Doğuma Hazırlık İyi ki almışım diyeceğiniz eşyalar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi innuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
verdiğin bilgiler için sağol bende 32 haftalık hamileyim ve alış veriş konusunda kafam çok karışmış durumda.öğrenmek istediğim birşey var acaba kıyafet olarak neler almalıyız. yardımcı olursan çok sevinirim.

bencede ateş ölçer mutlaka olmalı katılıyorum ama ilk bebişler için en sağlıklı olanı eski tip civalı olanlar...dijitallerde yanılma payı var sonradan kullanılabilir ama ilk zamanlar ihtiyaç olursa civalılardan bulunsun evinizde hatta ben bebek bakım çantamda ateş düşürücü şurup ve ateş ölçeri herzaman taşıyorum ne olur neolmaz...

Biz alından ölçen aldık chicconun, civalı dereceden biraz korkuyorum ama ateşini teyit etmek için bulunduruyum bari bi tane.

bende tavsiyeler üzerine dr. brown's biberonlarından aldım bir büyük boy yanında 3 adet aylara göre biberon emzikleri de var,birde küçük boy biberonu.
ateşölçer almak istiyorum ama hangisi en iyisi ona karar veremedim plus med diye bir marka var kullanan varsa bilgi verebilir mi?
diğer sorumda banyo termometresi,dijital mi olmalı yoksa normal derecelilerde işimizi görüyor mu?
bilmiyorumkismile

nupe, bende aynı sorunu yaşıyordum.banyo termometresini nasıl alsam diye sonunda tchibo'nun dijital term.aldım.Yinede kendim dokunarak testten geçiririm diye düşünüyorum.dr.brown's biberonları her yerde mi yoksa seçkin mağzalardamı bulunabilir.Bende almayı düşünüyorum da.

Kızlar birde uyku tulumu alın derim..
Eğer bebişleriniz kış yada bahar bebeği olacaksa üstünü açma yada örtüyü kafasına çekme konusunda başarılı oluyorlar. Uyku tulumunun içinde öyle bir problem olmayacaktır.. Bunu da ekliyim baştaki listeye...

Dr. Browns un biberonlarına gelince ilk dönemler için iyi oldu ben 1 tane almıştım. Ama şimdi nuk un cam biberonlarından alacağım. Dr. Browns çin üretimi bilginiz olsun. Biberon alacaksanız cam tercih edin derim...Ayrıca dr. Browns un biberonları zor temizleniyor. parça sayısı fazla olduğu için...

Canım kıyafet olarak ben hep alt üst takımları tercih ettim. Aslında bu konuda vereceğim fikir sağlıklı olmaz çünkü benim oğlum kasımda doğdu sizinki yaz bebeği olcak..ama en az 10 tane kolsuz ve kısa kollu çıtçıtlı body alın. İyi esniyor olmasına dikkat edin. Havlusu mutlaka iki tane olsun bol bol çiş yapıyorlar sık yıkanıyor. Yedeğiniz bulunsun. Onun haricinde yenidoğan kıyafetlerini sadece ilk 15-20 gün giyer o yüzden 3-6 ay yani 62 bedenlerden alın elinizde kalmasın... ancak bu anlamda yardımcı olabilirim...

peki kızlar süt pompası ne aldınız?memnun kalsınız mı?nisanda doğumum olacak inşallah .biran önce almam gerk.

fulyancım ben tavsiyeler ve yorumlar üzerine medelanın mini elektrikli ve pilli olanını aldım henüz kullanmadım inşallah benimde doğumum nisanda olacak .bir çok kişi memnun mağazadaki görevli de en çok medela tercih edildiğini söyledi.

canlarım ben de yeni bir anne olarak tecrübelerimi aktarayım:

1- otokoltuğu+anakucağı şeklinde olanlar kullanışlı biz bi zaman evde kullandık çünkü hemen çıkılmıyor bebişle sonra arabaya transfer ettik işe yarıyor
2- bol çıtçıtlı body ve zıbın ben atlet gibi zıbın giydirdim sürekli çünkü hem ev soğuk oluyordu hem de üst üste giydirmekten daha mantıklı geldi o bodylerin ne kadar hızla kirlendiğini görünce şok olacaksınız kaka yaptı mı baştan aşağı soyuyorsunuz mutlaka bolca body ve zıbın bulundurun ben alta zıbın üste body giydirdim hep
3- dondy hayatımı kurtardı resmen bizim yatak odasına beşiği sığmadı dondy tam olarak yatıyor kendi kendine sallanıyor müzik çalıyor oğlum beş aylık hala onda yatıyor geceleri, benm yattığım tarafa kurduk iyice de yanaştırdık kenarlrı yüksek olmadığı için gece emzirip yatırdığımda sürekli gözümün önünde kustu mu noldu derdi yok uyandımı die bi göz ucuyla bakmam yetiyor zaten bi süre sonra da mama sandalyesi olarak kullanıcaz
4- ben büyüyen beşik aldım gündüz de onda yatıyor çekmeceler filan baya yetti bana ben memnun kaldım
5- valla kanguruyu ablam verdi ama hiç kullanmadım çünkü hiç çıkamadım bebeişle eğer pek çıkmayacaksınız almayın
6- araba olara puset tercih ettim ama pek yer kaplamıyor her özelliği de var fiyatı da uygun yeni çıkmış
aklıma gelenler bunlar kızlar
emzirme ystığı filan almadım zaten artık bebiş oturur gibi emiyor
pompa da almadım dışarı çıkmam şartsa elimle sağıverdim ben gerek görmedim
biberon da çok az kullanıldı bilmem bu saatten sonra kullanılır mı
emzik dıaşrı çıkınca hayat kurtarıyor ağladımı yolda filan veriyorum ama evde emziğe bağımlı değiliz buna da şükrediyrum

sekercik bebiş kaç aylık suyu ne ile içiyr.biberon kullanılmıyr demişsinde.

cnm benimde doğm nisanda.neden hemen pompa aldın.lazım olduğunda alsaydın keşke.belki kullanman gerekmez diye diyorum.ben çalıştığım halde gerektiğinde alıcam.nette 130tl civarı sen kaça aldın cnm güle güle kullan.

sekercik bebiş kaç aylık suyu ne ile içiyr.biberon kullanılmıyr demişsinde.

cnm biz 5. aya girdik dr bir şey verdirmiyor biberon kullanmıyoruz şimdilik bilmiyorum suda kullanır mı veya kaşıkla mı veririz silikon mama kaşığımız var ondan da çok memnnum zira ilaçlarını onla veriyorum iki adet aldıydım

saol cnm

elacım bende aslında öyle düşünüyordum ama forumda doğum yapmış tecrübeli arkadaşların yorumlarını okuyunca almaya karar verdim,göğüste süt birikince inanılmaz ağrı yapıyormuş taş gibi oluyormuş benim annemde bu konuda çok sıkıntı çekmiş o da almamı tavsiye etti,birde dışarıda acil bir işim olucağı zaman kullanırım falan diye aldım.alışverişimi toplu ve nakit yaptım 120 tl ye geldi,sağol canım teşekkürler

bende teşekkür ederim cnm cevabın için.

teşekkür ederim canım.ben de medela alacam yorumlar onu gösteriyor.bizim topiğe uğramıyorsunj galiba.beklerim orda da.-2010 nisan anneleri-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…