aslında ben kvalidemden çekmedim. sağlık sorunları var kadının onun verdiği bir sıkıntı oluyor bazen ve hep konuşur başka bir şey yok, eylem yok yani. sadece susmadan konuşur, dinlemezsen sorun yok.annem dinler mesela..Elbette oylesi de var ama benim dedigim kesim de sesini duyuramadigindan azinlik gibiler ama coklar. Yine onyarginin altini ciziyorum. Sen kvden cekmissin belli o yuzden gelinlerin anlattiklari daha sicak geliyor belki. Hem kv adayiyim, hem gelinim, hem gorumce(ydim) hem gorumcem var. Etrafim ornek dolu. Iyi kv kotu kv,iyi gelin kotu gelin, iyi gorumce kotu gorumce, ornekleri arttirmayim konu sapmasin. Bence iyi insan kotu insan var, tecrubelerim bu sonucu cikartiyor.
ben bile sevdim uzaktanÇok iyi kalpli bir kadın. Genel olarak iyi kalpli yani. Sadece bana karşı değil. Eli açıktır, güler yüzlüdür, yardımseverdir. Allah razı olsun hiç kalp kırmaz.
Senin sıkıntı da farkli bir ornek iste. Diyorum ya burda gelinlerin anlattiklarini duyunca dehsete dusuyorum oncelikle boyle kayinvalide(insan) mi olur diye, ikincisi bir gelin nasil kv icin ölsün,kvler hep kötudur der diye. Vallahi korkuyorum, ben de gelinim, bana nasil davranildiginda hosuma gidecegini biliyorum ama disardan fikir almak da iyi geliyor. O yuzden takip ediyorum. Aslinda bir arkadas yazmis, bu biraz da yapiyla ilgili, kimi ilgiden hoslanir, kimi ilgilenilmemekten,bakalim bahtimiza ne cikacakaslında ben kvalidemden çekmedim. sağlık sorunları var kadının onun verdiği bir sıkıntı oluyor bazen ve hep konuşur başka bir şey yok, eylem yok yani. sadece susmadan konuşur, dinlemezsen sorun yok.annem dinler mesela..
ama kperdimi hiç ama hiç sevmem. kvalideme olan sevgi anlayışım kpederden yansıma.
İyi kayınvalide vardır,
Benim kayınvalidem ve annemin kayınvalidesi rahmetli babanem bunların başında geliyor.
Bu arada iyi olmak sonradan oluşan bir meziyet değildir
iyilik içten olmaktır, oynamamaktır.
Harfi harfine katiliyorum sana. Iki tarafin da iyi olmasi lazim maalesef, yani denk dusmek lazim,aksi halde sen istedigin kadar iyi ol yaptigin her iyi sey sana yol, su, elektrik olarak geri donebilir, bir bakmissin ölesice kayinvalidesin ya da cemkiren gelinsinBenim kayınvalidem de gayet iyidir.
Ancak insanoğlu çok nankör ağzı ile kuş tutsa yaranamayacak kayınvalideler var. Kayınvalidenin iyi olması tek balına bir şey ifade etmiyor gelin de iyi niyetli olmadıktan sonra.
ben kpedrimi bir kere beni istediği zaman gördüm, bir kere düğün işi konuşulacağı zaman geldi zaten farklı şehirlerdeydik sanki kendi ödeyecek gibi nereden bilebilirdim ki eşim maaşından ödeyecekmiş... sonra bir de düğünde gördüm. en son geçen sene ramazan bayramında gördüm. bu sene gtmedim kurbanda da gitmeyi düşünmüyorum. bu seneyi böyle kotardım, seneye Allah kerim.
bence çok şık bir ayakkabı ve canta alınvallahi yeni nişan yaptık.şu anda bütçem yok takı almak için.gümüş veya imitasyon olur mu ki.öyle şeyleride seviyo ama.bide ayın 19 unda doğum günü var.ailece yemeğe çıkarmayı düşünüyoruz.yanına ne hediye alsam ki?
bence çok şık bir ayakkabı ve canta alıncok mutlu olur
klasik siyah alırsa herkez begenır bence .Zevkini bilemez belki :S Değiştirmek zorunda kalırsa da üzülebilir konu sahibi.
klasik siyah alırsa herkez begenır bence .
yada kırmızııııııııııklasik siyah alırsa herkez begenır bence .
