son lisede arkadasim olmustu.cok ozlemisim.keske dertlerimi anlatabilecegim inun icin biseyler yapabilecegim sirdasim guvendigim biri olsa yani( ah ah
Evet canım ya erken oldu evliliğimde çocuğumda ama bebeğime çok aşığım iyiki doğmuşÇok güzelama çok erken hayırlısı buymuş demekli allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inş.
Oyle canm guvendim bosa cikti derdimi paylastim derdime dert oldu .valla artik cok skntili zamanlarimda birine derdimi anlatmak onunla konusup aklimdan dusunceleri silmek istiyorum.arkadasim olmadigi icin butun skntilari kendime dert ede ede depresyona bile girdim.insan zor zamanlarinda destek verecek birini ariyor her zaman .Aynen öyle ya bende onı istiyorum güvenmek istiyorum galiba hep yanlış indanlar çıkmış karşımıza
Resmen duygularımı dışarı vurdun bende tamda bu yüzden depresyona girdim..Oyle canm guvendim bosa cikti derdimi paylastim derdime dert oldu .valla artik cok skntili zamanlarimda birine derdimi anlatmak onunla konusup aklimdan dusunceleri silmek istiyorum.arkadasim olmadigi icin butun skntilari kendime dert ede ede depresyona bile girdim.insan zor zamanlarinda destek verecek birini ariyor her zaman .
Sayfa çok karışık yada benim telefonumda öyle gözüküyorKızlar konu açmam lazım nerden açılıyor ya açamıyorum yardım edin
Sayfaları degistirdigin yerde yeni konu aç yaziyoryaKızlar konu açmam lazım nerden açılıyor ya açamıyorum yardım edin
Yok canım bende yazmıyor bir kere açtım nasıl açtığımı hatırlamıyorumSayfaları degistirdigin yerde yeni konu aç yaziyorya
Ben öyle acmistim bdv formuna ilk girdiğiniz sayfada aşağıda yazıyor bende canım.Yok canım bende yazmıyor bir kere açtım nasıl açtığımı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?