Bu da sabah aklıma geldi Dijital ateş ölçeriniz mutlaka olsun... Kulaktan yada alından ölçenlerden...
Bunu baştaki listeyede ekleyeceğim..
Burun aspiratörüne katılıyorum..Bizim çok ihtiyacımız olmadı çok şükür ama bebeğin burnu tıkandığında başka türlü açmak çok zor... Ve mutlaka bir poaket serum fizyolojik olsun evinizde....
bencede ateş ölçer mutlaka olmalı katılıyorum ama ilk bebişler için en sağlıklı olanı eski tip civalı olanlar...dijitallerde yanılma payı var sonradan kullanılabilir ama ilk zamanlar ihtiyaç olursa civalılardan bulunsun evinizde hatta ben bebek bakım çantamda ateş düşürücü şurup ve ateş ölçeri herzaman taşıyorum ne olur neolmaz...
Dr.Browns biberon da çeşitler var mı acaba? hangisini öneriyorsunuz peki?
mesela pipetli gibi olanı var görmüştüm ya da geniş ağızlı olanı var mı bilmiyorum.kısacası siz hangisinden memnun kaldınız?[/QUOTE
Dr.Brown'un biberonlari ozellikle gaz problemli cocuklar icin dizayn edilmis, patentli biberonlar. Icindeki sistem biberondaki havayi bebegin yutmasini engelleyerek gazi onluyor. Ben Amerikada yasiyorum, burda cok populer, bende tum kullanici yorumlarini okuduktan sonra dr.brown almaya karar verdim. Cam olanlarindan alicam, yalniz okudugum reviewlerden sunu ogrendim cam biberonlarin iki cesidi varmis, uzerindeki olcekler mavi renkli yazilmis olanlar, birde olcekler kabartma seklinde belirlenmis olanlar. yazili olanlar cok cabuk cikiyormus, eger bulabilirseniz kabartma seklinde belirlenmis olanindan alin, yada yoksa yazili olanlarin uzerini kullanmadan seffaf oje surunki, yikandiktan sonra cikmasin.
Bende bir ara gidip alicam, kucuk boyundan iki tane alayim diyorum ilk zamanlar icin.
verdiğin bilgiler için sağol bende 32 haftalık hamileyim ve alış veriş konusunda kafam çok karışmış durumda.öğrenmek istediğim birşey var acaba kıyafet olarak neler almalıyız. yardımcı olursan çok sevinirim.
Dr.Browns biberon da çeşitler var mı acaba? hangisini öneriyorsunuz peki?
mesela pipetli gibi olanı var görmüştüm ya da geniş ağızlı olanı var mı bilmiyorum.kısacası siz hangisinden memnun kaldınız?[/QUOTE
Dr.Brown'un biberonlari ozellikle gaz problemli cocuklar icin dizayn edilmis, patentli biberonlar. Icindeki sistem biberondaki havayi bebegin yutmasini engelleyerek gazi onluyor. Ben Amerikada yasiyorum, burda cok populer, bende tum kullanici yorumlarini okuduktan sonra dr.brown almaya karar verdim. Cam olanlarindan alicam, yalniz okudugum reviewlerden sunu ogrendim cam biberonlarin iki cesidi varmis, uzerindeki olcekler mavi renkli yazilmis olanlar, birde olcekler kabartma seklinde belirlenmis olanlar. yazili olanlar cok cabuk cikiyormus, eger bulabilirseniz kabartma seklinde belirlenmis olanindan alin, yada yoksa yazili olanlarin uzerini kullanmadan seffaf oje surunki, yikandiktan sonra cikmasin.
Bende bir ara gidip alicam, kucuk boyundan iki tane alayim diyorum ilk zamanlar icin.
aslında verdiğiniz bilgilerden sonra alayım diye düşünmüştüm ama sonra çin malı olduğunu duyunca vazgeçtim..
ve hala da karar verebilmiş değilim şu anda nuk ya da avent tercih etmeye çalışıcam.bakalım hayırlısı...
aslında verdiğiniz bilgilerden sonra alayım diye düşünmüştüm ama sonra çin malı olduğunu duyunca vazgeçtim..
ve hala da karar verebilmiş değilim şu anda nuk ya da avent tercih etmeye çalışıcam.bakalım hayırlısı...
kızlar size tavsiyem cam biberon kullanın,doktorlarda oneriyor bunu.chicconun biberonları çok kullanıştı,camı temizlemeside kolay,digerleri kaynatılınca hiç güzel gözükmüyorlar:ecrin_bebek:
fulyancım ben tavsiyeler ve yorumlar üzerine medelanın mini elektrikli ve pilli olanını aldım henüz kullanmadım inşallah benimde doğumum nisanda olacak .bir çok kişi memnun mağazadaki görevli de en çok medela tercih edildiğini söyledi.
sekercik bebiş kaç aylık suyu ne ile içiyr.biberon kullanılmıyr demişsinde.
cnm biz 5. aya girdik dr bir şey verdirmiyor biberon kullanmıyoruz şimdilik bilmiyorum suda kullanır mı veya kaşıkla mı veririz silikon mama kaşığımız var ondan da çok memnnum zira ilaçlarını onla veriyorum iki adet aldıydım
cnm benimde doğm nisanda.neden hemen pompa aldın.lazım olduğunda alsaydın keşke.belki kullanman gerekmez diye diyorum.ben çalıştığım halde gerektiğinde alıcam.nette 130tl civarı sen kaça aldın cnm güle güle kullan.
elacım bende aslında öyle düşünüyordum ama forumda doğum yapmış tecrübeli arkadaşların yorumlarını okuyunca almaya karar verdim,göğüste süt birikince inanılmaz ağrı yapıyormuş taş gibi oluyormuş benim annemde bu konuda çok sıkıntı çekmiş o da almamı tavsiye etti,birde dışarıda acil bir işim olucağı zaman kullanırım falan diye aldım.alışverişimi toplu ve nakit yaptım 120 tl ye geldi,sağol canım teşekkürler
fulyancım ben tavsiyeler ve yorumlar üzerine medelanın mini elektrikli ve pilli olanını aldım henüz kullanmadım inşallah benimde doğumum nisanda olacak .bir çok kişi memnun mağazadaki görevli de en çok medela tercih edildiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?