- Kendinde eksik gördüğü bir şeyde mutlaka sorar fikir alır, hiç ben büyüğüm en iyisini ben bilirim önce bana soracaksınız tavrı yoktur. Bu yüzden ben de sormaktan, ondan birşeyler öğrenmekten veya onunla beraber ortak birşeye karar vermekten keyif alırım.
- Hiç bir zaman kırıcı laf duymadım ağzından. Eleştirisini bile çok makul şekilde söyler. Konuşmama, tavrıma çok dikkat ederim bu sebeple.
- Yüzü güler her zaman, morali bozuksa sebebini de açıklar. Acaba ne oldu yoksa benim yüzümden mi diye içim içimi yemez.
- İlgisinin ayarını beni tanıdıkça yaptı. Eşimle her gün telefonlaşırlar ama benim o kadar konuşmaya pek meyilli olmadığımı anlayınca, beni bu şekilde kabul etti. Selamını, duasını yollamayı hiç ihmal etmez ama. Bu yüzden ikisinin konuşmaları hiiç gözüme batmaz.
- Ben onun evine gittiğimde bir iş yapılacaksa kesinlikle işi buyurmaz. Hadi beraber şunu yapalım der en basitinden, benim farklı şekilde yaptığım bir durum olursa dener, onunkini denetir. Yorgunluk bile hissetmem iş sonrası.
- Evimize ilk geldiğinde kızım buzdolabını açayım mı, kimisi hoşlanmaz mutfağına girilmesinden dedi mesela gözüm kapalı herşeyimi emanet ederim o laftan sonra, güvenim tam.
- Yanımda kimseyi kötülemez, beni ne görümcemle ne de başka bir gelinle karşılaştırır. Derdimi rahatça paylaşırım bu yüzden.
- Eşimle ilgili şeyler söylerken adildir, kusurunu saklayıp iyi taraflarını göklere çıkarmaz. Başkası hakkındaki düşüncelerine de değer vermemi sağlar bu tutumu.
Kendisini çok sevmekten, içimden gelerek anne demekten başka bir çare bırakmadı bana
Despera cok guldurdun beniBen de potansiyel kayinvalide adayiyim diyebilirim ama tifil gobekli degilim,yelekti patikti hic sevmem, limon kolonyasindan nefret ederim, ama kuru fasulyeyi de iyi pisiririm, haftada 4 gun spora gider kardiyo calisir,fitness yaparim,kurt kopegimiz var onunla bogusmaya bayilirim, ogullarim en cok eglendigim arkadaslarim.
Konu sahibine de konu icin tesekkur ediyorum cunku gelinleri burada okudukca dehsete dusuyorum, benden "kaynana" olmaz diyorum, yandim yani anlayacaginiz , hem de 2 kere
Ay maşallah ya Bukadar düşünceli bi kv !
Benim kayınvalidem olur musunuz lütfen :)
2 hafta olmuş nişanlanalı 1 kere aramışsınız sıra onda
Üstüne düşmeyin kafanızı onunla meşgul etmeyin
Oğlunuzu doldurmayın
Karışmayın
Güleryüzü olun
Gelin olarak tanıtmayın kızım olarak tanıtın
Güzel huylarını güzel görünşünü söyleyin
Ara sıra ufak tefek hediye alın
Zaman zaman dışarda kahve içmeye davet edin
Rakip görmeyin
Bazen mesaj atın güzel kızım günaydın gibi
Sevdiği şeyleri öğrenin o geldiğinde muhakkak onları yapın
neden böyle yazdınız biz de kayınvalide olmayacağız mı sanki Allah izin verirse ilerde. kadın iyi niyetle konu açıp ne yapmalıyım diye sormuş yani hayret birşey
Geyik olduğunu anlayan anladı da anlamamış olana tırnaklarını çıkarmışsın kaynana gibi.Geyikti o anlayana.
Size mi soracaktım ayrıca ne yazacağımı?
Yorum nazisi misiniz?
Hayret bişey.
Yanlis anlasma olmasin henuz kv degilim ama unv ogrencisi bir oglum ve arkadasi varanammmm hemde fıtness yapan kaynana sız evde hep makyajlı guzel gıyımlısınızdır de sımdı cok özel olmazsa sızın camasır suyu olmuş evde gıydıgınız esofmanınız yok mu? eger bu da yoksa hayranınızım bılın ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?