Doğuma Hazırlık İyi ki almışım diyeceğiniz eşyalar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi innuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok sağol paylaştığın için.herkez senin gibi olsa bizi böyle güzel yönlendirsee..
gene aklına birşey geliyosa mutlaka yaz..takip ediyorum

Canım eğer çalışacaksan hiç düşünme al derim. Bende almamıştım çalışmaya başlayınca alırım demiştim. Ama hastaneden çıktığım gün fikrim değişti. Başta bebeğin emmesi ile ilgili çeşitli sorunlar olabiliyor. Hastanede odaya birtane getirmişlerdi. Bende çıkar çıkmaz aldırdım eşime o akşam. Hiçte pişman olmadım. Gece bazen çok süt olunca sağıp atıyorum dondurucuya yedekte olsun diye.

Birde kızlar doğum valizinize humana still-tee mutlaka koyun. Birde sezeryan falan olursanız sütünüzün kolay gelmesi için sıcak havlu vs. Yada hastanede imkan olursa duş alın çabucak geliyor sütünüz şakır şakır..

Canım humana still-tee nedir* :kedi: sezeryanlıyken hemen duş aldırıyolarmı yani dikiş için sorun olmazmı.ayrıca sıcak havluyu göğüsleremi koymak gerekiyor?fisfisfis

Canım humana still-tee nedir* :kedi: sezeryanlıyken hemen duş aldırıyolarmı yani dikiş için sorun olmazmı.ayrıca sıcak havluyu göğüsleremi koymak gerekiyor?fisfisfis

Canım humana still-tee sütü arttıran granül çay. Çok faydası oluyor ( yani bana oldu). Bebek mağazalarında ve tüm eczanelerde var. Kimi doktor duş için izin vermiyor kimi veriyor dikişlerinin durumuna göre değişiyor canım. Ama duş alamasan bile gögüslere sıcak havlu koymak ta işe yarıyor...

saol cnm tavsiyen için.alırdım ama şuara bebiş için çok masraf ettik ev içinde.ama sonra almam lazım tabi.birde bu çayın fiyatı nekadar acaba.

Çok teşekkürler cevabın için..şimdiden bilgileri kulağıma küpe yaptım )

cnm ben normal doğum yaptım ve dr beş gün banyoya izin vermedi önce dikişlere baktı sonra izin koparabildim fena olduydum artık yıkanmadığımdan:)
sezeryande daha düşük bir ihtimal bence izin vermeleri ama gene de bilemiyorum tabii.
humana ben kullandım iki şişe ama hem tadı fena hem de çok pahalıya geliyor iğrene iğrene içtim ve bir işe de yaramadı
eşim poşet still tea getirmişti onu da içtim ama dedim ya anlamadım işe yaradıysa da

saol cnm tavsiyen için.alırdım ama şuara bebiş için çok masraf ettik ev içinde.ama sonra almam lazım tabi.birde bu çayın fiyatı nekadar acaba.

cnm en son 20 civarıydı ve günde 5-6 fincan için diyordu bu hesapla en çok 15 gün filan gidiyor

Çay en son aldığımda 19,5 falandı. Milupanın ve Hipp die bir marka var onlarında var. Ama fiyatlarını bilemiyorum. Zaten ilk bir ay içersiniz süt çok az geliyor çünkü. Sonra arttırmanın başka yolları var. Bebiş biraz kendini kurtardımı bırakırsınız..

Çok teşekkürler cevabın için..şimdiden bilgileri kulağıma küpe yaptım )

Rica ederim canım.. başka aklımıza gelenleri paylaşırız burdan.

Ben sezeryan oldum ikinci gün akşam doktor duş a izin verdi. Ama ben yapamadım. Başka bir tanıdığım normal doğum yapmıştı o hemen o gün yapmış. İllaki komple duş şart değil canım dikişlere gelmeyecek şekilde gögüslere sıcak su tutmak ta yeterli geliyor yada sıcak su torbası falan koymak.

