- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
Yok canım bdv formu yazmıyor bir yerdeki gireyim ;(Ben öyle acmistim bdv formuna ilk girdiğiniz sayfada aşağıda yazıyor bende canım.
buluşma topikleri de mi var ben hiç görmedim.arkadaş arayanlar!!! sizi buluşma topiklerine alalım öyleyse.. :) Mesela İstanbul'dan kimler var?
Hah buldum çok sağol bebeğimNasıl yazmıyor bir derdim var sayfasındaki konuyu okuyorsun ya suanda sen başlık var ya bu konunun başlığı onun hemen üzerinde forumlar hayatın içinden bir derdim var yazıyor ordaki bir derdim vara tikla bakalım yani eğer yazıyorsa
buluşma topikleri de mi var ben hiç görmedim.
Rica ederim canımHah buldum çok sağol bebeğim
Bulusamadiginiza göre yokmuşbilmem, yok mu :)) ben birkaç topiğe falan yazıyorum gerçi bi buluşamadık orası ayrı
Oyle canm guvendim bosa cikti derdimi paylastim derdime dert oldu .valla artik cok skntili zamanlarimda birine derdimi anlatmak onunla konusup aklimdan dusunceleri silmek istiyorum.arkadasim olmadigi icin butun skntilari kendime dert ede ede depresyona bile girdim.insan zor zamanlarinda destek verecek birini ariyor her zaman .
Istersen bana yazabilirsin istersen bende seni dinlerimResmen duygularımı dışarı vurdun bende tamda bu yüzden depresyona girdim..
Bende qyniyim canm ailemden uzaktayim ankaraya gelin grldim hic arkadasim da yok cok skliyorum istersen bana yazabilirsin :))Bende ailemden uzaktayim Ankaraya gurbete gelin geldim.
Hala alisamadim buralara hala bi arkadaş edinemedim.
Olan arkadaslarimda kirginim.
Hep ben ara hep ben olmazki.
Öyle oluncada beni aramayani ben niye arıyorum diyip aramiyirum ve yalnızım.
İnsan istiyoki guvenecegi anlaşabileceği vefakar arkadaşlıkları dostlukları olsun ama olmuyo işte.
Sorun nerde bende bilmiyorum.
çoook fedakarlık yapmayın:)Benim orta okulda lisede üniversitede çok arkadaşım oldu ama hiç biriyle ilişkim yürümedi. Ben aradım ben sordum ben gittim kız arkadaşlarım için maddi manevi hertürlü yardım yaptım zamanında ama kimse arayıpta sen nasılsın diye sormadı kötü günlerimde kimse yoktu yanımda. ben sadece gerçekten güvenebileceğim bir kız arkadaş arıyorum.
Sorması ayıptır bu kadar kısa zamanda nasıl bu kadar başarılı olabildin iş eş çocuk bana da,sırrını versene 41 kere maşşallah diyorum size...tüüüü tüüü tüBnde 25 y evliyim hamileyim :) bakanlikta uzmanim ☺ herkese basarilar☺
Beni de alan çıkmadı zatenSen beni al canım
Etrafımda arkadaş olabilecek kimse yoksa nasıl olcak pekiBoyle ararsan zor.arkadas kazanilir boyle yoldan bulunmuyorki (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?