cnm benimde doğm nisanda.neden hemen pompa aldın.lazım olduğunda alsaydın keşke.belki kullanman gerekmez diye diyorum.ben çalıştığım halde gerektiğinde alıcam.nette 130tl civarı sen kaça aldın cnm güle güle kullan.
Canım eğer çalışacaksan hiç düşünme al derim. Bende almamıştım çalışmaya başlayınca alırım demiştim. Ama hastaneden çıktığım gün fikrim değişti. Başta bebeğin emmesi ile ilgili çeşitli sorunlar olabiliyor. Hastanede odaya birtane getirmişlerdi. Bende çıkar çıkmaz aldırdım eşime o akşam. Hiçte pişman olmadım. Gece bazen çok süt olunca sağıp atıyorum dondurucuya yedekte olsun diye.
Birde kızlar doğum valizinize humana still-tee mutlaka koyun. Birde sezeryan falan olursanız sütünüzün kolay gelmesi için sıcak havlu vs. Yada hastanede imkan olursa duş alın çabucak geliyor sütünüz şakır şakır..
Canım humana still-tee nedir* :kedi: sezeryanlıyken hemen duş aldırıyolarmı yani dikiş için sorun olmazmı.ayrıca sıcak havluyu göğüsleremi koymak gerekiyor?fisfisfis
Canım eğer çalışacaksan hiç düşünme al derim. Bende almamıştım çalışmaya başlayınca alırım demiştim. Ama hastaneden çıktığım gün fikrim değişti. Başta bebeğin emmesi ile ilgili çeşitli sorunlar olabiliyor. Hastanede odaya birtane getirmişlerdi. Bende çıkar çıkmaz aldırdım eşime o akşam. Hiçte pişman olmadım. Gece bazen çok süt olunca sağıp atıyorum dondurucuya yedekte olsun diye.
Birde kızlar doğum valizinize humana still-tee mutlaka koyun. Birde sezeryan falan olursanız sütünüzün kolay gelmesi için sıcak havlu vs. Yada hastanede imkan olursa duş alın çabucak geliyor sütünüz şakır şakır..
Canım humana still-tee sütü arttıran granül çay. Çok faydası oluyor ( yani bana oldu). Bebek mağazalarında ve tüm eczanelerde var. Kimi doktor duş için izin vermiyor kimi veriyor dikişlerinin durumuna göre değişiyor canım. Ama duş alamasan bile gögüslere sıcak havlu koymak ta işe yarıyor...
cnm ben normal doğum yaptım ve dr beş gün banyoya izin vermedi önce dikişlere baktı sonra izin koparabildim fena olduydum artık yıkanmadığımdan:)Canım eğer çalışacaksan hiç düşünme al derim. Bende almamıştım çalışmaya başlayınca alırım demiştim. Ama hastaneden çıktığım gün fikrim değişti. Başta bebeğin emmesi ile ilgili çeşitli sorunlar olabiliyor. Hastanede odaya birtane getirmişlerdi. Bende çıkar çıkmaz aldırdım eşime o akşam. Hiçte pişman olmadım. Gece bazen çok süt olunca sağıp atıyorum dondurucuya yedekte olsun diye.
saol cnm tavsiyen için.alırdım ama şuara bebiş için çok masraf ettik ev içinde.ama sonra almam lazım tabi.birde bu çayın fiyatı nekadar acaba.
saol cnm tavsiyen için.alırdım ama şuara bebiş için çok masraf ettik ev içinde.ama sonra almam lazım tabi.birde bu çayın fiyatı nekadar acaba.
Çok teşekkürler cevabın için..şimdiden bilgileri kulağıma küpe yaptım)
cnm ben normal doğum yaptım ve dr beş gün banyoya izin vermedi önce dikişlere baktı sonra izin koparabildim fena olduydum artık yıkanmadığımdan:)
sezeryande daha düşük bir ihtimal bence izin vermeleri ama gene de bilemiyorum tabii.
humana ben kullandım iki şişe ama hem tadı fena hem de çok pahalıya geliyor iğrene iğrene içtim ve bir işe de yaramadı
eşim poşet still tea getirmişti onu da içtim ama dedim ya anlamadım işe yaradıysa da
canlarım ben de yeni bir anne olarak tecrübelerimi aktarayım:
1- otokoltuğu+anakucağı şeklinde olanlar kullanışlı biz bi zaman evde kullandık çünkü hemen çıkılmıyor bebişle sonra arabaya transfer ettik işe yarıyor
2- bol çıtçıtlı body ve zıbın ben atlet gibi zıbın giydirdim sürekli çünkü hem ev soğuk oluyordu hem de üst üste giydirmekten daha mantıklı geldi o bodylerin ne kadar hızla kirlendiğini görünce şok olacaksınız kaka yaptı mı baştan aşağı soyuyorsunuz mutlaka bolca body ve zıbın bulundurun ben alta zıbın üste body giydirdim hep
3- dondy hayatımı kurtardı resmen bizim yatak odasına beşiği sığmadı dondy tam olarak yatıyor kendi kendine sallanıyor müzik çalıyor oğlum beş aylık hala onda yatıyor geceleri, benm yattığım tarafa kurduk iyice de yanaştırdık kenarlrı yüksek olmadığı için gece emzirip yatırdığımda sürekli gözümün önünde kustu mu noldu derdi yok uyandımı die bi göz ucuyla bakmam yetiyor zaten bi süre sonra da mama sandalyesi olarak kullanıcaz
4- ben büyüyen beşik aldım gündüz de onda yatıyor çekmeceler filan baya yetti bana ben memnun kaldım
5- valla kanguruyu ablam verdi ama hiç kullanmadım çünkü hiç çıkamadım bebeişle eğer pek çıkmayacaksınız almayın
6- araba olara puset tercih ettim ama pek yer kaplamıyor her özelliği de var fiyatı da uygun yeni çıkmış
aklıma gelenler bunlar kızlar
emzirme ystığı filan almadım zaten artık bebiş oturur gibi emiyor
pompa da almadım dışarı çıkmam şartsa elimle sağıverdim ben gerek görmedim
biberon da çok az kullanıldı bilmem bu saatten sonra kullanılır mı
emzik dıaşrı çıkınca hayat kurtarıyor ağladımı yolda filan veriyorum ama evde emziğe bağımlı değiliz buna da şükrediyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?