Ayrıca çok sanşlısın bak normal doğum yapmışsın. Ben çok istedim ama sezeryan olmak zorunda kaldım. İçimde uhte kaldı normal doğum yapamamak...

ben ateşölçer olarak weewell aldım.hem alından hem kulaktan olcum yapıyor.ayrıca biberonun,suyun sıcaklıgını da olcuyor.kullanılmadıgı zamanlarda da oda ısısını gosteriyor.herhalde memnun kalırım.

cnm dondy hayatımı kurtardı demişsin onun beşik halini bir türlü hayal edemiyorum internette çok aradım ama hep mama sandalyesi şeklinde! yatırıldığında kenarları açıkta kalıyor ya o zaman bebek düşermi diye korkuyorum ama bir yandanda kendi kendine sallandığını hayal edince çok cazip geliyo... :1rolleyes:

Bebek telsizi 3 yaşında hala kullanıyorum yazlığada götürüyorum çok rahat ediyorum

en çok mama sandalyesi 6.aydan sonra kullandık .....onun dışında banyo küveti...hala çok sever oğlum küvetini...boş olduğunda bile içine giriyo..sanırım yıka beni demek istiyo....

kızlar gercekten cok sahane olmus ben ne alıp almıcama bıturlu karar veremıodum ama bu tavsıyeler cok guzel oldu sagolun devamını beklıorum....

bebefon ve kesinlikle mama sandalyesi hatta keşke bebefonu kameralı alsaymışım

ya kizlar ben yurtdisinda yasiyorum ama tr de fiyatlar uygun diye istanbuldan almak istiyorum daha 4 aylik hamileyim ve bu temmuzda tatile gidicem ailemin yanina. uçakta rahat ne getirebilirim?
kanguru alabilriim diye dusunuyorum puset nasil olur bilmiyorum?

bende neler alacağıma karar veremiyorum allak bullak oldum.
bu konu iyi geldi teşekkürler kızlar...

oda yapmıştım.ama yatak odasında yanımda yatması içinde park yatak almıştım.şimdi odasında yatıyor..ve park yatağı nereye kalmaya gidersem oraya götürüyorum..Çünkü 6. aydan sonra bebeklerin düşme ihtimali çok fazla olduğundan her yerde yatıramıyorum..park yatak sayesinde de uyuduğu zaman aklım onda kalmıyor:)

Boyundan lastikli geçirmeli mama önlüklerinden bol bol alın..Hem boğulma durumu yok..hemde çok kullanışlı..Kompendan diye bi yer var tanesi 1,5 tl idi..

Ağız mendilleri...bol bol alabilirsiniz..

Yenidoğan ıslak mendilini sadece 2 ay kullandık..sonra diğer markalara geçtik ve pişik problemi 2 günden sonra olmadı..yenidoğan ıslak mendilini stok yapmak gibi bir niyetiniz varsa bunuda düşünün.

bebek eşyalarını koymak için çanta alıcaksanız omuzdan askısı olmasına özen gösterin..

Araba olarak baston puset tercih edin..yada özellikle hafif bir araba alaya dikkat edin..ben bu hataya düştüm siz düşmeyin:) İlk arab çok ağır olduğu için 2. bir araba almak zorunda kaldık ta:)

5 li setler içinde hem yatak hemde koltuk gibi kullanılan bir parça var.sadece onu almanızı tavsiye ederim.bebekken gözümün önünde yatmasını istediğim zamanlarda onda uyutuyordum.Şimdi ise koltuk şeklindeyken oturup televizyon izliyor..kemeri olduğu için düşme durumuda çok az..

Eylülde doğum yaptım..tulum şeklinde Mont almıştım..fakat en fazla 3 kere giymiştir..yani hiç almasam olurdu.zaten küçükken bir yere çıkaracağınız zaman battaniye ye sarıp öyle çıkıyor..yani hiç gerek yok muş.

penye battaniye bebeklik dönemlerinde çok işe yarıyor..

dr browns biberonu nu tavsiye ederim..Gerçekten çok kullanışlı.verdiğiniz paraya değer.eğer alıcaksnız uzunlarından alın..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…